![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 39 40 [41] 42 43 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 3 2020, 08:29 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יום שלישי בעיקרון
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 3 2020, 08:29 AM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אגב אני מעצבן, ואני לא ג'ינג'י
-------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: May 3 2020, 08:30 AM
|
||
מאוד. סתם
|
|
פורסם ב: May 3 2020, 08:31 AM
|
||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא בשביל מלכת העברית ![]() -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 3 2020, 08:32 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אח שלי מאוד מעצבן והוא לא ג׳ינג׳י הוא היה בלונדיני שהיה קטן עכשיו יש לו חום בהיר
|
|
פורסם ב: May 3 2020, 08:32 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די
אין לי כוחח -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 3 2020, 08:33 AM
|
||
אם מתחילים לדבר על אחים מעצבנים אז אני קורע את כולכם
|
|
פורסם ב: May 3 2020, 08:39 AM
|
||
חה חה חה
הצחקת אותי בדיחה נחמדה -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 3 2020, 09:09 AM
|
||
יש לי שבע אחים.
מספיק לך? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 3 2020, 09:22 AM
|
||
לי יש שלושה, והם נוראיים יותר מכל האחים שיכולים להיות קיימים.
אתה לא ראית דבר כזה. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 3 2020, 10:05 AM
|
||
טוב אין טעם להמשיך את הוויכוח הזה כי הוא אולי יגיע להכרעה בעמוד 84 וגם זה לא נראה לי
|
|
פורסם ב: May 3 2020, 10:14 AM
|
||||
![]() ---###--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 3 2020, 10:45 AM
|
||
אוקי זריז. אני גם לא ממש מבין בפורומים אבל כדי לשלוח הודעות באשכול הזה אתה צריך להירשם למשפחה, בעמוד הראשון יש טופס ואתה מוזמן למלא אותו אבל אתה לא אמור להגיב כאן סתם
|
|
פורסם ב: May 3 2020, 10:50 AM
|
||
![]() ---###--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יחתיכת אפס כמה אני אשתתף: הרבה? הערות/הארות/חפירות/פיתות עם חומוס זה טוב: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 3 2020, 10:52 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוזלי אתה הרבה דברים מעצבן אתה לא ואל תגיד כלום! לא לענות לי על זה! סוף הדיון! -------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |