האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור דמות \\ אקס
פורסם ב: Jan 8 2020, 21:09 PM
צטט הודעה

בילי קרמייקל היה שם

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 150597
מגדר:male
משתמש מספר: 61386
חפצי המשתמש: צפה

קרדיט לאחותי רוני, שעזרה לי לכתוב את הסיקור.
אם אתם לא יודעים אז פה בפורטל זאת היא.

...

אקס

User Posted Image

שם: אקסימילי אסגרות איסתיל (Aximili-Esgarrouth-Isthill), או אקס (Ax).
הספר ממנו לקוחה הדמות: אנימורפס (Animorphs)
תאריך לידה: לא ידוע.
משפחה: נורלין סיריניאל קוראף (אבא), פורליי אסגרות מהין (אימא), אלפנגור סיריניאל שמטול (אח גדול).
מופיע בספרים: מספר ארבע והלאה.

על הסדרה:

תקציר מגב הספר:

אנחנו לא יכולים לגלות לכם מי אנחנו. זה מסוכן מדי. אנחנו לא בוטחים באף אחד, כי אם הם יתפסו אותנו... טוב, אנחנו פשוט לא ניתן להם את ההזדמנות. אבל מה שאתם חייבים לדעת זה שכולנו בצרה רצינית. כן. אפילו אתם!

תקציר על ידי:

אנימורפס היא סדרת מדע בדיוני שמספרת על חייזרים, על מלחמה ועל חוש ההומור הגרוע של ג'ייק (תבינו מאוחר יותר...)
העלילה מתמקדת בחמישה נערים רגילים, כאשר ביום גורלי אחד כשהם מחליטים לעשות קיצור דרך מהקניון, הם פוגשים חייזר גוסס, שלפני מותו, נותן להם את היכולת המופלאה להשתנות לכל חיה שייגעו בה.
אבל יש חיסרון אחד לכוח הזה - אם הם יישארו בגוף של חיה ליותר משעתיים, הם יתקעו בגוף הזה לנצח.
את הכוח הוא נותן להם על מנת להילחם נגד היירקים - חייזרים שביכולתם לקחת שליטה מלאה על מוחות של בני אדם.
היירקים הקימו ארגון בשם "האחווה", שהוא לכאורה ארגון ידידותי כמו הצופים, אבל בעצם משמש לגיוס משתלטים מרצון - אנשים שמוכנים שיירקים ייכנסו להם למוח ללא התנגדות.
החבורה קראה לעצמה 'אנימורפס' - שילוב של שתי המילים באנגלית: animal (חיה), morph (להשתנות).
לאנימורפס אין במי לבטוח, כי כל אחד יכול להיות משתלט - אדם שנתון לשליטתו של היירק.
יחד עם אקס, חייזר טוב שאותו הם פגשו מאוחר יותר, הם עושים כל מה שהם יכולים כדי להציל את העולם!

מידע על הדמות:

אקסימילי הוא אנדליט - יצור שנראה כמו קנטאור כחול, עם תוספות אקזוטיות למדי:
אקסטרה עיניים על מחושים, שלושה חריצים במקום אף, שבע אצבעות בכל יד וזנב עקרבי שמסתיים בלהב, שמשמש בתור כלי הנשק העיקרי שלהם.

כיוון שבצורתו הטבעית, לאקס אין פה, כשהוא משתנה לבן אדם הוא מתלהב משני דברים -
1. היכולת לדבר בקול במקום בצורה טלפתית כמו צורת התקשורת האנדליטית הרגילה.
2. היכולת לטעום דברים.

כשהוא בן אדם, סביר להניח שתראו אותו בולס כמויות לא הגיוניות של לחמניות קינמון, ואומר משהו בסגנון: לחמניות קינמון מון מון מון! טעימעימעימעימעימעים!
אבל בצורתו הטבעית הוא נוטה להיות מאוד רשמי ומתנשא, ובז לטכנולוגיה האנושית, הנחותה בעיניו.
הוא מתעקש לקרוא למנהיג החבורה 'נסיך'.

אקס הוא למעשה אחיו הקטן של אותו חייזר מסכן שאיבד את חייו לאחר שנתן לאנימורפס את מתנת ההשתנות, וכחלק מהמסורת האנדליטית עליו לנקום ביצור אשר רצח אותו. לא אחר מאשר מנהיג היירקים - ויסר שלוש האכזרי, היירק היחיד שהשתלט על אנדליט אי פעם, מה שנותן לו את היכולת להשתנות כמו האנימורפס.

חוות דעת אישית:

טוב... מה אפשר להגיד על אקס.
אהמ.
אחותי: אקס הוא חמודדדדדדדדדדדדד!
אני: *מגלגל עיניים*
אוקיי, דבר ראשון - בעיניי אקסימילי הוא הדמות האהובה עליי מהסדרה ללא צל של ספק.
אחד הדברים שמייחדים אותו זה העמדות הסותרות שלו לגבי בני האדם - מצד אחד הוא מתמוגג מהאוכל האנושי (גם אם הוא לא במיוחד אכיל - כמו בדלי סיגריות למשל...), ומצד שני הצורה שבה הוא מתנשא עליהם ויורד על הטכנולוגיה הפשוטה והעלובה שלהם.
הסתירה הזאת ממש מצחיקה אותי ומוסיפה מאוד לדמות.
גם אחד הדברים שגורמים לו לעלות ברשימה זה העובדה שהוא אנדליט - יצור די מדהים ללא ספק, שנשמע כמו ערבוב של תכונות שונות של המון חיות בתוך מיקסר, שיוצר בלילה מאוד יצירתית וטעימה באופן מפתיע (אני שופע דימויים היום) וגם (אני נשמע כמו אייל שני) אז כדי שאני אפסיק.
אני אוהב את התהליך שאקס עובר במהלך הסדרה, כשהצד שמתחבר יותר לבני אדם מתחזק והוא לומד עם הזמן להיות פחות מתנשא ומבין שגם הגזע שלו לא מושלם וקיימים בו פגמים.
מלבד זה, אני מוצא את עצמי צוחק בלי הפסקה בקטעים שבהם אקס מפגין את אהבתו לאוכל בכללי, ולחמניות קינמון בפרט, וממש משתגע מחוש הטעם.
גם ההתלהבות שלו מקולות שהפה מפיק והמשחקים שהוא עושה עם צלילים (לחמניות קינמון! מון! מון! זה נפלא! לה לה לה!) זה מקור בידור שלא ניתן למצוא במקום אחר.

פאנארטים:

https://66.media.tumblr.com/e0c72aff019d255...6477cd222ab.png

https://66.media.tumblr.com/bf4706c547e8aa5...sbfdzo1_400.jpg

https://66.media.tumblr.com/3e3b11f20dc6f5e...em1y6o1_400.jpg

http://www.fybertech.com/4thread/co_448979...57856320473.png

https://66.media.tumblr.com/d512d936c1a3564...n81rmo1_400.png

https://66.media.tumblr.com/9f118176d27bb21...1sl9tv8_540.png

https://66.media.tumblr.com/e5ddcd54e9cf091...irgj5o1_400.png

https://www.seekpng.com/png/full/381-381154...llustration.png

https://pbs.twimg.com/media/D8qEryjWkAAoaNw.png

עובדות מעניינות על אנדליטים:

1. הם יודעים להעריך זמן בדיוק של שעון
2. יש להם חוש כיוון מושלם
3. הם אוכלים דרך הפרסות
4. לנקבות יש להב זנב קטן יותר
5. יש להם שלושה לבבות (ברור שלב אחד בחלק האנושי ולב אחד בחלק הסוסי. אבל איפה הלב השלישי?!)
6. הם עורכים הרבה טקסים: כשהם קמים בבוקר, כשהם מוכנים להקריב את עצמם, כשהם מבשרים על מותו של קרוב משפחה, וכו'...
7. יש אנדליטים שפיתחו את יכולת ההשתנות שלהם לרמה אומנותית והם אפילו יכולים להשתנות ליצורים מהמיתולוגיה האנדליטית.
8. הפרסות שלהם שסועות (האם הם כשרים?)
9. הם גרים בכוכב 'אנדליטיה'.
10. לכוכב שלהם יש ארבעה ירחים

ציטוטים:

רייצ'ל: נרדמת בשיעורים, כן, אנחנו יודעים. לא חיבבת במיוחד את שיעורי הקסנוביולוגיה שלך.
אקס: לא נרדמתי, פשוט הנחתי למחשבותיי לשוטט ונעשיתי מאוד מאוד רגוע ומאוד מאוד שליו.
רייצ'ל: גם נחרת בזמן שנעשית מאוד מאוד רגוע ומאוד מאוד שליו?

אקס: טעם הוא חוש שיכול להוציא אנדליט מדעתו! בייחוד אם זה קשור באיזושהי צורה ללחמניות קינמון או לשוקולד.

אקס: חור! במכסה! כדי שלא יישפך! פך! (אקס מתלהב מכוס קפה שהוא קנה בקניון...)

רייצ'ל: מה עובר עליך? אתה יודע שאנחנו חמשת המוסקטרים. אחד בעד כולם, כולם בעד אחד. ששת המוסקטרים עכשיו.
אקס: מה זה מוסקטרים?

אקס: הייתי אתמול בהרים ואחד החתולים הגדולים תקף אותי. איך אתם קוראים להם? פומה? זה היה מאוד מרגש.

אקס: כן, הנסיך ג'ייק.
ג'ייק: אל תקרא לי נסיך.
אקס: אני אקרא לך 'ג'ייק הידוע בכינויו הנסיך ג'ייק'.

--------------------

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jan 8 2020, 21:19 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17646
משתמש מספר: 62302

וואו זה סיקור מאוד מושקע!
אהבתי שהוספת את הפאנארטים והציטוטים, והוא בהחלט נשמע חמוד (או שהוא לא היה אמור להישמע חמוד...?)
לא היו ספויילרים בסיקור, וזה נחמד בגלל שבכל זאת, זה סיקור של דמות מהספר הרביעי. זה די מרשים.
אני לחשוב שהיית יכול להרחיב יותר במידע על הדמות, כמו מה בדיוק התפקיד שלו בספר, מאיפה הוא הגיע, ו... אממ... דברים כאלו!
וגם בדעה האישית כתבת דברים שמתאימים יותר למידע על הדמות מאשר לדעה האישית.
אני אבקש ממך להרחיב את הדעה האישית יותר (החלק שיש בו דעה אישית ולא מידע על הדמות) לפני שאכניס את הסיקור ללינקייה, ואל תשכח לקשר את זה אחר כך לאשכול התגמולים בשביל לקבל תגמול D:

--------------------
"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jan 8 2020, 21:32 PM
צטט הודעה

בילי קרמייקל היה שם

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 150597
משתמש מספר: 61386

תודה על ההערות! ^^
ערכתי הכול. (:
תראי את הציטוט החדש!
אה, וברור שאקס הוא חמודדד. (:

--------------------

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jan 8 2020, 21:36 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17646
משתמש מספר: 62302

וואו הציטוט הזה עשה לי את היום עכשיו.
אני עדיין לחשוב שאתה יכול להוסיף עוד קצת במידע על הדמות, אבל זה פחות קריטי עכשיו 3:
אל תשכח לקשר לאשכול התגמולים בשביל שתוכל לקבל את התגמול שלך.
נוסף ללינקייה D:

--------------------
"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025