![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 30 2019, 01:01 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שכויח ליאור!
קיבלת כמובן 50 בבנק! כולם להגיבבבבבבב -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2019, 06:40 AM
|
||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה יודע ליאו, נראה לי אפשרי שאני אעזור לך קצת עם הקודים והעיצוב אם אתה יודע למה אני מתכוון. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 30 2019, 11:46 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: דרקון, חתול המ'שר
כמה אני אשתתף: מידי פעם הערות/הארות/חפירות/פיתות עם חומוס זה טוב: נשףףףףףףףףףףףףףףףףףף -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2019, 15:27 PM
|
||
דרקוןןןןן
ברוך הבאאאאאא -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2019, 15:27 PM
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יששששש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2019, 18:02 PM
|
||||||||
תודה זה אכן יכול לעזור😅 -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2019, 18:04 PM
|
||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המפה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2019, 18:22 PM
|
||
שם+כינוי:
חלק ראשון(לא חובה): לא ממש הבנתי מה עושים פה.. חלק שני: *קרדיט למי שכתבה את 'דובון לאלא' שאני לא זוכרת איך קוראים לה:) אי שם, בארץ רחוקה ששמה "ארץ", בעיר היפה "עיר", חי ארנבון קטן ששמו נבי (או בקיצור- נבנבון הארנבון) אבל כולם קראו לו "ארנבון כןכן". קראו לו כך משום שבכל פעם שאמא שלו (ששמה הוא "אמא") ביקשה ממנו לעשות משהו הוא היה אומר "כן, כן". לעשות את מה שאמו אמרה זה כבר משהו אחר. את זה הוא עשה רק כשהתחשק לו אבל תמיד הוא אמר "כן, כן". בוקר אחד, נבי שלנו פקח את העיניים אבל לא התחשק לו לקום מהמיטה. אמא שלו באה אליו ואמרה לו "נבי מתוק, תקום מהמיטה" והוא כמובן השיב "כן כן". אמא שלו כבר ידעה שהוא לא באמת מקשיב ולכן היא אמרה לו "נבי, קדימה לקום" ונבי השיב "כן כן". "נבי!" אמא כבר התחילה להתרגז "תקום מהמיטה ועכשיו!!" נבי נאנח "כן כן" וקם מהמיטה. "יופי. בוקר טוב מתוק" אמא חייכה אליו "מה אתה רוצה לאכול לארוחת בוקר?" "שוקו וסלט" "טוב. בכריכים לבית ספר אני שמה לך גבינה וחומוס" "כן כן" נבי מילמל בלי משים. כעבור שעה נבי היה מוכן לצאת לבית ספר. "לקחת את האוכל? נעלת נעליים? התיק אצלך? אתה מאורגן?" אמו שאלה אותו "כן, כן, כן, וכן. עכשיו אפשר לצאת?" "כן" *כעבור כמה שעות* נבי חזר הביתה מבית ספר. "איך היה? התנהגת יפה?" "כן" "ולמדתם דברים מעניינים?" "כן" "רוצה לאכול?" "כן" ונבי חי באושר ועושר ואז מת נייס:) הערות/הארות/נרות צבעוניים/שאר חפירות: מה עושים בחלק הראשון? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2019, 18:24 PM
|
||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: עומר + The Rest Of Us
כמה אני אשתתף: כמה שהיה הרצון שלי להגיע ל410 בנו"ד הקודם הערות/הארות/חפירות/פיתות עם חומוס זה טוב: פיתות עם חומוס זה גרוע, בוז. -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2019, 01:18 AM
|
||||
אתה לא ישראלי!! מה זה נקרא לא לאהוב פיתה עם חומוס?? אז מה אתה מנגב? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2019, 01:19 AM
|
||||
אני לא מנגב פיתה עם כלום
אני פשוט לא אוהב חומוס זה איכסה. -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2019, 01:22 AM
|
||
בתאבון:)
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2019, 01:22 AM
|
||||
מה בתאבון לול
טוב עזבי שטויות בואי לנו"ד! -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2019, 01:23 AM
|
||
באתי:)
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2019, 20:27 PM
|
||||
החלק הראשון הוא למצוא קטע חופר בספר אמיתי כלשהו(וקיבלת את החרמשים לבנק!) ועומר-רשום!(מישהו הביא אותך לכאן? ואם כן,אז מי?) הוויכוח על הפיתות עם החומוס יחכה עוד קצת(או הרבה,או לא יתקיים) ליאור-ערכתי לך את הכינוי בהודעת הפתיחה! -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |