![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 62 63 [64] 65 66 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:18 PM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז תורידי את הפלטה. -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:23 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אז השיניים שלי יזוזו ואני אצטרך גשר שוב
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:26 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום:)
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:27 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייייייי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:28 PM
|
||
ליאםםםםםם
מה נשמע?? -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:33 PM
|
||
לומדת ללשון למרות שממש לא באלי ויש לי פחות משעהה
מה איתךך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:54 PM
|
||
עשיתי עכשיו יותר מידי זמן מתמטיקה וזה חרא
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:54 PM
|
||
איזה נושא?
|
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:56 PM
|
||
יותר מידי
|
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 16:57 PM
|
||
אבל איזההה
|
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 17:00 PM
|
||
אמ אי שווין עם נעלמים ושורש, משהו מרחק באנלטית ועוד חרא בגאומטריה
|
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 17:02 PM
|
||
הא זה כמו שאנחנו לומדים
|
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 17:05 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה פה דיון על בתים
בשאלונים וכאלה אני יוצאת הכל חוץ מסלית׳רין ברמה שווה אני מתאימה לתכונות של רייבנקלו אבל אני לא מזדהה עם אף דמות מרייבנקלו בסדרה אולי זה סתם כי אין ייצוג הולם לאף בית שהוא לא גריפינדור אז אנחנו לא באמת זוכים להכיר את הבתים האחרים לעומק -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 17:08 PM
|
||||
אני אני אני ושוב פעם-אני אנוכי -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 17:11 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו לא רואים מגוון של תלמידים משאר הבתים - כל בית נופל לטייפ מסויים
לעומת גריפינדור, הבית שממנו הגיעו כמעט כל הדמויות הראשיות, ושם אנחנו באמת רואים המון סוגים של גריפינדור אז אני מאמינה שגם בתוך הבתים האחרים יש קצת יותר גיוון -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |