![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 2 [3] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 30 2019, 14:53 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אביב ובצד:)
הערות/שאלות/נשף!!: אע כל הכבוד זה יהיה ממש כיף אעעעעעעעעעע -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2019, 15:16 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי:ליאו, ליאו :) הערות/שאלות/נשף!!:נשף ראשון שלי! -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2019, 20:53 PM
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: סיוון, D.J. Tanner
הערות/שאלות/נשף!!: -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2019, 21:00 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE
שם וכינוי: מור מאסטר שיפו הערות/שאלות/נשף!!: -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2019, 21:13 PM
|
||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
נרשמתם, נרשמתם, נרשמתם ונרשמתם! יש!!!
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2019, 23:28 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: עמית, The Fifth Marauder
הערות/שאלות/נשף!!: למה על ההופעה של החברים של נטשה?? אני אהיה פה חלקית -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2019, 09:42 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמי כינוי:מקס אזקאבאן לאבגוד
הערות:יש סוף סוף נשף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2019, 16:06 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
B]שם וכינוי:[/B] נגה, לונה& לאבגוד
הערות/שאלות/נשף!!: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2019, 20:52 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: כריס + Pure Blood Prince
הערות/שאלות/נשף!!: אני בדיוק אחזור מבית כנסת אז אאחר קצת -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2020, 16:36 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי:
הערות/שאלות/נשף!!: -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2020, 18:57 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם וכינוי: שירה, aniel
הערות/שאלות/נשף!!: נשף ראשון שלי!❤️ -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2020, 15:04 PM
|
||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: מקס, Gay Prince
הערות/שאלות/נשף!!: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2020, 12:56 PM
|
||
נוספתם גם אתם! נשףףףף!!!
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2020, 07:42 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי:שני, דראמיוני פוראבר
הערות/שאלות/נשף!!: אני אהיה חצי מחוברת.. זה בסדר? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2020, 01:13 AM
|
||
נוספת :)
כל הכבוד לכל מי שנרשם! ההרשמה נסגרה, אבל גם אם לא נרשמתם אתם עדיין מוזמנים לנשף! ננעל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |