![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 |
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 18:53 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מפגש החנוכה הספונטני והלא רשמי של הפורטל! גולשים יקרים, בהתראה קצרה של עשרה ימים, אנו מזמינים אתכם למפגש החנוכה הספונטני והלא רשמי של HPortal! תביא עכשיו את הפרטים! ביום ראשון בתאריך 29.12.19 (או א בטבת תש"ף. כן, זה ראש חודש) בשעה 11 בקניון עזריאלי, תל אביב. ניפגש בקומת הגג ומשם נלך לאכול/להסתובב/לאן שתיקחנה אותנו הרגליים! מה יהיה לנו? מכיוון שזהו מפגש שאינו רשמי מטעם כנס כלשהו או מטעם ההנהלה המדהימה שלנו, המפגש מאורגן על ידינו. ניפגש, נדבר, נעביר משחק או פעילות, נצחק, נאכל ובעיקר נהיה אחד עם השני! ואיך אנחנו מגיעים לשם? לנוסעים ברכבת- לרדת בתחנת השלום. משם לצאת דרך היציאה המובילה לקניון ולעלות עד למעלה. לנוסעים באוטובוסים- האתר הזה מספק מידע שכולל את כל חברות האוטובוסים. כמו כן, אתרי חברות האוטובוסים עומדים לרשותכם, יחד עם שלל יישומונים כמו moovit, איפהבוס וגוגל מפות. לאחר הירידה בתחנה, תיכנסו לקניון (לא קשה לפספס את המגדלים הגבוהים) ותעלו עד למעלה. לבאים בגלגינוע שכור לפי שעה - שימו לב לחנות לפי התקנות החדשות! לבאים ברגל- אם אתם באים ברגל כנראה שאתם גרים בתל אביב ואתם מכירים את העיר שלכם. אם לא תפתחו גוגל מפות להולכי רגל, זה ממש אחלה. אנחנו רוצים להגיע! נהדר! כל מה שעליכם לעשות זה למלא את הטופס הבא:
בטוח מגיעיםות: ליאן - Raindrops מאיר - כינוי בעברית שיר - חתול הצ׳שר איתמר - דולפין רוני - ג'ינג'ית 266 עומר - The Rest Of Us כריס - פיור בלאד פרינס אביב - fangirl_harry_potter חוי - Drain you סיון - D.J. Tanner נעמה - The Fairy Of Music אולי מגיעיםות: מירי - king of the world ניקס - the fangirl ליאו - ליאו :) הודעה זו נערכה ע"י כינוי בעברית ב Dec 28 2019, 22:24 PM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 19:00 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: בצד. סתם, תבחר אחד מהשמות, לא משנה לי
כינוי: חתול הצ'שר בטוח מגיע.ה/ אולי מגיע.ה: אולי הערות: אני אערוך בקרוב כשאני אדע סופית, יכול מאוד להיות שאני לא אוכל. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 19:14 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: איתמר, דולפין.
כינוי: אופס. רשמתי כבר. בטוח מגיע.ה/ אולי מגיע.ה: בטוח מגיעים. כלומררר מגיע. (: הערות: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2019, 19:16 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: רוני
כינוי: בצד. בטוח מגיע.ה/ אולי מגיע.ה: בטח הערות: אין לי הערות. לא צריך הערות. -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 00:12 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:מירי
כינוי:king of the world בטוח מגיע.ה/ אולי מגיע.ה:לא:) הערות:באסה!!!!!!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 01:39 AM
|
||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: עומר
כינוי: The Rest Of Us בטוח מגיע.ה/ אולי מגיע.ה: בטוח מגיע. הערות: יאססס -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 06:27 AM
|
||
שם: ניקס /שירה/וויל כינוי: the fangirl בטוח מגיע.ה/ אולי מגיע.ה: אולי מגעיה... הערות: אתם לא רוצים להסתובב איתי תאמינו לי -------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 07:06 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: כריס
כינוי: נסיך טהור דם באנגלית בטוח מגיע.ה/ אולי מגיע.ה: סיכוי של 90% שאגיע. תרשום בבטוח. הערות: כנראה שלא אהיה להרבה זמן אבל עדיף מכלום -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 17:49 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נוספתם כולכם :)
משום מה הרגשתי צורך להתחכם עם העברית והאנגלית בכינוי של כריס -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 19:56 PM
|
||
שם:ליאו
כינוי:ליאו :) בטוח מגיע.ה/ אולי מגיע.ה:אולי, בעז"ה כן,אעדכן בקרוב הערות:איפה בקומה העליונה? סבירות מאוד גדולה שבסוף לא אגיע :( הודעה זו נערכה ע"י ליאו :) ב Dec 26 2019, 10:43 AM -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 20:51 PM
|
||
נוספת
הקומה העליונה לא גדולה, אני מניח שתזהה אותנו די מהר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 20:59 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: אביב
כינוי: אע רשום בצד זה עושה לי בעיות לרשום באנגלית סליחה בטוח מגיע.ה/ אולי מגיע.ה: כנראה שכן בע"ה:) הערות: יא כל הכבוד אני ממש מחכה:) -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 23:04 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:חוי
כינוי: Drain you בטוח מגיע.ה/ אולי מגיע.ה: הכל תלוי בכריס וסיון אבל אני מניחה שבטוח הערות: אתה יכול להוסיף גם את סיון D.J. Tanner בבטוח מגיעה? -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 12:56 PM
|
||
נוספתן :)
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 22 2019, 21:22 PM
|
||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: נעמה
כינוי: The Fairy Of Music בטוח מגיע.ה/ אולי מגיע.ה: בטוחחח הערות: יאאאא מפגשששש --------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |