![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 102 103 [104] 105 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 16:09 PM
|
||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו באסה
-------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 16:11 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ
אז אני עוברת מגמה אבל יש מבחן ביום שני שאני צריכה לעשות בכל זאת ויש כל כך הרבה חומר ואוף -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 16:42 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו מגמות. נושא שיחה טוב. מלחיץ.
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 16:44 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא כל כך מלחיץ
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 16:46 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חשבתי על כל מגמה אפשרית בערך ובסוף חזרתי לרעיונות ההתחלייפ שלי . אני משהו משהו
לאיזה מגמה עברת? -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 16:47 PM
|
||
גם אני הייתי ככה
על מה את חושבת? בהתחלה עברתי מפיזיקה להנדסת תוכנה ועכשיו אני עוברת ממוזיקה לפיזיקה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 16:52 PM
|
||
הו גם אני חשבתי על מוזיקה ופיסיקה. ואני מפחדת שזה עומד להיות קשה?
זה לא כאב ראש לעבור מאחד לאחד? -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 16:55 PM
|
||
נראה מגניב
זה כאב ראש אבל מבחינתי ללמוד מוזיקה זה יותר כאב ראש אז שווה את זה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 16:58 PM
|
||
נכון זה מרגיש כאילו יש את המתמטיקה והלשון, שהם ההורים של כולם, ואז יוצאים מהם הילדים הקטנים של הפיזיקה ופה ושם גם כימיה עם הגנים של מתמטיקה ואז ספרות והיסטוריה מהלשון?
סליחה אני מוזרה אני אלך -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 16:59 PM
|
||
איכס לשון לא מדברים על לשון
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 17:05 PM
|
||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לשון זה חביב
-------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 17:05 PM
|
||
אני שונאת את המורה שלי והמקצוע לא וואו
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 17:06 PM
|
||
לשון נראה כזה פלאפי וחמוד וקל ואז הגעתי לכיתה ט והתחילו ללמד אותנו מה באמת הולך שם
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 17:07 PM
|
||
בכיתה ט לא למדנו כלום בלשון כי המורה לא הייתה מגיעה לשיעורים
והשנה בקושי למדנו אבל היסטוריה היסטוריה זה המוות -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 17:14 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שבוע טוב
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |