![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 99 100 [101] 102 103 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:19 PM
|
||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כימיה זה חביב
פיזיקה פרשתי מהמגמה כי המורה שלי היה חרא -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:20 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני הגעתי לאחרונה למסקנה שזה הכל בולשיט אבל לא נורא
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:20 PM
|
||||
מה מדוע?
-------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:21 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי אנחנו לא באמת יודעים הכל עד הסוף ולא הכל באמת נכון ויכול להיות שפשוט הכל לא נכון וכאילו
איכס -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:22 PM
|
||||
יכול להיות שבאמת הכל לא נכון
אבל יש דברים שנשמעים הגיוניים סך הכל אם את חושבת ככה על מדע מה יהיה כשתלמדי פילוסופיה **פרצוףחושב** -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:24 PM
|
||
אני לא אלמד פילוסופיה, זו התשובה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:25 PM
|
||||
הממ
פילוסופיה זה דבר חביב מעניין ביותר -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:25 PM
|
||
לא יודעת, מעדיפה מדעים
אבל איבדתי את עצמי לגמרי במתמטיקה בפיזיקה אז אופס אין לי מושג מה עושים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:26 PM
|
||||
אבל איך את יכולה לערער על דברים עובדתיים כאילו
איך אפשר להגיד שדברים כאלה הם לא נכונים, זה די עובדות זה כמו כאילו להגיד שכדור הארץ שטוח זה די סותר מלא עובדות -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:26 PM
|
||
כי לא הכל הוא עובדה
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:30 PM
|
||||
רוב הדברים במקצועות האלה הם עובדות
לפחות לדעתי -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:32 PM
|
||||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה מבאס? מה קרה? והאמת שמעולם לא הייתי באילת אז אני לא מבינה בזה אבל הטיולים והקייאקים נשמעים כיףףףף -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:32 PM
|
||
לא ממש
כאילו אני לומדת עכשיו כימיה כללית וכל ההתחלה של הקורס זה איך הפריכו דברים שנחשבו לעובדות פעם שום דבר הוא אף פעם לא 100% מוחלט -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:35 PM
|
||
![]() I'll keep my eyes down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אכן קס
ואני קוראת סטטיסטיקות על פסיכומטרי ומתברר שהציון הממוצע שלי בסימולציות נמצא ב0.3 אחוזים הכי גבוהים, הכי נמוך שקיבלתי בסימולציות ב1.5 הגבוהים וזאת אומרת שיש משהו כמו 667 אנשים בשנה שמקבלים ציון בערך בטווח שלי ויש 700-800 מתקבלים ללימודי רפואה בכל שנה (אבל זה כולל ארבע שנתי) המקצוע שאני רוצה ללמוד עם הממוצע פסיכומטרי הכי נמוך (בקרב יהודים, בקרב ערבים זה משהו אחר) יש פערים עצומים בין יהודים לערבים במבחן הפסיכומטרי ואני לא יודעת מה לעשות עם המידע הזה אבל עכשיו אני יודעת אותו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:37 PM
|
||||||||||||||
מבאס כי כל שנייה בטיול חשבתי על איך שעוד שנה אני לא עומד להיות עם 90% מהאנשים שם בקשר, וזה כאב לי במיוחד עם החבר הכי טוב שלי שאני כמעט בטוח במאה אחוז שאני לא אשמור איתו על קשר רציף לפחות, וריפ היה מעצבן בקטע הזה -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |