![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 79 80 [81] 82 83 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 06:49 AM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב! ^^
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 07:05 AM
|
||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טובב
-------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 07:06 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב3>
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 07:07 AM
|
||||
שניייי
בוקט :) מה הולך?? -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 07:08 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עומר אתה בא למפגש? אני ככל הנראה אגיע להיפרד מכולם
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 07:08 AM
|
||||||
אני אכן מגיע. ומזתומרת להיפרד מכולם? -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||||
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 07:09 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 07:09 AM
|
||||
בוקר טובבבב לך ליאם
מה קורה? ![]() -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 07:11 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עוד חצי ישנהההה ואני צריכה כבר להתארגן למי יש כוח מה הפואנטה של בקרים בכלל
מה איתך? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 07:11 AM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אז אם תראה דוס עם מגבעת תבוא להגיד שלום אני מתחיל פסיכומטרי שבוע הבא וחצי שנה אחרי זה גם מכינה אז זאת סוג של פרידה כי אני לא אראה אתכם ולא אדבר איתכם כמעט בכלל בשנה הקרובה זאת ההזדמנות האחרונה שלי לבוא להיפרד אני מתחיל ב 26 ויש לי עוד שיעור ב 30 וממש במזל יש מפגש ב 29 ככה שאני יכול לעזוב את הספרים לכמה שעות ולבוא אליכם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 07:18 AM
|
||||||||||
וואו. בהצלחה ממש! באיזו מכינה אתה מתכנן להיות? בכל מקרה, אני בהחלט אגיד שלום אם אזכה לראות אותך :) חיבוק גם לא יזיק. -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 07:26 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף אני רוצה לבוא למפגששש
אבל הייתי בתל אביב רק פעמיים או שלוש בחיי, ואין לי דרך להגיע -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 07:32 AM
|
||||||
מזתומרת? יש רכבת מכל חור בארץ בערך -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||||
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 07:33 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב:)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 07:34 AM
|
||||||||||
תודה רבה. מכינה לפני תואר באוניברסיטת חיפה. מצוין, קשה לפספס אותי אני מאוד בולט במראה, יו נואו, ואתה מוזמן לתת חיבוק. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |