![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 61 62 [63] 64 65 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 15:57 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סלית'רינים מקום שלישי אצלי
אתם בסדר, אבל לא כמו גריפינ -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 15:58 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תנו לי כוח ללמוד
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 15:59 PM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ומה מקום שני? והיי, אנחנו הרבה יותר מבסדר. כאילו, סלית'רין אף פעם לא בסדר וזה הכי מושלם. אנשים רעים וכל זה. כיף חיים. -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:00 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שונאת לשון
ואת הפלטה שלי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:01 PM
|
||||
לשון כאילו לשון או שיעור לשון? ולא מדברים ככה על פלטות. הפלטה שלי יפה. -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:02 PM
|
||||||
הפלפאף אבל זה לא שאני לא אוהבת רייבנקלו, פשוט אני לא רייבנ. כי אני די בטוחה שאני סלית'רין, אח שלי חושב שאני הפלפאף והאתר (וכל בוחן שהוא) חושב שאני גריפינ אף פעם לא יצא לי רייבנ. וגריפינדור הכי טוב נקודה. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:04 PM
|
||||||||
אה. הבנתי. אני בכל בוחן כלשהו תמיד סלית'רין. וכאילו, למרות שזה לא ממש משנה. העיקר זה איך את מגדירה את עצמך. ואני מגדירה את עצמי סלית'רין. היי, לא מחליטים כאלה החלטות. סלית'רין הכי טוב נקודה. זוכרת שאמרנו שהצד האפל תמיד יותר טוב? (וירוסים ופטריות) -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:04 PM
|
||||||
שיעור לשון אני לא הייתי עם הפלטה שלי כמה שבועות ואז הרגיש לי שאחת השיניים שלי זזה אז עכשיו אני איתה כל הזמן שאני בבית וזה כואב כי כאילו, זזה לי שן והיא צריכה לחזור למקום -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:05 PM
|
||||||||
שיעור לשון זה אכן סיוט. וזה נהדר. פלטה זה דבר יפה. ובטוחה שהשן זזה? זה הגיוני בכלל? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:06 PM
|
||||||||||
איך זה דבר יפה זה דוחה וברור, הפלטה קייימת בשביל שהשיניים לא יזוזו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:08 PM
|
||||||||||||
זה מושלם. וזה כיף להוציא אותה ליד אנשים. אבל עזבי את זה, בכללי זה יפה. ואחרי הקוביות, השיניים הרגישו לי ריקות מידיי, אז הפלטה היתה פיתרון מושלם. ורגע, הפלטה שלך זה כזה פס ברזל, נכון? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:10 PM
|
||
איכס היא דוחה
נופ היא פשוט שקופה כזו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:11 PM
|
||||||||||
יכולים להיות גם גריפינדורים רעים, וזה לא קשור! גריפינדור הכי טובים ולשם הויכוח ביניינו, אני אחליט כרגע שאני גריפינדור. ![]() -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:17 PM
|
||||
אה לול. אז אין לך פלטה כמו שלי... לול. לי יש פלטה מהממת. היא פס ברזל כזה. @שיר גריפינדורים רעים זה מוזר כי זה סוג של נגד האופי שלהם. סלית'רינים רעים מטבעם וזה כל כך מדהים. אבל את סלית'רין בכלל:( -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:18 PM
|
||
כואבות לי השיניים
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |