![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 15 2019, 15:42 PM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה,הדברים האלה זה ממש עוזר אבל העברת אגפים עוזר יותר וגם לדעת איך לכתוב הוכחה וטופ גיק(סליחה,זה לא קשור) -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 15 2019, 20:54 PM
|
||
![]() התכוונתי בטכניקה אלגברית (כיתה ט') כאילו כמו שיש טרינום ונוסחת שורשים, אז יש גם נוסאות הכפל המקוצר-אבל אני לא יודעת מה זה ויש לי מבחן על זה ביום רביעי (בשיעורים, קראתי ספרים/ישנתי...) -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2019, 21:00 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: איתמר, דולפין
אם הייתי צבע הייתי... למקרה שזה עדיין תקף, אז כחול חמקמק. למה דווקא הצבע הזה? דבר ראשון, זה הצבע האהוב עליי מבן כל הצבעים, ואני אוהב להיות מאוד ספציפי גם עם הגוון, ובנוסף, הצבע שלי בסרגל המשתמשים השתנה לכחול חמקמק אחרי שהתמניתי לתפקיד. (: הארות/ הערות/ סתם חפירות: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2019, 22:28 PM
|
||
כל הכבוד דולפין!
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 22:44 PM
|
||
ת
ח פ ר ו ! ! ! ! ! ! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 19:26 PM
|
||
חפיר חפור
עוד מעט אני אעלה את המנוננו הקט -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 18:56 PM
|
||
שבוע טוב.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 21:13 PM
|
||
שבוע טוב דולפין
ועכשיו המנוננו זה מדוקלם: נחפורה! נחפורה! נחפורה על הכל! נחפורה! נחפורה! נחפורה בקול! נחפורה! נחפורה בנגב ובגליל. נחפורה! נחפורה! בשמחה ובגיל. נחפורה! נחפורה! בדרום ובצפון. נחפורה! נחפורה! במערב ובמזרח. נחפורה! נחפורה! עד שהשמש תזרח! נחפורה! נחפורה! גם כשהשמש תזרח! נחפורה! נחפורה! גם אחרי שהשמש תזרח! נחפורה פעמיים נחפורה פעמיים לבן של משה בן אפריים לבן של משה בן אפריים/במנגינה של ירושלים של זהב בית 1: לבן של משה בן אפריים מרחוב האורנים סבל הוא מכאב שיניים לפני הרבה שנים יש לו שיער שחור כצבע שיער שחור עבות ופיו שלא כדרך טבע/קבע(איך שרוצים) מלא שיניים תותבות פזמון×2 יש לו שיניים מ/של זהב(איך שרוצים) ושל/ומ נחושת ועם חור ואף רופא שיניים לא יכול לעזור בית 2: בעיות ברגליים לו לרוב יש וגם הריח לא טוב המשקפיים לא בדיוק שש ומשקלו, כמשקל הדוב כפות ידיים ערלות לו מזויעות בכמויות וכל אצבע עטורה היא בהמונים של יבלות פזמון×2: יש לו שיניים מ/של זהב(איך שרוצים) ושל/ומ נחושת ועם חור ואף רופא שיניים לא יכול לעזור -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Dec 22 2019, 15:17 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דורשים להחיות את המשפחה!
לבן של משה בן אפריים מרחוב האורנים סבל הוא מכאב שיניים לפני הרבה שנים יש לו שיער שחור כצבע שיער שחור עבות ופיו שלא כדרך קבע מלא שיניים תותבות יש לו שיניים של זהב ושל נחושת ועם חור ואף רופא שיניים לא יכול לעזור בעיות ברגליים לו לרוב יש וגם הריח לא טוב המשקפיים לא בדיוק שש ומשקלו, כמשקל הדוב כפות ידיים ערלות לו מזויעות בכמויות וכל אצבע עטורה היא בהמונים של יבלות יש לו שיניים של זהב ושל נחושת ועם חור ואף רופא שיניים לא יכול לעזור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 22 2019, 15:32 PM
|
||||
ניסית לשיר את זה😂? -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|||
|
פורסם ב: Dec 23 2019, 20:29 PM
|
||
אני מת על השיר הזה.
להההההההההההההההההה להההההה ווא ווא ווא! לההההההה! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2019, 20:30 PM
|
||
עוד אשיר, עוד אשיר!
אני בטא אעאעאע! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2019, 20:34 PM
|
||
בהצלחה עם התפקיד, ליאור. (:
|
|
פורסם ב: Dec 23 2019, 20:53 PM
|
||
תודה :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2019, 07:10 AM
|
||
בוקר?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |