![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 12 2019, 18:39 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשרות תבוא תגידו לה שסיימתי להכין לה את כל החתימה והפרופיל
אין לי כוח לעוד משמרת לילה עוד מעט -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2019, 18:50 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drama Queen?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2019, 18:51 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2019, 18:54 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2019, 18:57 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי ליאם
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2019, 18:58 PM
|
||
להתחיל את הפאנפיק השלישי שלי?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2019, 19:05 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה לישון
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2019, 19:10 PM
|
||
מה נוווווווווווו
הודעה זו נערכה ע"י Kermit The Emperor ב Dec 15 2020, 18:54 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2019, 19:15 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןןןן
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2019, 19:18 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2019, 19:20 PM
|
||||
סבבה, אתחיל ב20:00 כזה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2019, 19:49 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו פה ראה במקרה את crisis on infinite earths?? סיימתי לראות את זה עכשיו ואני מ ת ח ר פ נ ת
יש לי כל כך הרבה מה להגיד על זה אוקיי זה פשוט... הצילו אני לא מאמינה שאני צריכה לחכות עכשיו חודש להמשך אני אתפגר פה -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2019, 19:57 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זו סדרה?
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2019, 20:15 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סוג של
זה קרוסאובר טלוויזיוני של חמש סדרות באופן רשמי (החץ, הפלאש, סופרגירל, באטוומן ואגדות המחר), אבל יש שם גם הופעות אורח של עוד המון סדרות וסרטים (שלא באמת צריך להכיר, אבל ממש נחמד לראות את זה כשאת כן מכירה) ובגדול זה פשוט מקשר מלא סדרות לאותם יקומים וזה מהמם וזה הקרוסאובר הטלוויזיוני הכי גדול שהיה אי פעם בערך? ברמה של אינפיניטי וור ואנדגיים של דיסי-טיוי. וזה אפי בדיוק באותה מידה. ושובר לבבות באותה מידה. ובכמה ימים האחרונים שודר החלק הראשון אז עכשיו אני מתה. -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2019, 21:15 PM
|
||
אני שמח להודיע שהפאנפיק השלישי שלי נכתב וממתין כעת לאישור!
עריכה: וואו. הודעה זו נערכה ע"י Kermit The Emperor ב Dec 15 2020, 18:54 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |