![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 41 42 [43] 44 45 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:12 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עמוד 42 אם אני אספיק
עריכה: אוףףףףף זה תמיד קורה לי >< -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:12 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו זה נשמע נחמד, אולי אני אראה את זה מתישהו
יש לי שבוע הבא שני בחנים ומבחן ואני צריכה לקבוע מועד השלמה למבחן נוסף ופשוט איכס אבל יש ערב קבלת מלגות ואני אמורה לנסוע מחר להיות קהל בכוכב הבא שזה מושלם אז יהיה מעניין -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:14 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאא תהניי וכן צריכה ללמוד זה חשוב וגם לתאם את הדברים האלה ובתרבות שמחנכת אותך או להיות פרודוקטיבי בשביל הקפיטליזם מגיל 0 או לשנוא את עצמך האופציות הן מירוץ או שיעמום ואנחנו כבר לא יודעים להינות מהרגעים הקטנים וזה לא אשמתינו -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:16 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודההה
אני הבן אדם הכי לא פרודוקטיבי בעולם בערך אופס אני עצלנית לאללה אבל שבוע שעבר לא היה לי סופש אז מגיע לי לנוחחח -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:19 AM
|
||
מגיע לכולנו לנוח הרבה יותר המוח שלנו ליטרלי לא מותאם לכמות העבודה בעידן המודרני וזה למה כולם בערך בדיכאון
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:20 AM
|
||
מאוד חיובי מצידך
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:22 AM
|
||
אני סתם קצת עצבנית על זה כי הבנתי שאחת הסיבות לזה שהזיכרון לטווח קצר שלי חרא זה דיכאון וגם המנהלת משמרת מבקשת ממני להקדים שעתיים לפני הזמן שהיא רוצה שאקדים אליו כאילו אני בוהה בתקרה כל היום ואין לי מה לעשות ואין לי תכניות
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:24 AM
|
||
מה למה שתקדימי כל כך הרבה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:25 AM
|
||
כי הם לא יודעים להתנהל בזמנים של עצמם
ולהרכיב צוותים שמתאימים לעומס הצפוי כאילו אוקי זה מובן כי המקום חדש אבל אני לא מתכוונת להקריב את כל הזמן שלי היום ללהכין אוכל שיהיה לי מה להכניס לפה על ללכת לעבודה מוקדם יותר -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:27 AM
|
||
וואי זה מוגזם אבל
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:29 AM
|
||
כןןן ומילא היו מודיעים אתמול הייתי מתארגנת מראש
אבל היא באה לי עם זה באחד עשרה וואי מה זה האשכול ההזוי הזה במה שעל הלב עריכה: מה שעל הבלוג מסתבר קוראים לזה אחלה של לקרוא ניקי -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:34 AM
|
||
איזה סיוטט
ידיד שלי מנסה לגרור אותי לסינמה סיטי כבר איזה שבוע ואין לי כוח, אופס מה האשכול של האנונימי? והיו פורומים שהפורום הזה נקרא מה שעל הלב, רק פה נראה לי הוא נקרא מה שעל הבלוג -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:36 AM
|
||||
מתחמקת מלראות אותי אהההה אני במשמרת משלוש בערך אבל איזה סרט תראו כאילו אין הרבה שווים כבר אבל חודש הבא יבואו כמה חדשים וכן האשכול שלו שננעל הזוי קצת לא מאמינה -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:37 AM
|
||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיליי ממש אבל לא נורא אני סביר כזה, קצת מבואסת מעצמי -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 11:37 AM
|
||
למה מבואסת מעצמך?
עריכה:ליאם עכשיו נזכרתי שהסינמה סיטי הוא גם מתחם בנוסף לסרטים -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |