![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 50 51 [52] 53 54 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:10 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי מה קורה??
מה פיספסתי? קרה מהו מעניין? -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:10 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ממש. יש שיעורים, אבל עשיתי את כל מה שחובה והם משעממים, אז אני לא עושה את משימות הרשות למרות שאני החננה של הכיתה שלי (כן, אני החננה של הכיתה)
-------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
שם הפורץ: שמור במערכת סיסמת הפורץ: שמור במערכת למה זה שמור במערכת: שמור במערכת חקירת הפריצה: בוצע על ידי: שמור במערכת בברכה וכל טוב, אופסי, חשפתי את ביום הפריצה. לא נורא, השם שמור במערכת. ----------------------- משפחת החידות לנצח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:11 AM
|
||
היי, הוזלי!
הצטרפתי לפני רגע! זה לא פיר!!!!! *בכי* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:11 AM
|
||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם? הצחקת אותי! זו התקופה הכי מהממת השנה -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:12 AM
|
||
איך התקופה הכי מהממת?
רוב הכיתה שלי פיספסה את הבת מצווה שלהן! -------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
שם הפורץ: שמור במערכת סיסמת הפורץ: שמור במערכת למה זה שמור במערכת: שמור במערכת חקירת הפריצה: בוצע על ידי: שמור במערכת בברכה וכל טוב, אופסי, חשפתי את ביום הפריצה. לא נורא, השם שמור במערכת. ----------------------- משפחת החידות לנצח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
היי מיה!
הצטרפת? לא ראיתי אותך נמצאת בעמוד הראשון יכול להיות שליאו עדיין לא ערך? -------------------- עומר
|
|
|
||
גם אני חננה!
ואני לא עושה משימות רשות. שונאת את זההההה כי אני שונאת מתמטיקה😭😭😭😭 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר נו תעשו את זה אחר כך אני פשוט נהנית מהחיים כרגע. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:13 AM
|
||
היי!
כן. הצטרפתי לפני כמה רגעים! ותקופה מהממת?!?!?!? מ. ש. ע. מ. ם. ! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:13 AM
|
||
מישהו יודע איך להכין דגם של הריאות????
(משימה במדעים) מישהו יודע???????? -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:14 AM
|
||
חחחח
אני נהנית מהחיים גם בלי להיות תקועה בבית כל היום. *אנחה* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:15 AM
|
||||
את יכולה לעשות פלסטלינה -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:16 AM
|
||
כן!
אבא שלי רופא אז הוא יכול להביא לי דגם מוכן..... באמת. אבל את יכולה מעיסת נייר, אני מניחה.... או מגומי. או מ........ נגמרו לי הרעיונות. זהו. רגע! יש לך מדפסת תלת מימד? טוב, כדאי שאני אשתוק. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:16 AM
|
||
אין לי מדפסת תלת מימד..
אפשר לעשות מבקבוקים??? -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:17 AM
|
||
לאאא!!!!
רגע!!!!!!!!! שכחתי איפה שמתי את המילון!!!!!!! עכשיו אני לעולם לא אדע מה פירוש המילה לשתוק.... *מוחה דמעה* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |