![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 100 101 [102] 103 104 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:45 PM
|
||||||||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, אבל למה לא? באמת שלפני שנתיים עברתי בית ספר וכל אחת מהחבורה שלנו עברה לבית ספר אחר, אבל הבטחתי לעצמי להישאר בקשר איתן. ובהתחלה זה היה ממש קשה כי לכולן היו דברים לעשות והיינו ממש עסוקות, אבל היו לי חמש חברות אז, ושמרתי על קשר עם ארבע מהן. אז אם ממש רוצים אפשר, אני בטוחה שתשארו חברים אם באמת תרצו. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:46 PM
|
||||||||||||||||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש דברים שפשוט גדולים מאיתנו.. כל אחד יהיה במקום אחר, חלק בצבא חלק בישיבות חלק במכינות ופשוט אני בטוח שאני לא עומד לשמור על קשר כמעט עם אף אחד גם אם אני ארצה ממש -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:47 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השקעתי בפיתוח ביטוי יפה כזה
לא הלך היה לי אותו מול הפנים כל הזמן כמה כיף לי כמה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:47 PM
|
||||||
אבל יהיה בסדרר ליאם לא נורא שהשקעת בזה זמן הכל טוב -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:48 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם באסה שלא ראיתי שזה היה לי במחברת כל הזמן הזה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:49 PM
|
||||
לא נורא
יש דברים יותר גרועים חח -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:50 PM
|
||
יש רק חמישה תרגילים איזה חמוד זה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
יאא נחמד ~
-------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
|
||
כן אבל פיזיקה מפחיד אותי
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:51 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צהריים טובים
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:51 PM
|
||||
צהריים טובים עמית
ולמה פיזיקה מפחיד אותך ליאם? -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:52 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פיזיקה זה מאוד מפחיד מה השאלה פה
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:52 PM
|
||||
פיזיקה זה מעצבן
יכול להיות מפחיד חח מה איתך עמית? -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:53 PM
|
||||
כי זה מסובך לאללה כאילו אני לא יודעת את כל החלק של המשוואות הדיפרנציאליות והתפרקויות רדיואקטיביות -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 13:53 PM
|
||
אני צריכה לעשות 11 תרגילי בגרות במתמטיקה להגשה מחר אבל אני כל כך לא במצב לזה כי אני עסוקה בלהתחרט על דברים שעשיתי במסיבה אתמול
מה איתך? -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |