![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 92 93 [94] 95 96 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 14:48 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהצלחה בפאנפיק!
אני מצויין :) איך עבר היום עד עכשיו? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 14:50 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריכה לזכור שיש לי משקפיים
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 14:50 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה
שמחה לשמוע שמצויין, אמן שישאר ככה אממ תראה, הלכתי לבית הספר לשלוש שעות, נסעתי הביתה במשך שעתיים וחצי, ואז עברתי בפינת חי וגיליתי שהעז ברחה ואז אחרי שהחזרתי אותה הגעתי הביתה ואז עשיתי שיעורי בית. תקצי מספיק טוב? איך היה לך עד עכשיו? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 14:51 PM
|
||
אאוץ'
הכיתה קיבלה פופקורן וממתקים :) לאחר מכן הלכתי לשיעורי הצטיינות באנגלית, ואז חזרתי הביתה, ועכשיו אני כאן! תקציר קצר מדי ^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 14:52 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריכה להתחיל ללמוד
עוד לא עשיתי כלום היום -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 15:04 PM
|
||
שבת שלום לכולכם :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 15:08 PM
|
||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלומות אנשימים
-------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 15:19 PM
|
||
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 15:20 PM
|
||||
העייי ליאם :)
מה קורה? -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 15:23 PM
|
||
אני לא עושה כלום וכאילו
יום מבוזבז מה איתך? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 15:33 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיקה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 15:35 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שבת שלום
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 15:43 PM
|
||||||||
אני גם לא עושה כלום אבל ישנתי כל היום לישון זה חביב :)
אפיייי שבת שלום! -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||||||
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 15:44 PM
|
||
לישון זה נחמד
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 15:45 PM
|
||||
לישון זה בהחלט נחמד
ועכשיו אני סתם משחק במחשב ולא עושה יותר מידי באלי אוכל -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |