![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 67 68 [69] 70 71 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 06:47 AM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב! :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 06:51 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב3>
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 06:53 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 16:10 PM
|
||
צהריים:)
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 16:10 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סוף סוף מישהו הגיב פה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 16:14 PM
|
||
כנ"ל
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 16:16 PM
|
||
אז מה קורה?
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 16:18 PM
|
||
מבחנים, שיעורים, עצבים. כרגיל:)
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 16:19 PM
|
||
כנלל
לומדת לבוחן בפיזיקה שיש לי מחרתיים מסתבר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 16:23 PM
|
||
מי לומד לבוחן יומיים קודם???? אני אפילו למבחנים מסכמים לומדת רק יום אחד-וגם זה בקושי!!
חולה על פיזיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! על מה הבוחן? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 16:25 PM
|
||
כי אין לי זמן ממש וצריך לנצל את הזמן שיש
ואני ממש לא אוהבת פיזיקה ואמממ זה על קינמטיקה עם חדוא, חוקי ניוטון, חיכוך וכוח גרר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 16:26 PM
|
||
את נשמעת ממש עסוקה:) איך יש לך זמן להיות בפורטל?!
חוץ מקינמטיקה עם חדוא-שאני לא מכירה, הכל ממש מענין. אבל אם את לא אוהבת.....סיוט!!!! את יודעת מה זה טרינום מורחב -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 16:27 PM
|
||
כי אני עושה את זה תוך כדי כי דברים משעממים אותי די מהר ולעשות כמה דברים במקביל הופך דברים למעניינים יותר
אממ לא מכירה את השם, מה זה? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 16:29 PM
|
||
את רומזת שהפורטל משעמם ופיזיקה הופכת אותו למענין? סתםםםםםםםםםםםםם
משהו בטכניקה אלגברית, לא יודעת מה זה בדיוק (אם הייתי יודעת, לא הייתי שואלת אותך:)) -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 16:32 PM
|
||
כאילו יש לך תרגילים שאת לא מצליחה או שאת פשוט רוצה לדעת?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |