![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 16:00 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איכס ללמוד עכשיו
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 16:02 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 16:02 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עוד בלימודים
אחרי שעה וחצי בוחן -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 16:03 PM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עא לדרוך עלים יבשים זה ממש מספק. גאד. היה לי כיף. אבל עומס לימודי ובחנוכה אנחנו לומדים יומיים מהחופש. איכ. מה שלומך? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 16:05 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נמצאת באוניברסיטה חמישה ימים בחנוכה, מצבך טוב
אבל למה שתלמדו בחנוכה? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 16:07 PM
|
||||
הו, וואו. תהני כי ככה החליטו. ביום ראשון ושני אנחנו עדיין לומדים. -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 16:09 PM
|
||
אה נו בכל הבתי ספר לומדים בראשון ושני
אני בראשון שני בבית ספר, בשלישי חמישי בבן גוריון ואז בראשון שני שלישי בעברית -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 16:17 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי אוניברסיטה עכשיו אני רואה שחור -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 16:17 PM
|
||
אני עומדת להיות בשתי אוניברסיטאות שונות בחופש
כמה כיף סתם אני אוהבת את בן גוריון -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 16:21 PM
|
||
בהצלחה חחח
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 16:22 PM
|
||
תודה
האמת שאנחנו לומדים רק יום אחד מהחמישה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 16:32 PM
|
||||
אם כולם ככה זה לא הופך את זה לפחות מעצבן. ולול תהני. בהצלחה לך עם החוסר חופש הזה. -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 16:33 PM
|
||
יש לי יום אחד של חופש בחנוכה וזה מיד אחרי תקופת מבחנים וכאילו אין לי כוח
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 16:33 PM
|
||||
חחח לנו גם מיד אחרי חנוכה מתחילה תקופת מבחנים. אבל לך אין חופש בכללל אוךך. אין לאפחד כוח. לימודים זה מעייף. -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 16:35 PM
|
||
הא אין לי תקופת מבחנים אחרי חנוכה, זה חסר פואנטה
עכשיו נגמרת לי אחת כאילו נשארו לי שני מבחנים לפני חנוכה (בערך כי אחד מהם היה היום ולא עשיתי) ואחד אחרי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |