![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 77 78 [79] 80 81 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 19:04 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמא שלי הוציאה רב קו לנסיעה אחת
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 19:05 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מרגיש ככה קל עכשיו גודנס
נלחצתי ככ מנסיעת אוטובוס אבל זה בסדר כי עכשיו אני עומדת לאכול פיצה -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 19:10 PM
|
||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח. תזמיני רב קו לתיבת דואר, זה משהו כמו 30 שקל משלוח? לא זוכר שימי פרופיל של "תלמיד בי"ס" וזה נותן הנחה בכל פעם שתטעני את הכרטיס בערך צבור. לדוג', לי יש הנחה של 33% וכל פעם שאני טוען 100 שקל, אני משלם 66 (בערך). את לא חייבת להשתמש בכסף שהטענת, הוא נשאר שם... החוזים מוגבלים בזמן, נגיד חופשי יומי, זה כמו שזה נשמע - משלמת X שקלים ונוסעת כל היום עם החוזה הזה, בלי צורך לטעון עוד. זה משתלם נגיד אם את נוסעת למקום כלשהו ואת יודעת שתסעי הרבה בתוך העיר וככה את חוסכת. אבל תמיד טוב שיהיה כרטיס רב קו בארנק ועדיף שיהיה טעון באיזה 100 שקל, לכל מקרה. -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 19:13 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רעיון נחמד. כאילו היום ספציפית לא מצאתי את הרב קו אז לא יכולתי.
אבל מתברר שאף אחד מההורים לא יוכל להחזיר אותי אחרי השיעור תופים, מתברר שאני אצטרך לשמור על הרב קו הזה טוב טוב -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 19:18 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כבר לא ממש נוסעת בתחבצ כי מסיעים אותי מלא אופס
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 19:20 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה חבר'ה. (:
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 19:21 PM
|
||
בזמן האחרון לא נוח לי להקפיץ את ההורים שלי ממקום למקום שוב ושוב. האנשים בחטיבה מעוד מקומות בעיר אז הסעות לשם ולחוגיפ ולפסיכולוגית שבכלל בעיר אחרת וזה חצי שעה נסיעה ואז אמא צריכה להשאר באוטו עוד שלושת רבעי. וופ זה מציק
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 19:22 PM
|
||
לפחות יש לך אפשרות לנסוע בתחבצ
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 19:28 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היכ טוב תחבורה ציבורית
יש לי רישיון ורכב ואני מעדיף אוטובוס -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 19:29 PM
|
||
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 19:29 PM
|
||
וגם זה רק לחצי מהעיר
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 19:31 PM
|
||
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 19:32 PM
|
||||
אתה מעדיף אוטובוס כי התחבצ אצלך יעילה כנראה... לי ייקח שעה להגיע לבאר שבע באוטובוס ובזמנים ספציפיים כי התדירות נמוכה באוטו זה כזה עשרים דקות חצי שעה? תלוי לאן ומתי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 19:49 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 19:50 PM
|
||
טוב אני בטוח לא אגיע, אני בירושלים בזמן הזה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |