![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (15) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 20:08 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רואה חיים שלי
![]() ![]() -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 20:09 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כמעט 9 שנים כאן ובחיים לא קיבלתי אזהרה או באן חחחחח נו הגיע הזמן לקבל -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 20:10 PM
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ממש הצחיק אותי משום מה -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() עדיין מופתעת להיות משרשרת השנה ![]() אני מחזירה בצלצלים כמו נובית טובה ![]() -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצחיק שכמעט עשור אני בלי אזהרה אחת? אני אכזבה. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 20:11 PM
|
||
לא אכזבה.. סתם משתמש טוב :)
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 20:11 PM
|
||||
חחחחחחחחחחח מתי קיבלת באן ל20 יום בלי ששמתי לב אני מת -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 20:12 PM
|
||
תאריך מדויק?
5-25 לדצמבר 2015 -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 20:12 PM
|
||||||||||
אתה לא כל עוד אתה לא בסטיפס כמוני אתה לא אכזבה -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 20:13 PM
|
||
אני נטו זוכרת את זה כי א) יומהולדת ב25 אז זה היה נחמד לחזור לפה ביומהולדת וב) ב8 לדצמבר סבתוש נפטרה והייתי צריכה לפרוק על זה מהמשתמש האנונימי
![]() -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 20:13 PM
|
||||
2015 הייתה השנה שלנו מה עשית רגע זה בגלל הבלאגן עם המשתמשים ההם שחשבו שעשו משתמשי שנאה ואז הענישו מלא משתמשים רנדומליים שחשדו בהם? אני כבר מתבלבל מכל הבלאגן באתר הזה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
||
מה זה סטיפס?
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 20:14 PM
|
||||||
רגע מה, למה? -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 20:14 PM
|
||||||
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצילו לשנתון שלי הייתה מכה יותר קשה- העיר שלנו בטיפו. זאת באמת אכזבה.
אל תשאלי, את לא רוצה לדעת -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 20:15 PM
|
||||||
כל שנה שאתה בחיי זו שנה שלנו ![]() ![]() לא!! ממש ממש לא!! המשתמשים התחילו פברואר-מאי 2015 הקטע שלי היה על משתמש נוסף שרצה להמשיך לדבר איתך בחמ סליתרין בזמנו סוף 2015-2016 -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |