![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 93 94 [95] 96 97 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 15:46 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שבת שלום לכווווווולם
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 15:48 PM
|
||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זנבתוווו
שבת שלוםםם 3> -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 16:31 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם לכם היה חתול בבוחן אתמול
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 16:34 PM
|
||||
לי לא היה בוחן אתמול
או חתול בבוחן הייתי באילת שם היו חתולים בחוף משומה -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 16:39 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אילת זה נחמד
מכירה אנשים משם כאילו.... שלושה אבל עדיין, אנשים שגרים באילת בבתים שהם לא בתי מלון איך היה בטיול? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 16:40 PM
|
||||
היה טיול חביב
מסלולים ממש ממש טובים נהנתי מהם ועשינו גם קייאקים וזה היה נחמד אבל היה מבאס גם קצת כזה לחשוב ש90% אם לא 100% מהאנשים שאני רגיל לראות אותם כל יום בעוד שנה מהיום אני כבר לא אהיה בקשר רציף איתם, אם בכלל. ריפ לא כיף -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 16:42 PM
|
||
יאפ זה קצת באסה
וכאילו הייתי רוצה להגיד פה משהו מועיל אבל אין לייייי אבל היי יש לך את השנה הזו, תנצל אותה כמו שצריך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 16:45 PM
|
||||
אני מקווה שאני אנצל אותה באמת
אבל בינתיים היא עוברת ממשש מהר ריפריפ -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 16:48 PM
|
||
בהצלחההה
אני רק באמצע י' חחחח למרות ששנתיים וחצי זה הרבה פחות זמן משזה נראה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 16:49 PM
|
||||||
שנתיים וחצי זה באמת הרבה פחות זמן ממה שזה נשמע בכל מקרה, הצבא סופסוף קבעו לי את הפרופיל אבל הוא 64 ואני רוצה פרופיל קרבי אז אני עומד לערער על זה ![]() -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||||
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 16:51 PM
|
||
בהצלחה עם זה
יש סיכוי שיעלו לך אותו? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 16:52 PM
|
||||
אני חושב שכן יש סיכוי
אם לא אני כנראה לא כל כך עומד להילחם על המקום שלי, אם אני לא אעשה קרבי אני כנראה אהיה איזה מש"ק ממטרות או אנא אערף xD -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 17:00 PM
|
||
בהצלחהה
לי יש סיכוי טוב לפרופיל 45 אז יהיה כיף סתם לא יותר מדי אכפת לי מהפרופיל -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 17:35 PM
|
||||
מדוע 45? חח
ומצטער על הדילאיי -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 17:37 PM
|
||
יש לנו היסטוריה של סרטן עור במשפחה והנטייה לזה היא גנטית סו
שמש היא לא חברה שלנו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |