![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:24 PM
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה המבחן של אודיסאה? ואני מאוד אשמח לשרשר איתך! רוצה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:27 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלו
ביי כולם לבוא למקו"ח -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:28 PM
|
||
אעהעאא רק עכשיו נזכרתי שיש לי היום ערב כיתה
ואני חולה אוף:( הי ליאו! ומה זה מקו"ח? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:32 PM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אודיסאה- https://www.madaney.net/site/programs/odyssey/ הגעתי למסקנה שאני ממש רוצה להתקבל לשם וברוררררר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:33 PM
|
||
אוי ואבוי, הצילו.
הודעה זו נערכה ע"י Kermit The Emperor ב Dec 15 2020, 18:50 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:35 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא ומסתבר שמחר אני בתל אביב
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:37 PM
|
||||||||
הוו נראה שווה! אני בערך במשהו כזה, רק של בר אילן במתמטיקה. על מה תרצי לשרשר? שנסכם בפרטי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:38 PM
|
||||||
אני לא רוצה לפספס אבל הבטן שלי מתפוצצת וכואב לי הראש:( -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:39 PM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אתה בבר אילן של ההעשרה, לא? לא של הבגרות כי אתה 11 -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:39 PM
|
||||||||
אוי. תרגישי טוב, בכל מקרה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:40 PM
|
||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יותר אוהבת מדעים מאשר מתמטיקה אמ אפשר גם פה נראלי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:40 PM
|
||
ורד סורי אבל יש מלא מתמטיקה במדעים
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2019, 17:42 PM
|
||||||||||||
אכן. החלק של הבגרות מתחיל רק משנה הבאה. ורד - סבבה. יש לך רעיון לפאנדום/רעיון מקורי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
אה אני יודעת
אבל מתמטיקה של בית ספר אני לא אוהבתאת כל ההוכחות הארוכות בגיאומטריה שאלות כמו של המבחן ההוא אחלה דווקא -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||
מה זאת אומרת רק משנה הבאה אתה לא בכיתה ו? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |