![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 16:56 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו.
הודעה זו נערכה ע"י Kermit The Emperor ב Dec 15 2020, 18:48 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:01 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה מוזמן לדבר איתייי אני אעשה קצת מולטיטאסקינג אני רוצה לדבר עם אנשים
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:05 PM
|
||
הווו זה מצויין!
איך עבר היום עד עכשיו? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:07 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא התחיל נחמד
ואז נהרס ועכשיו שוב סבבה מה איתך? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:11 PM
|
||
נחמדדד
מחכה לשבתת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:11 PM
|
||
טוב לשמועעע
למה מחכה לשבת? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:14 PM
|
||
שתי סיבות:
1. זה יום חופשי שאפשר לנוח בו, ובכללי - זה היום האהוב עליי. אני בדרך כלל מרבה לקרוא בו המון ספרים :) 2. אמורים להתרחש כמה אירועים שחיכיתי להם :) עריכה: הצילו. נו טוב נשאיר את זה הודעה זו נערכה ע"י Kermit The Emperor ב Dec 15 2020, 18:49 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:14 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייהיי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:15 PM
|
||
שבת זה יום נחמד אבל חמישי הוא האהוב עלי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:16 PM
|
||
אהה למה?
קדימהההההההה אנחנו מתקרבים לאיסטר אג מספר שש!!! הודעה זו נערכה ע"י Kermit The Emperor ב Dec 15 2020, 18:49 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:18 PM
|
||
כי זה היום הכי כיףף
אני באוניברסיטה ויש לימודים מעניינים ואוכל טעים ואנשים מקסימים וזה כיף -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:21 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שירשור?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:21 PM
|
||
אהה מגניב!
והיום השנוא? עליי זה שני, מפני שהוא ממש אבל ממש עמוס לי :( --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:22 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאםםםם
את יודעת שאני מתכוננת למבחן של אודיסאה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:24 PM
|
||||
מה יש בימי שני? ואני ממש שנאתי את רביעי אבל הם נהיו לי סבירים מאז שקיבלתי פטור מביולוגיה אז לא יודעת כבר, אולי גם כן שני יא ורד בהצלחההה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |