![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 72 73 [74] 75 76 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 09:59 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תוהה אם דוד שלי יכניס לי מכות או לא ברגע שאני אגיד לו שאני רוצה לברוח היום מהתפילות בבית הכנסת
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:23 AM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כריס למה שלא פשוט תפלל בבית?
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:23 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:24 AM
|
||
מה נשמע ליאם?
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:25 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמד לי כזה
מה איתך? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:26 AM
|
||
יש לנו שיעור גאוגרפיה על החלל ואני יודעת כבר הכל
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:28 AM
|
||
נייס
מה לומדים? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:30 AM
|
||
אטמוספריה
אבל לפחות לא לומדים על כוכבי לכת ואני צריכה לשכנע את המורה שנוגה מסתובב הפוך מכולם -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:37 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור שאני אתפלל בבית אבל המשפחה תמיד מתעקשים שאני אלך איתם מתי שאני לא נמצא בעבודה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:37 AM
|
||
אני לא אוהבת את הכיתה שלי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:39 AM
|
||
אני צורחת עשו לנו סליחה על השאלה בכיתה והשאלה שלי הייתה "את חסרת חיים? כל יום את במשהו של מחוננים" הצילו
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:40 AM
|
||
לברוח מהכיתה לפני ביולוגיה זה החיים.
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:41 AM
|
||
תלמידה למופת
|
|
|
||
מצד אחד אני ממש רוצה לנסוע עכשיו לעכו כדי להמשיך לעבוד על מה שהפסיכולוג שלי ואני עובדים כבר 4 שנים
מצד שני בא לי לישון ולקום רק ב8 בערב כשאצטרך לצאת למשמרת וואי אין לי כוח למשמרת כל הלילה עד הבוקר אולי אני באמת אצא לעכו וזהו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
יש לי פטור מביולוגיה, מותר לי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |