![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 88 89 [90] 91 92 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 21:10 PM
|
||||||||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תאמת שגם אני ה' ישמור טוב מאצ' הרמי יא מהממת אחת מה קרה? -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 21:16 PM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנללל היו לי שש שעות הרצאה בכימיה במקום ארבעה הרצאה ושעתיים תרגול -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 21:18 PM
|
||||||||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 21:21 PM
|
||
הרמי יא מדהימה אחת אני יודעת שזה לא הרבה אבל אני תמיד כאן!
ואני בטוחה שיש עוד המון אנשים שאוהבים אותך ורוצים לעזור לך! -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 21:46 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מלא, אבל...
פשוט לא יבינו אותי ואני לא רוצה להרוס לאחרים אני עומדת להישבר וזה קצת עצוב לי כי עברתי כבר שבוע ומשהו בלי לחתוך -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 22:03 PM
|
||
ואת תתגברי על זה
הרמי לכי לישון פשוט לכי לישון מחר בבוקר שתקומי תהיה שמש וכבר תהיה שמחה יותר:) -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 22:07 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קונפיגורציות אלקטרוניות
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 22:09 PM
|
||
מה שתגידי
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 22:10 PM
|
||
יש לי טעויות כל כך מטומטמותתתת זה כזה מעצבן
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 22:12 PM
|
||
כנללללללללללללל
נגיד במשוואת אי רציונליות שדוגמים בין האיקסים אם זה חיובי ושלילי אז הוא שאני מציבה את האיקס או שבתשובה הסופית אני רושמת את מה שדגמתי טוב זה יצא לא מובן בשיט לא נורא לילה טוב:)♥ -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 22:13 PM
|
||||
אני לא מצליחה אני ככ עייפה נפשית אבל גופנית אני לא מצליחה להירדם כי ישנתי יותר מדי -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 22:13 PM
|
||
תקראי עד שתהיה עייפה
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 22:16 PM
|
||||
מה זאת אומרת לדגום? לי היה יון שלילי אז הורדתי אלקטרונים שזה מאוד חכם מצידי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 22:17 PM
|
||
זה מה שאני עושה
כל דבר כדי שלא אחתוך -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 22:18 PM
|
||||||
עזוב מתמטיקה זה חרא אכן גאוני אופ בא לי כימיה ובאמת שאני צריכה ללכת לישון -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |