![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (15) « ראשון ... 12 13 [14] 15 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 20:50 PM
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לך מותר ![]() אחרי הכל חלקנו מספר כינויים -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 20:51 PM
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא זוכר את זה
מסדר החפירות(יכול להיות שהיה את המחילה לפני) האמת אני זוכר שמסדר החפירות היה קבוצה שרוני,אוראל ואני הקמנו שהתחלנו את זה במשפחות ואחרי זה התפתחנו עם זה לקבוצה אבל עם הזמן שלושתינו פרשנו ואז היו לה מנהלים אחרים ובסוף היא נסגרה נכון אני זוכר גם אנאל ומוראר מאי ואביגיל פחות אולי הן היו אחרי שפרשתי או שאני כבר לא זוכר את כולם הדס נמצאת כיום רק בשרשורים לא? אני זוכר אותה כשהייתה הרבה בח"מ וגם הייתה תקופה שהיא ושלי היו האחראיות על בית הפלפאף(אני חושב שזה היה בדיוק בתקופה שאני פרשתי) את אלידע כבר מזמן לא ראיתי אכן כבר לא נשארו הרבה אבל גם אני האמת כבר לא ממש פה יסמין כל הכבוד על הזכיה לגבי הודעות אני אף פעם לא אתקרב אליך לגבי חרמשים אני עוקף אותך(כרגע לפחות) -------------------- אני ואתה, נשנה את העולם. אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :) אמרו את זה קודם לפני^^ לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור: -----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^ אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב. ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז. והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D: ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (: אז ביי בינתיים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 20:53 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חרמשים לא כזה חשובים לי
הייתי רוצה פריצה לחתימה ©_© -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 20:56 PM
|
||
יסמין אמרת הודעות וחרמשים ולכן התייחסתי לשני הדברים
אני זוכר שהייתה תקופה של הפריצות לחתימות, זה היה מזמן וכריס אתה זוכר את התקופה שהיו נוהגים לרשום הודעות בלבן -------------------- אני ואתה, נשנה את העולם. אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :) אמרו את זה קודם לפני^^ לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור: -----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^ אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב. ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז. והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D: ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (: אז ביי בינתיים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 20:56 PM
|
||
גם אני זוכרת את זה :)
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 20:57 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח אני אזכור את זה יסמין
אחי ששכחתי את השם שלך רגע (אולי נעם? כי יש לי בלאקאאוט) כן את זה אני זוכר אני תמיד הייתי האחד שלא קשור בשלישייה של אריאל יאן וניקול עד שהפכנו לרביעייה חחח -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 20:58 PM
|
||
לך על זה או גם להוסיף משהו הכל זורם
ואוו עוד מעט 9 וחצי ואני ערה. וואו 35 שעות רצוף -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 20:59 PM
|
||
יסמין זה היה גם בתקופה שלך? משום מה זכור לי שזה היה ב2011-2012 ואם אני לא טועה את נרשמת ב-2013 ולכן שאלתי את כריס לגבי זה
כן נועם אני זוכר את אריאל ואת יאן(ניקול כרגע לא) ואם אני לא טועה יאן צירף אותי למשפחה(לא זוכר את שמה) שזאת המשפחה עם בערך הכי הרבה תגובות כאן בדקתי וזאת משפחת וויזלי עד עכשיו יש בה את הכי הרבה תגובות במשפחות יסמין למה את עושה את זה לעצמך? הודעה זו נערכה ע"י GQ5244 ב Jan 11 2020, 21:00 PM -------------------- אני ואתה, נשנה את העולם. אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :) אמרו את זה קודם לפני^^ לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור: -----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^ אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב. ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז. והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D: ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (: אז ביי בינתיים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 21:00 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן חחחח וואי נוסטלגיה זוכר את יסכה? ומהפכת הקוריאנים והיפנים הראשונה של הפורטל? ושאני הובלתי את כת אגרון והלסביות? אחחחח דיאנה אגרון הזאת בחיי שאני מתגעגע ל 2011-2012 פתאום -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 21:01 PM
|
||
אז זה בא והלך כמו דברים אחרים
כמוני אני קצת חולה אז לא מצליחה לישון -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 21:03 PM
|
||||||||
נו לפחות יש פה נוסטלגיה... את יסכה אני זוכר(אם אנחנו מדברים על אותה אחת) היא הייתה עוד לפני שנרשמתי את שאר הדברים אני כרגע לא זוכר יכול להיות שהזיכרון שלי כבר לא משהו(הגיל משפיע)
יסמין יכול להיות הרבה דברים באים והולכים לפי תקופות בכל מקרה לי זה זכור מלפני שפרשתי והיות שהפרישה שלי הייתה ב2012(אומנם חזרתי לתקופה קצרה ולביקורים אבל רשמית אז פירסמתי אשכול פרישה) ולכן שאלתי רק את כריס
תרגישי טוב הודעה זו נערכה ע"י GQ5244 ב Jan 11 2020, 21:04 PM -------------------- אני ואתה, נשנה את העולם. אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :) אמרו את זה קודם לפני^^ לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור: -----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^ אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב. ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז. והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D: ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (: אז ביי בינתיים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 21:07 PM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 21:07 PM
|
||
כן אותה יסכה
הייתה רק אחת -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 21:09 PM
|
||||||||
![]() Always & Forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נועם!!!! איך הופתעתי לראות אותך - הייתי חייבת להגיב ![]() אני באמת רק בשרשורים... וכן, הייתה תקופה של הפלפאף. איזה ישן זה! אלידע התחבר פה ושם, אם אני זוכרת נכון הוא התחתן די ממזמן... -------------------- Always & Forever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 21:12 PM
|
||
כן, אפילו אני זוכרת את זה
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |