![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 9 2020, 21:57 PM
|
||||||||||||||||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שוב תודה לאחותי ש קריאה מהנה חבר'ה. ... מרקו ![]() שם: מרקו (Marco), שם משפחה לא מצוין. הספר ממנו לקוחה הדמות: אנימורפס (Animorphs) תאריך לידה: לא ידוע. גיל: לא ידוע - אמור להיות בגיל ההתבגרות. משפחה: פיטר (אבא), איווה (אימא) מופיע בספרים: כל הספרים על הסדרה: תקציר מגב הספר: אנחנו לא יכולים לגלות לכם מי אנחנו. זה מסוכן מדי. אנחנו לא בוטחים באף אחד, כי אם הם יתפסו אותנו... טוב, אנחנו פשוט לא ניתן להם את ההזדמנות. אבל מה שאתם חייבים לדעת זה שכולנו בצרה רצינית. כן. אפילו אתם! תקציר על ידי: אנימורפס היא סדרת מדע בדיוני שמספרת על חייזרים, על מלחמה ועל חוש ההומור הגרוע של ג'ייק (תבינו מאוחר יותר...) העלילה מתמקדת בחמישה נערים רגילים, כאשר ביום גורלי אחד כשהם מחליטים לעשות קיצור דרך מהקניון, הם פוגשים חייזר גוסס, שלפני מותו, נותן להם את היכולת המופלאה להשתנות לכל חיה שייגעו בה. אבל יש חיסרון אחד לכוח הזה - אם הם יישארו בגוף של חיה ליותר משעתיים, הם יתקעו בגוף הזה לנצח. את הכוח הוא נותן להם על מנת להילחם נגד היירקים - חייזרים שביכולתם לקחת שליטה מלאה על מוחות של בני אדם. היירקים הקימו ארגון בשם "האחווה", שהוא לכאורה ארגון ידידותי כמו הצופים, אבל בעצם משמש לגיוס משתלטים מרצון - אנשים שמוכנים שיירקים ייכנסו להם למוח ללא התנגדות. החבורה קראה לעצמה 'אנימורפס' - שילוב של שתי המילים באנגלית: animal (חיה), morph (להשתנות). לאנימורפס אין במי לבטוח, כי כל אחד יכול להיות משתלט - אדם שנתון לשליטתו של היירק. יחד עם אקס, חייזר טוב שאותו הם פגשו מאוחר יותר, הם עושים כל מה שהם יכולים כדי להציל את העולם! מידע על הדמות: מרקו הוא נער היספני נמוך בעל שיער חום-שחור ארוך למדי ועיניים חומות. הוא הטיפוס ההומוריסטי בחבורת האנימורפס, וגם החד שבהם - הוא האחד שמצליח לראות הזוויות שאחרים לא רואים. מרקו הוא גם המסתייג שבחבורה, והיה האחד שלא היה בטוח שהם צריכים להילחם. מצד שני, הוא זה שנתן לאנימורפס את השם שלהם. בספר החמישי (שהוא גם הספר הראשון מנקודת מבטו), מרקו גילה שאימא שלו, שבהתחלה חשב שמתה, היא בעצם משתלטת - ולא סתם משתלטת. המשתלטת הכי רמת דרג - ויסר אחת. התגלית גרמה לו לדבוק במטרה שלהם להילחם ביירקים, בשביל הסיכוי הקלוש להציל את אימא שלו (ממש כמו מרקו מהלב...). מבין חברי האנימורפס, מרקו הוא החבר הכי טוב של ג'ייק - מנהיג החבורה הבלתי מעורער. הם הרבה פעמים רבים על דברים ממש מטופשים. כמו לדוגמא... 1. אם סקייטבורד יותר כיף ממשחקי וידאו 2. אם ספיידרמן יותר חזק מבאטמן 3. אם כדורסל דורש יותר עבודת צוות מאשר פוטבול 4. האם לגבינה צהובה יש טעם צהוב בקרבות נגד היירקים, חית הקרב המועדפת על מרקו היא גורילה - גוף שרירי שבעזרתו הוא יכול להכניס יופי של אגרופים. כפי שתוכלו להסיק מהציטוטים למטה אבל אזכיר בכל מקרה, מרקו אוהב לפלרטט עם בנות (במיוחד עם רייצ'ל), אבל הן לא כל כך אוהבות לפלרטט איתו בחזרה... למרות שהוא מתואר כנער חמוד. אה, ומרקו הוא גם טיפה ערמומי. אבל אני כתבתי פה רק בולשיט. קאסי סיכמה אותו הרבה יותר טוב:
חוות דעת אישית: טוב, אז בגלל שגם אחותי כתבה איתי אז גם לה מגיע לכתוב חוות דעת אישית. רוני: מרקו לגמרי היה יכול להיות הדמות האהובה עלי מאנימורפס, אם אקס לא היה קיים ולא הייתי מזדהה עם קאסי. הוא מצחיק, נקודת המבט שלו מקורית וזה כיף לשפפ אותו עם רייצ'ל. לפעמים זה נראה כאילו הוא דואג רק לעצמו, אבל זה לא נכון והנאמנות שלו לאביו נוגעת ללב. נכון, לפעמים הוא מגזים בלרדת על אחרים (מה שמצדיק את זה שאחרים יורדים עליו) ו*לחישה מוגזמת* לא כל הבדיחות שלו מצחיקות אבל בסך הכל הוא דמות מאוד מעניינת ומקורית שקל להזדהות איתה. איתמר: בניגוד לאחותי, למרקו שמור אצלי מקום של כבוד במקום השני של רשימת הדמויות האהובות עליי באנימורפס. הסיבה היא מעבר לעובדה שהוא ממש מצחיק והבדיחות שלו שנונות רצח (שזה גם קריטריון די רציני אם לומר את האמת) - האמת היא שזה בגלל שאני נוטה להזדהות איתו מאוד. אני, כמו מרקו, ממש אוהב לספר בדיחות, ולא רק להקריא מספר בדיחות עתיק (כבר הייתי בסיטואציה הזאת) אלא גם להמציא בדיחות. אני אוהב לדבר בצורה עוקצנית כמו מרקו וממש מבין אותו בהרבה מאוד דברים. אה, ואני חושב שיותר טוב לו עם קאסי. לול עכשיו אחותי מסתכלת עליי במבט רצחני. אה, ואתם יודעים, למה אני מרגיש כאילו הוא ממש מזכיר לי דמות מסוימת... #מרקו_היה_קודם ציטוטים:
פאנארטים: https://pbs.twimg.com/media/DlZQRIkUYAAP3ab.jpg http://24.media.tumblr.com/cf01dfbcd6c1f80...bfdzo5_1280.jpg https://i.pinimg.com/564x/00/5f/0b/005f0b0a...e7e3b27d70a.jpg https://i.pinimg.com/564x/24/07/22/24072216...bb2236e9259.jpg https://a.playmoss.com//uploads/images/m/a/r/marco-1_M.png 5 עובדות מפוצצות על מרקו: 1. הוא מפחד קצת מעכבישים 2. למעצבת השיער שלו קוראים צ'ריס 3. ההשתנות הכי טראומטית של מרקו היא לנמלה 4. הוא בן יחיד 5. לפי דעתו לגבינה צהובה יש טעם ירוק -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 10 2020, 00:41 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו וואו הסיקור הזה אפילו טוב יותר מהקודם, תתפלא או לא.
אהבתי את הציטוטים, ואהבתי את איך ששיתפתם ככה פעולה בסיקור. אני לא לזכור שראיתי אי פעם סיקור שנכתב ככה, אז זה בהחלט שינוי מרענן D: זה טוב שסימנת את הפויילרים, למרות שכמעט וקראתי אותם בכל זאת, אבל לא עשיתי את זה כי בכל זאת אני בן אדם חכם מאוד. רק דבר קטן: המידע על הדמות אמור להיכתב בצורה פחות... מביעת דעה. תכתוב את זה כאילו מישהו ניטרלי כותב על זה, ואת הדעה שלך תוסיף בדעה האישית. כנ"ל על מה שכתבת שהוא מזכיר לך את ליאו, זה פשוט לא ממש מתאים למידע על הדמות .^. תתקן את זה ואני אוסיף ללינקייה, וכמובן לא לשכוח לקשר את זה לאשכול התגמולים (באמת כדאי שתעשה את זה בלי שאני אזכיר לך) D: -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2020, 06:04 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העברתי את הקטע על ליאו לחוות הדעת.
תודה על הת"ב. (: אהף ואם לא הסקת את זה עד עכשיו - אני הולך לכתוב על כל אחד מהאנימורפס. עם אחותי. באותה נשימה אזכיר שהחלפתי את התמונה בסיקור הקודם. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2020, 12:29 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוו אני לחכות לראות עוד סיקורים שלך D:
בנתיים, נכנס ללינקייה 3: ואל תשכח לקשר לאשכול תגמולים כדי לקבל את התגמול שלך 3: -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |