![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 17:20 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא זה קפוא
וגורם לי להשתעל ואז זה נהיה כואב -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 17:22 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טובבב ולאיסטר אג הבא שלנו (מספר 2 כרגע)
קבלו אותו... הנה קרמיטון! ![]() הודעה זו נערכה ע"י Kermit The Emperor ב Dec 15 2020, 18:12 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 17:26 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי בשלג רק פעם אחת בחיי אז אין לי יותר מדי דעה על זה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 17:28 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז חשבתי שאני חכמה גדולה וקפצתימ מעל שלוש מדרגות עם נעלי סירה.
אז נחתתי לא נכון ועכדיו כואבת לי הרגל יאי:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 17:28 PM
|
||
אוי באסה, תרגישי טוב
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 17:45 PM
|
||
מה.
הודעה זו נערכה ע"י Kermit The Emperor ב Dec 15 2020, 18:12 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 18:01 PM
|
||
קר כל כך
|
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 18:04 PM
|
||
איכסססססססססססס די כבר
הודעה זו נערכה ע"י Kermit The Emperor ב Dec 15 2020, 18:13 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 18:14 PM
|
||
עד שאני לא מפסיקה להשתעלל
|
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 18:19 PM
|
||
יו, קודם זאת הייתה ההודעה ה-100 שלי!
עריכה אחרי שנה ושבוע: יואווו אני זוכר את הרגע הזה הייתה לי חתימה עם גיף של סייבר וואו. הודעה זו נערכה ע"י Kermit The Emperor ב Dec 15 2020, 18:13 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 18:19 PM
|
||
מגניב מגניב
|
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 18:22 PM
|
||
עכשיו אהיה עד ל-1000!
מרשים שאת ב74 אלף הודעות ^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 18:25 PM
|
||||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מבינה את הרציונל אבל כאילו... לא פשוט לא מה שקרה, בעיקר כי דראקו הושפע מדי מכל תפיסות טוהר הדם וקרא להרמיוני בוצדמית, לא עצר את החברים שלו כשהם ניסו לרצוח אותה והם די הטילו קללות אחד על השנייה מיליון פעם והרמיוני גם תקפה אותו פיזית -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 18:30 PM
|
||||
כן אבל אני פה כבר שנים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 18:33 PM
|
||||||
חח נכון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |