![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 46 47 [48] 49 50 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 4 2020, 09:29 AM
|
||
![]() מוגל |
אהה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 09:31 AM
|
||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחכה, יש לי הרבה סבלנות. ![]() -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 4 2020, 09:35 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההההההההההההה...... נכון...
-------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
שם הפורץ: שמור במערכת סיסמת הפורץ: שמור במערכת למה זה שמור במערכת: שמור במערכת חקירת הפריצה: בוצע על ידי: שמור במערכת בברכה וכל טוב, אופסי, חשפתי את ביום הפריצה. לא נורא, השם שמור במערכת. ----------------------- משפחת החידות לנצח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 09:36 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון מאוד 😏
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 09:38 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני הכי חופר אז אתן יכולות להפסיק כבר את הדיון הזה
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 09:38 AM
|
||
טוב עד אז נשאר לנו רק לחפור. זה אומר:
לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור ל לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור חפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור לחפור -------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
שם הפורץ: שמור במערכת סיסמת הפורץ: שמור במערכת למה זה שמור במערכת: שמור במערכת חקירת הפריצה: בוצע על ידי: שמור במערכת בברכה וכל טוב, אופסי, חשפתי את ביום הפריצה. לא נורא, השם שמור במערכת. ----------------------- משפחת החידות לנצח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 09:39 AM
|
||
דיי עם זה
וואלה לאור נתת לי רעיון מעניין מאוד אם אני אהיה בניהול --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 09:41 AM
|
||
![]() מוגל |
איזה רעיון??
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 09:42 AM
|
||||
בוא, ידוע בכל רחבי הפורומים שאין חופר יותר ממני. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 4 2020, 09:42 AM
|
||
הממ
תצטרכי לשחד את ליאו שיבחר אותי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 09:43 AM
|
||
חחחחחחחחחחחח..... אני המשתמשת החדשה הכי חופרת!
-------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 09:44 AM
|
||
![]() מוגל |
את בטוחה בזה??.
נראה לי שלא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 09:44 AM
|
||
הבעיה היא שזה קצת בקטע רע... זה מציק הצורת חפירה הזאת, אל תספימי
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 09:45 AM
|
||
חברים, אין על מה להתווכח
ידוע שאני הכי חופרת וזהו -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 09:46 AM
|
||
תפסיקי כבר עם המשפט הזה ותשלימי עם זה שהוא לא נכון
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |