האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור דמות \\ רייצ'ל
פורסם ב: Jan 12 2020, 18:11 PM
צטט הודעה

בילי קרמייקל היה שם

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 150601
מגדר:male
משתמש מספר: 61386
חפצי המשתמש: צפה

אם לא הבנתי עדיין, אני כותב עם אחותי את כל הסיקורים על הדמויות מאנימורפס.
אה, ושיניתי בכל הסיקורים משהו קטן בתקציר הסדרה על ידי...

...

רייצ'ל

User Posted Image

שם: רייצ'ל (Rachel)
הספר ממנו לקוחה הדמות: אנימורפס (Animorphs)
תאריך לידה: לא ידוע
משפחה: דן (אבא), נעמי (אימא), ג'ורדן (אחות קטנה), שרה (אחות קטנה), ג'ייק (בן דוד), טום (בן דוד), סטיב (דוד), ג'ין (דודה).
מופיע בספרים: כל הספרים.

על הסדרה:

תקציר מגב הספר:

אנחנו לא יכולים לגלות לכם מי אנחנו. זה מסוכן מדי. אנחנו לא בוטחים באף אחד, כי אם הם יתפסו אותנו... טוב, אנחנו פשוט לא ניתן להם את ההזדמנות. אבל מה שאתם חייבים לדעת זה שכולנו בצרה רצינית. כן. אפילו אתם!

תקציר על ידי:

אנימורפס היא סדרת מדע בדיוני שמספרת על חייזרים, על מלחמה ועל חוש ההומור הגרוע של ג'ייק (תבינו מאוחר יותר...)
העלילה מתמקדת בחמישה נערים רגילים, כאשר ביום גורלי אחד כשהם מחליטים לעשות קיצור דרך מהקניון, הם פוגשים חייזר גוסס, שלפני מותו, נותן להם את היכולת המופלאה להשתנות לכל חיה שייגעו בה.
אבל יש חיסרון אחד לכוח הזה - אם הם יישארו בגוף של חיה ליותר משעתיים, הם יתקעו בגוף הזה לנצח.
את הכוח הוא נותן להם על מנת להילחם נגד היירקים - חייזרים שביכולתם לקחת שליטה מלאה על מוחות של בני אדם.
היירקים הקימו ארגון בשם "האחווה", שהוא לכאורה ארגון ידידותי כמו הצופים, אבל בעצם משמש לגיוס משתלטים מרצון - אנשים שמוכנים שיירקים ייכנסו להם למוח ללא התנגדות.
החבורה קראה לעצמה 'אנימורפס' - שילוב של שתי המילים באנגלית: animal (חיה), morph (להשתנות).
לאנימורפס אין במי לבטוח, כי כל אחד יכול להיות משתלט - אדם שנתון לשליטתו של היירק.
יחד עם אקס, חייזר טוב שאותו הם פגשו מאוחר יותר, הם עושים כל מה שהם יכולים כדי להציל את העולם!

מידע על הדמות:

רייצ'ל היא נערה בלונדינית כחולת עיניים שאוהבת אופנה, לעשות קניות, התעמלות קרקע, לפלרטט קצת עם בנים ו...
אה, שכחתי.
גם להשתנות לדוב ולכסח ליירקים את הצורה.
כן, ממבט ראשון אפשר לחשוב שרייצ'ל היא הבלונדה הקלאסית, אבל לאף אחד לא כדאי להתעסק איתה - כן, אפילו אם תנסו להטריד אותה הגיוני שהיא תהפוך למפלצת חצי פילית ותוציא לכם את הנשמה מהגוף - ולא במובן הטוב של הביטוי.
אם לא הסקתם את זה מהשורות הקודמות, חיות התקיפה האהובות עליה הם פיל ודוב גריזלי.
בתור חברה באנימורפס היא הלוחמנית שבהם, האחת שיותר ממוכנה לקחת סיכונים כדי להביס את היירקים.
הרבה נוטים לחשוב שהיא חסרת פחד, אבל היא פשוט מסתירה את הפחד ומנסה להתגבר עליו.
קאסי ללא ספק זכתה בתואר של החברה הכי טובה של רייצ'ל, למרות האופי המנוגד שלהן - קאסי מטפלת בחיות ומזניחה בגדים, ורייצ'ל גוררת אותה לקניון.
אולם, קאסי ורייצ'ל מסתדרות ממש מעולה, ותמיד יודעות לתמוך אחת בשנייה כשהן זקוקות לזה.
בנוסף, רייצ'ל מפתחת במהלך הסדרה מערכת יחסים עם טוביאס, האנימורף שנתקע בגוף של נץ לנצ-ח (הבנתם? הבנתם?), אבל בגלל הבעיה שלו הם לא ממש מתקדמים לשום מקום.

חוות דעת אישית:

איתמר:

אחד הדברים הכי יפים ברייצ'ל זה שבירת הסטראוטיפים שלה.
למרות שאפשר לחשוב שהיא מייצגת את הבלונדה הקלאסית, היא מראה שגם בנות יכולות להילחם טוב.
זה אולי קצת מזכיר את מולאן, רק עם הטוויסט של זה שהיא גם אוהבת בגדים ואופנה, מה שאמור לסתור את הפן המנוגד באישיות שלה, אבל דווקא מסתדר לא רע.
אני מודה שקצת התאכזבתי שהסדרה משפפת אותה בעיקר עם טוביאס.
אני חושב שמרקו הרבה יותר מתאים לה, וכנראה שאחותי מסכימה איתי ללא ספק עם זה.
רייקו (רייצ'ל ומרקו) זה השיפ האהוב עליה אחרי ג'ייקאסי (ואני מופתע שהיא עדיין לא כתבה עליו סיקור...)

רוני:

רייצ'ל היא דמות מגניבה.
היא לוחמת אמיתית, היא מצחיקה והיא קצת משוגעת- בדיוק מה שצריך כדי להרכיב דמות טובה באנימורפס.
אני מודה- לפעמים היא הולכת קצת רחוק מדי עם זה שהיא ששה אלי קרב, ולכן טוב שיש דמויות כמו מרקו וקאסי כדי לאזן אותה.
כמו שאח שלי הזכיר למעלה, אני משפפת רייקו- הצורה שבה הם עוקצים אחד את השניה היא אחד הדברים הטובים בסדרה.
אבל היא יותר בקטע של ציפורים ואין לי זכות לשפוט אותה על זה. (אנחה.)
לדעתי, אילו היא היתה חצויה היא היתה בת ארס ואילו היא היתה בהוגוורטס היא היתה מתמיינת לגריפינדור- כשצריך מישהו שיקפוץ ראש לתוך הסכנה, שיתנדב ראשון לנסות משהו מפחיד או להגיד "בואו נלך על זה!" על מבצע (לא מבצע בחנויות, אם כי היא לא תתנגד גם לזה...) שהאחרים מהססים לגביו- היא תהיה שם כדי לעשות את זה, גם אם לא באמת מתחשק לה.
בקיצור, רייצ'ל היא דמות שלא ארצה בשום אופן להילחם איתה ויותר מאשמח שהיא תגרור אותי לעשות איתה קניות. (אין לי שום מושג באופנה)

פאנארטים:

https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594...pka7zpEn2T9hQe4

https://i.pinimg.com/originals/1c/f8/17/1cf...15ffd6658b6.jpg

https://pbs.twimg.com/media/DXE8he-WkAAz5Fd.jpg

https://66.media.tumblr.com/e509c2721a8e531...867mco1_400.png

https://pbs.twimg.com/media/C1xe9qKUkAAvJfs.jpg

https://a.playmoss.com//uploads/images/r/a/c/rachel-1.png

עובדות מעניינות על רייצ'ל:

1. היא אלרגית לתנינים.
2. מרקו קורא לה "זינה, הנסיכה הלוחמת"
3. היא משפפת ג'ייקאסי (יוזכר בסיקורים הבאים...)
4. חיית התעופה שלה היא עיטם לבן ראש - סמל ארה"ב
5. היא מטורפת על ג'רמי ג'ייסון מק'קול - לא שאתם יודעים מי זה...

ציטוטים:

בואו נלך על זה! (תמיד...)

כן, זה מצמרר, הם כמו החלאה של מעודדות עם מורים להתעמלות שכל אחד מהם שתה עשרה ספלי קפה (על החברים מן המניין באחווה)

מרקו: זה לא טיפ-טיפה מאוחר להודות שאני צדקתי ושכל הרעיון הזה מטורף? חוץ מזה, אל תדאגי. אני אהיה שם.
רייצ'ל: אדיר. עכשיו אני יכול להיות בטוחה שזו תהיה קטסטרופה.

עוד שנייה אני אהיה ג'וק במרתף מסריח. אם אימא שלי הייתה יודעת... היא הייתה כל כך גאה בי.

מתי זה קרה? אני מבריזה ליום אחד וכבר המקום הולך לעזאזל?

אקס: רייצ'ל?
רייצ'ל: לא, פו הדוב. (בגוף של דוב גריזלי)

תחייך, ג'ייק. חיוך גדול! תזכור שלרקוד זה כיף. כיף. כיף!

מישהי: את בטח חושבת שאת נורא מגניבה רק מפני שכמעט נהרגת פעמיים באותו יום.
רייצ'ל: כן, בטח. והיום, רק כדי להראות איזו מגניבה אני, אני מתכוונת לקפוץ מהגג.

קאסי, את יודעת שאני אוהבת אותך. את יודעת שאת החברה הכי הכי טובה שלי. אבל הג'ינס האלה כל כך קצרים, שאת יכולה לדשדש בנחל הקרוב בלי שהם יירטבו. מתי קנית אותם? בגיל ארבע?

בחייך. מה ההסתברות שנמצא טרנטולות דווקא בארגז הזה? (שניה לפני שהם מוצאים טרנטולה דווקא בארגז הזה)

רייצ'ל: טוב, הרשה לי לוודא שהבנתי נכון: פתאום אנחנו מוצאים את עצמנו במרחק של איזה ביליון ושמונה מאות אלף קילומטרים מהבית- רגע לפני הקרב הגדול, שבו החבר'ה הטובים נמצאים בנחיתות מספרית של אחד לשלושה. הבנתי נכון?
אקס: כן.
רייצ'ל: מגניב, איך אנחנו יכולים לעזור?

טוביאס: תעמידו פנים שאתם חבורה של מפגרים שאין להם מושג מהחיים שלהם.
רייצ'ל: שמעת, מרקו? פשוט תתנהג טבעי.

--------------------

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jan 12 2020, 18:19 PM
צטט הודעה

Living with my eyes closed

פרטי משתמש
קבוצה: מעצב האתר
חרמשים: 10937
מגדר:female
משתמש מספר: 65051

וואו, רייצ'ל! היא המורפית האהובה עלי.

יש כל כך הרבה מה להגיד על הדמות הזו. רייצ'ל באה בניגוד לסטראוטיפ שיש לנו על הבלונדינית הפחדנית הטיפשה (ממש כמו באפי ציידת הערפדים), והיא אמיצה מאד, חכמה מאד, יהירה מאד וצינית ממש כמו שאני אוהבת.

היא הבסטי שהכי היית רוצה שתסתובב איתך בקניון וגם האחרונה שהיית רוצה להסתובב איתה כי אין מצב ששום בן מסתכל עלייך כשהיא בסביבה.

המערכת יחסים שלה עם טוביאס מתוסבכת ומקסימה.

אה, והציטוטים, אוי הציטוטים.

במיוחד אני אוהבת אחד שפספסת-

טוביאס: תעמידו פנים שאתם חבורה של מפגרים שאין להם מושג מהחיים שלהם.
רייצ'ל: שמעת, מרקו? פשוט תתנהג טבעי.

סיקור קסום. מתווסף ללינקייה.

--------------------
User Posted Image
User Posted Image
User Posted Image

---------
פורסם ב: Jan 12 2020, 19:04 PM
צטט הודעה

בילי קרמייקל היה שם

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 150601
מגדר:male
משתמש מספר: 61386

יו, זה ממש מגניב שגם את מכירה אנימורפס!
יש לי גם עוד שני סיקורים של מרקו ושל אקס שפירסמתי בפורום אם את רוצה לראות...
וואו, ומאיזה ספר הציטוט הקורע הזה?
אני חייב להכניס גם אותו. (:

--------------------

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jan 12 2020, 20:12 PM
צטט הודעה

Living with my eyes closed

פרטי משתמש
קבוצה: מעצב האתר
חרמשים: 10937
מגדר:female
משתמש מספר: 65051

תמשיכו לסקר, כמובן.

והציטוט אם אני לא טועה הוא מספר 14.

--------------------
User Posted Image
User Posted Image
User Posted Image

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025