![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2019, 21:05 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, תקשיבו, מישהו נכנס לי באופן קבוע למשתמש. היו יותר מדי מקרים שבהם לא הייתי כאן כמה ימים ואנשים כתבו לי שהתחברתי בשעות שבטוח לא הייתי יכולה להתחבר.
עכשיו לא הייתי כאן שבוע, והיום אמרו לי שהמשתמש שלי התחבר בשעה שבה הייתי בנהיגה, שאין שום סיכוי שיכולתי להתחבר בה. לא יודעת מה קורה כאן אבל זה לא הכי נעים. אז מי שעושה את זה, אשמח אם תפסיק (לא מאשימה כאן אף אחד, חס וחלילה, אבל כותבת למקרה שאותו אדם קורא). -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2019, 21:08 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2019, 21:08 PM
|
||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפריל! אני מקווה שזה יסתדר אבלאבל מה איתך! איך ההריון! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2019, 21:12 PM
|
||||||
בואי נדבר בינשוף D: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2019, 21:12 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפריל וואט?
למה לעזאזל שיעשו את זה? -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2019, 21:14 PM
|
||||
לא יודעת, אבל זה פשוט קורה כל הזמן. אומרים לי שהייתי מחוברת בשעות שבכלל לא הייתי יכולה להיות מחוברת ואפילו שלחו לי צילום מסך של הפרופיל שלי שאומר שהייתי מחוברת "היום ב-XXX". -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2019, 21:14 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש מוזר. את יכולה לכתוב על זה להנהלה או לפתוח אשכול בפורום הערות/הארות/הצעות/תלונות, אם זה קורה הם אמורים להיות יכולים לראות עם איזה IP הוא מתחבר ולהבין מי זה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2019, 21:16 PM
|
||||||
רעיון טוב. אכתוב על זה שם. תודה! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2019, 21:17 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלו
|
|
פורסם ב: Dec 10 2019, 21:29 PM
|
||||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בשמחה :) גם יכול מאוד להיות שזו בעיה במערכת או שהעמוד נשאר פתוח במחשב/טלפון ואיכשהו נטען מחדש כשהמכשיר נפתח, אז אל תדאגי ^^ בכל מקרה, ההנהלה אמורה להיות יכולה לבדוק את הנושא :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2019, 21:45 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יכולה להחליף סיסמה או שזה באמת כמו שיונתן כתב -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2019, 21:53 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי פה
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2019, 21:54 PM
|
||
אני
|
|
פורסם ב: Dec 10 2019, 22:04 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2019, 22:05 PM
|
||
האניס תעני לי בינשוף?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |