![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 40 41 [42] 43 44 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 10:36 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם לי
שמישהו ישרשר איתי -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 10:41 AM
|
||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו תנקיו האמת בכלל לא הייתי מודעת לזה שזה יצא עד שילדה בהקבצה שלי התחילה לדבר על זה בכל כך הרבה התלהבות -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 10:42 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טובבבב
נחשו למי היה חלום ממש מוזר ומתיש והתעוררה שעה אחרי הזמן שתכננה לבוקר ממש מוזר ומלא במזל רע לסובבים אותה -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 10:44 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניקההה
שירשור? -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 10:45 AM
|
||
לצעריייי ממש אין לי זמן ואני בקושי נמצאת פההה :<
וגם אחרי הקפה של הבוקר עפה להכין אוכל -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 10:46 AM
|
||
תהניי
מה קורה חוץ מזה? -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 10:54 AM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פנו שנייה מקום לשאלה רנדומלית
מה דעתכם על נשמות תאומות? -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 10:59 AM
|
||
בסדררר, עמוסה ממש אבל זה בקטע טוב וזה כזה מרגיע לי את המוח שמצליחה לעשות דברים ולא נמצאת בדירה כל הזמן וגם כאילו כסף למרות שרובו הולך לחשבונות וכאלה חחח
מה אתך? ואממממ אני חושבת שיש אנשים שיהיו ממש מתאימים או דומים לך ואולי הם יבואו בול בזמן אבל כאילו... כולנו ככ שונים וחווינו את החיים באופן ככ שונה ויהיו הבדלים גדולים שיצרו מרחק ובקיצור אני חושבת שעל כל קשר חשוב צריך לעבוד ולהשקיע אבל יש אנשים שפשוט יהיה אתם קליק. אני לא חושבת שזה דווקא במובן של זוגיות גם. -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:01 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אז אני רואה עכשיו כזה סדרה בריטית שזה תחרות של make up artists והם עושים דברים נורא נורא יפים אז אני נורא נהנית מזה אבל עכשיו הם צריכים לעשות לוקים בהשראת כאילו, עשורים
ומי שצריך לעשות על האייטיז בחר לעשות משהו בסגנון פאנק וכאילו נתנו לך את האייטיז תקשקש על אנשיםםםם מלא צבעעעעעע למה פאנקק -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:02 AM
|
||||
את צודקת פאנק אפשר היה לעשות בשנות התשעים וזה הסדרה החדשה הזאת שיצאה? -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:03 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מצב? נטפליקס הציע לי אז זרמתי
וזה מרגיש לי כזה בזבוז לקבל את האייטיז ולעשות פאנק האייטיז הייתה תקופה כל כך צבעונית -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:05 AM
|
||
יש מלא פוטנציאל כן זה מאכזב
אני רוצה מלא עונות חדשות של NAILED IT אבל אני רוצה שהשחקן של פימנטו יתווסף לקאסט באופן רשמי לנצח הוא וניקול ככ מצחיקים -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:07 AM
|
||
אני לא יודעת מה זה אופס
וממש צריכה לקום מהספה וללמוד אבל אממממ לא -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:10 AM
|
||
זו סדרה חמודה כזאת שמרגיעה ומצחיקה שלוקחים אנשים שלא יודעים לאפות ונותנים להם אתגרים להכין משהו כמו דוגמה שמציגים בפניהם ויש שני שלבים כשבשלב א זה משהו קטן יותר ושלב ב זה עוגה מוגזמת ממש. זה מצחיק כי אין להם מושג מה הם עושים ויש במנחים את ניקול שהיא פשוט קורעת וכאוטית אבל יש שם גם את ז'אק טורז שהוא שף שוקולד (שוקולטייר?) מפורסם ומביאים תמיד עוד מישהו שמבין בתחום להיות שופט אורח
זה פשוט חמוד כי כאילו יוצאות להם זוועות והמנחים חייבים לתת ביקורת בונה ולטעום מזה חחח מזדהה אבל אני באמת אקום ואקח משהו לנשנש ואתחיל להכין אוכללל -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:12 AM
|
||
הייתה שיחה עם חבר שלי שהלכה ככה:
אני: יש לי כל כך הרבה דברים לעשות אבל שום כוח הוא: השיעמום תופס חלק גדול מידי בלוח זמנים של כולם -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |