![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 70 71 [72] 73 74 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 20:59 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עושה מתמטיקה מיותרת
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 21:00 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהצלחה3>
ולילט -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 21:06 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה 3>
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 21:15 PM
|
||
לילט
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 21:16 PM
|
||
למה כולם הולכים לישון
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 21:46 PM
|
||
כי מאוחר
וצריך לקום מוקדם -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 21:47 PM
|
||
לא מאוחר, עשר
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 21:59 PM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנו''ד הזה יותר גרוע מהח''מ, בחיי
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 22:01 PM
|
||
לא נכון
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 22:06 PM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכל באופן יחסי כמובן. -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 22:07 PM
|
||
לא הגיבו בח"מ כבר יומיים
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 22:42 PM
|
||
עלק מאוחר.......
ליאם, סורי על הדיליי. אם את לא אוהבת פיזיקה, למה את עוברת למגמת פיזיקה? וכן, אני בט' (לא למדתי למבחן!!!) שימו לב שאני האחרונה שהגיבה ב(כמעט) כל הפעילוית והמשחקים ברחבי הפורטל. תגיבו!!!!!!!!!!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 22:48 PM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא רוצה לראות את המילה הזאת בשנתיים הקרובות בערך יש לי מבחן מחר ולמדתי ואני הולכת עדיין להיכשל והצילו -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 22:50 PM
|
||
לפחות למדת!!
אני גם את זה לא עשיתי וזה מבחן שקובע לבגרויות-4/5 יחידות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2019, 23:20 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, זה גם משהו, אבל...המבחן שלי זה כבר ציון לבגרות עצמה
כיף טוב, בהצלחה לשתינו -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |