![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 52 53 [54] 55 56 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:28 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתי לחפוררררא
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:28 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיה אני בכיתה ה' גם ומתחילת שנה אנחנו לומדים על הריאות.
יש לי רק- בקבוקים, צבעים, חמר אדום, סלוטייפ, צבעי פנדה, גומיה מגומי וזהו!! איך אפשר לעשות את הריאות רק מהדברים האלו??? -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:29 AM
|
||
היייייילמה הוספתי אל״ף?
איש אינו יודע.... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:30 AM
|
||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמעכי את הבקבוקים ותצבעי אותם בחמר אדום קודם כל. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:30 AM
|
||
חחחח
תשתדלי. ואני יודעת, אבל המורה שלנו גרועעעע אגב, אמממממ תגיבו כדי שגם אני אוכל! חצופים! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:33 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בשיעור מדמח ולא התחברתי לאודיו כדי לא לשמוע את החפירות. אני גאונה.
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:34 AM
|
||||||
.מה אחר כך אני צריכה לעשות?? -------------------- עומר
|||||
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:35 AM
|
||||||||
תקחי פתקים ותכתבי עם הטושים על כל פתק איברון אחר שנמצא בריאות. העורקים, נאדיות הריאה... -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:36 AM
|
||
לא הבנתי
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:39 AM
|
||
הריאות מורכבות מאיברונים, הרי יש בתוך הריאות עורקים, שמעבירים את האוויר. ויש את קנה הנשימה שמוביל את האוויר. ויש את הנאדיות מתחת, ואת השרירים שאחראים על הכיווץ והשחרור.
כל אלה נקראים איברונים, את צריכה לכתוב כל אחד כזה על פתק. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:40 AM
|
||
אוי לא.....
יש לי הרגשה שהמעיכה תיגמר בילדה מעוכה😂😂😂 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:40 AM
|
||
אוקיי.
ומה אחר כך? -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:41 AM
|
||
אוקיי.
ומה אחר כך? -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:41 AM
|
||
אגב, איברונים!😂😂😂😂😂
זה נשמע כזה מוזר! חחחח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2020, 10:44 AM
|
||
נכון
לחחחלחלחחף -------------------- עומר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |