![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 73 74 [75] 76 77 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:44 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פאקקקקקקקקקקקק נוסטלגיה של החיים הייתי בפסטיגל הזה הייתי עוד ביסודי בזמנו פאק 2007 -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:44 AM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דחן לי את ההשלמת המבחן בתורה לאחרי חנוכה
יאס -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:48 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עיצבתי לחברותשלי רקעים של וואן די וביטיאס ועוד מישהו שאני לא יודעת איך קוראים לו
ואני קצת גאה בעצמי כי יצא לי קצת יפה:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לעשות מבחני בית זה מגניב יותר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעעעעעעעעעעעע וידוי: אני עד היום מאוהב במירב פלדמן (ומאיה שואף ושירן סנדל ושירי מימון ואורנה דץ ועדי הימלבלוי ורוני סופרסטאר) (המשותף לכולן: בלונד החולשה של חיי) (אורנה דץ ורוני סופרסטאר הן כוכבות הילדות שלי חשוב לציין את זה) (ואני עוד אתחתן עם מאיה שואף אתן תראו) (מאיה אהבת חיי) -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:50 AM
|
||||
אעעעעעע תשלחי לי בבקשה את הרקעים של וואן דיי יש לי יותר מידי כאלו אבל עדיין אעעעעעעע -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:50 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריכה לכתוב מכתב לרכזת שכבה בשביל לעבור מגמה איך עושים את זה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:53 AM
|
||
למה יוטיוב עבר מהערוץ של הפסטיגל לערוץ של הופ
עכשיו יהיו שירים עצובים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:53 AM
|
||
פפ אין לי מושגגגגגג
-------- המורה: אהה אמ אהה מחלות אני: סרטן העור המורה: כן, סרטן העור -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:56 AM
|
||
מישהי שאני עוקבת אחרי באינסטגרם העלה את הקוד של הקהוט שעשו בכיתה שלה
הצטרפתי הייתי מקום 20 זהו. -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:57 AM
|
||
יופי ליאם 😂
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 10:59 AM
|
||
היה מקסים
לא ראיתי את השאלות בכלל ועכשיו אני דוחה את הכתיבה של המכתב ואת הלמידה למבחן בפיזיקה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 11:04 AM
|
||
יש לנו חומר שאני כבר יודעת ומשעמעם לי
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 11:05 AM
|
||
אז אל תקשיבי
אני מנסה לעבור לפיזיקה ואני כבר למדתי את החומר שלהם -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 11:07 AM
|
||
אני לא מקשיבה אני אתכם
"אביב איך את יודעת את זה? אפילו לא הסתכלת בספר!" -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |