![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 30 31 [32] 33 34 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 20:49 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן
לגמרי..... -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 21:14 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ינשופים? מישהו פה?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 27 2020, 07:11 AM
|
||||
אני יודע! את בבון עם מקל! מירי ורוזנטל- רק שתדעו שיש לכם סיכויים גבוהים לנהל את המשפחה, כן? -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 27 2020, 08:17 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
חוצפן.
לא לא לא לא לא לא לא! ![]() אתה יכול לקרוא לי ציפור לילה, לא אכפת לי. מה שלום כולם? ![]() -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 27 2020, 08:45 AM
|
||
אוקי מירי אני מזמין אותך עכשיו לחפירה הראשונה היום כדי שליאו יגיד שזה אנחנו ולא עוד ועוד פעמים שאולי זה אנחנו
|
|
פורסם ב: Apr 27 2020, 09:45 AM
|
||||
הבטחתי, והנה זה מגיע! שלב ההרשמה! אז כמו שאמרנו, שני פרשה מהניהול, וכעת יש בחירות לניהול המשפחה השלב הראשון פשוט מאוד אתם/אתן הולכים/הולכות להירשם לתחרות איך עושים את זה? פשוט מאוד אני עוד מעט אשים קוד שתוכלו למלא כדי להירשם ^^ הנה הקוד
בהצלחה! -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 27 2020, 10:05 AM
|
||
שם+ כינוי אממ... נגיד שרוזנטל ו rozental?
האם אני מתחייב לחפור ולנהל בצורה כמה שיותר טובה את המשפחה באמת צריך להגיד את זה? אז כן. ברור הערות/הארות/שאר חפירות הרבה חפירות. ותשנה לי את התיאור בעמוד הראשון, זה לא מספיק לי מה שכתוב שם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 27 2020, 14:44 PM
|
||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו אני האולי רוח רפאים של המשפחה -------------------- הוזלי
|||
|
פורסם ב: Apr 27 2020, 17:10 PM
|
||
ליאו תשאיר את זה ליום העצמאות זה לא טוב שיעשו את זה ביום הזיכרון
|
|
פורסם ב: Apr 27 2020, 19:36 PM
|
||
אני מבקש להפסיק את הפעילות להיום(יום הזיכרון) במשפחה כיוון שלרוב רוח הדברים אינה מתאימה לימים מסוג זה
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Apr 27 2020, 22:17 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני מתחברת לדברים של ליאו.
היו לי קרובי משפחה שנפגעו. אולי כדאי שנעשה איזו פעילות לכבוד יום הזיכרון? כך נוכל גם קצת להעמיק את המשפחה הזאת. -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 27 2020, 22:38 PM
|
||
שירה!! תומכת במה שאמרתם מכל הלב......
יש לך רעיון לפעילות?? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 27 2020, 23:03 PM
|
||
הכוונה בלהפסיק את הפעילות זה לעזוב את הקבוצה הזאת עד סוף יום הזיכרון. כן אפילו שאנחנו חפירות.
|
|
פורסם ב: Apr 27 2020, 23:14 PM
|
||
אה
סבבה חשבתי את הפעילות של ליאו, לול^^ -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2020, 19:36 PM
|
||
יאללה יומ"צ הגיע. אפשר לחפור
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |