האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור דמות \\ ג'ייק
פורסם ב: Jan 13 2020, 19:30 PM
צטט הודעה

בילי קרמייקל היה שם

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 150597
מגדר:male
משתמש מספר: 61386
חפצי המשתמש: צפה

ג'ייק

User Posted Image

שם: ג'ייק (Jake)
הספר ממנו לקוחה הדמות: אנימורפס (Animorphs)
תאריך לידה: לא ידוע
משפחה: סטיב (אבא), ג'ין (אימא), טום (אח), רייצ'ל (בת דודה), שרה (בת דודה), ג'ורדן (בת דודה), דן (דוד), נעמי (דודה).
מופיע בספרים: כל הספרים.

על הסדרה:

תקציר מגב הספר:

אנחנו לא יכולים לגלות לכם מי אנחנו. זה מסוכן מדי. אנחנו לא בוטחים באף אחד, כי אם הם יתפסו אותנו... טוב, אנחנו פשוט לא ניתן להם את ההזדמנות. אבל מה שאתם חייבים לדעת זה שכולנו בצרה רצינית. כן. אפילו אתם!

תקציר על ידי:

אנימורפס היא סדרת מדע בדיוני שמספרת על חייזרים, על מלחמה ועל חוש ההומור הגרוע של ג'ייק (תבינו מאוחר יותר...)
העלילה מתמקדת בחמישה נערים רגילים, כאשר ביום גורלי אחד כשהם מחליטים לעשות קיצור דרך מהקניון, הם פוגשים חייזר גוסס, שלפני מותו, נותן להם את היכולת המופלאה להשתנות לכל חיה שייגעו בה.
אבל יש חיסרון אחד לכוח הזה - אם הם יישארו בגוף של חיה ליותר משעתיים, הם יתקעו בגוף הזה לנצח.
את הכוח הוא נותן להם על מנת להילחם נגד היירקים - חייזרים שביכולתם לקחת שליטה מלאה על מוחות של בני אדם.
היירקים הקימו ארגון בשם "האחווה", שהוא לכאורה ארגון ידידותי כמו הצופים, אבל בעצם משמש לגיוס משתלטים מרצון - אנשים שמוכנים שיירקים ייכנסו להם למוח ללא התנגדות.
החבורה קראה לעצמה 'אנימורפס' - שילוב של שתי המילים באנגלית: animal (חיה), morph (להשתנות).
לאנימורפס אין במי לבטוח, כי כל אחד יכול להיות משתלט - אדם שנתון לשליטתו של היירק.
יחד עם אקס, חייזר טוב שאותו הם פגשו מאוחר יותר, הם עושים כל מה שהם יכולים כדי להציל את העולם!

מידע על הדמות:

ג'ייק הוא מנהיג החבורה של האנימורפס שנבחר בצורה לא רשמית במיוחד, אבל אין עליו עוררין.
אף אחד לא הצביע בעד מנהיג, או הביע את דעתו - הוא פשוט המנהיג.
ג'ייק הוא גבוה ודי חסון, עם שיער חום מסודר ועיניים חומות, ועור בהיר.
הוא אוהב לשחק כדורסל, משחקי וידאו ולהתווכח עם מרקו על זה שבאטמן יותר חזק מספיידרמן.
כן, מרקו הוא החבר הכי טוב של ג'ייק - הם מכירים מאז שהם ממש קטנטנים, והמשיכו להיות חברים גם ביסודי ובהמשך.
כמו הידידות בין קאסי ורייצ'ל, גם הם נוטים לאופי שונה אחד מהשני, אבל לא במידה קיצונית כמוהן.
לג'ייק יש אח גדול בשם טום, שהוא חבר באחווה - הארגון של היירקים, ומשתלט.
למרות שהאחווה הוא ארגון של משתלטים מרצון, לטום הוכנס יירק לתוך המוח בכוח.
כמו שהמניע של מרקו זה העובדה שאימא שלו היא ויסר אחת, ג'ייק מונע בעיקר מהרצון להציל את אח שלו מידי היירקים, קשה עד כמה שזה נשמע.
מחוץ לחזות הסמכותית והרצינית שלו, ג'ייק מגלה חיבה מאוהב עד מעל הראש באוהבת החיות שבחבורה - קאסי, שמגלה חיבה, שדלוקה עליו לגמרי בחזרה, אבל אף אחד מהם לא יודה בפני השנייה שהוא מחבב מאוהב בשני\ה ורוצה להתחתן איתו\ה.
לפעמים ג'ייק מנסה לצאת מהנוקשות הטבעית שלו ולזרוק בדיחה, קצת כמו מרקו, אבל קצת פחות כמו מרקו - הוא פשוט כישלון מלידה בזה.
החל מספר 18, ג'ייק הוא נסיך אנדליטי באופן רשמי, כשעד אז הוא היה אחד כזה רק מבחינת אקס.

חוות דעת אישית:

איתמר:

את סגנון המנהיג שנבחר להיות מנהיג באופן ספונטני אני כבר מכיר מסדרות אחרות.
גם את הקטע הזה שמנהיגים מנסים לספר בדיחות ולא הולך להם כבר יצא לי לשמוע.
אבל אין שום דבר רע בדברים חוזרים.
לפעמים אם עושים את זה בצורה יותר איכותית מהקודמת, עם בניית עוד תוכן חיצוני, זה יוצא מוצלח.
ההתמודדות שלו עם העובדה שטום הוא בעצם אח שלו... אבל באותה מידה לא אח שלו, זה תוספת מעניינת לאישיות שלו, ביחד עם החברות שלו עם מרקו והכימיה בינו לבין קאסי.
ג'ייק הוא אחלה של בחור בעיניי, וממש טוב לו עם קאסי, וזה נפלא שאין שיפ מתחרה.
הרי מי משפפ מרקאסי?
אה, מה שמזכיר לי - בפינת "אנימורפס מזכיר לי פאנדום אחר", הבעייתיות עם ג'ייקאסי מזכירה קצת את השיפ של פיניאס ואיזבלה.
אל תגידו שזה לא נכון...
יאללה,
#אל_תראו_את_סדרת_הטלוויזיה_של_אנימורפס

רוני:

ג'ייק הוא דמות מעניינת- הוא מנהיג, אבל הוא לא רוצה להיות. הוא האחראי, אבל הוא רק ילד. הוא דלוק על קאסי, אבל הוא לא מודה בזה.
ועכשיו ברצינות: מעריצי פרסי ג'קסון, זוכרים איך פרסי נשא את משקל השמים לכמה דקות? אז ג'ייק נושא את משקל כדור הארץ, כל הזמן. אולי אפילו את כל הגלקסיה. הוא מנהיג חבורת הסיכוי האחרון של כדור הארץ, והוא עושה את זה היטב, באומץ ובחכמה.
ועדיין הוא מצליח להיות ילד חמוד שמתווכח עם החבר שלו מרקו, מציל את טוביאס מבריונים, מרסן את הבת דודה שלו רייצ'ל, גורר את אקס מפינות אכול כפי יכולתך, משחק כדורסל עם חברים לא מהאנימורפס, עושה את המטלות שלו בבית, מוציא את הכלב שלו לטיול, והכי חשוב: מאוהב בקאסי, דלוק על קאסי, מנסה לחשוב על המילים הנכונות כדי לתאר את היופי של קאסי, מחייך אל קאסי, נותן לקאסי מבט מאוהב ומתכנן איך תיראה החתונה שלו ושל קאסי וכמה ילדים יהיו להם.
#כולנו_משפפים_ג'ייקאסי

פאנארטים:

https://pbs.twimg.com/media/C1xftGpUAAAbfeR.jpg
https://orig00.deviantart.net/a239/f/2012/2...cky-d58gzzg.jpg
https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594...4GhRYlJN-J-nuL4
https://i.pinimg.com/236x/9f/86/37/9f863731...al-marriage.jpg
https://i.pinimg.com/236x/ab/16/9e/ab169e31...blr-fandoms.jpg
https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594...b0X2G5TIgfY9tus

https://a.playmoss.com//uploads/images/j/a/k/jake-3_M.png

עובדות עובדתיות על ג'ייק

1. חית התקיפה שלו היא טיגריס
2. הוא נכשל בניסיון להתקבל לנבחרת הכדורסל של ביה"ס
3. הוא שונא גשם
4. יש לו "סגה" בבית
5. יש לו כלב בשם "הומר".

ציטוטים:

מרקו: אה, ועוד משהו, נזכרתי. לא שזה אמור לשנות לך או משהו, אבל מר אוניל יהיה שם. מר שאקיל אוניל.
ג'ייק: שאק?
מרקו: שאק.
ג'ייק: אה! אז מה השאלה? ברור שהולכים.

תמיד כשאנחנו מתייחסים למשהו כאילו הוא כבר מונח בכיס הקטן שלנו, אנחנו מסתבכים בצרות. זה יכול לשגע אותי. (ג'ייק מנסה להצחיק ליד בית משוגעים)

קאסי: היי, ג'ייק? טוביאס? אתם מריחים משהו מוזר?
ג'ייק: אני מריח את הצ'יפס מהשקם.

קאסי: גמרנו לצרוח על רייצ'ל? כי אם כן, יש לי עבודה.
ג'ייק: לא צרחנו עליה, אני לא אבא של אף אחד.
מרקו: אבא, תגיד להם!

אין לי מספיק מתח בחיים? החיים שלי לא דפוקים מספיק? אין לי מספיק צרות, שאני צריך גם לרקוד... ריקודי עם?

נפלא, רק אני ואתה והזבל. זה מה שנקרא חיים משוגעים.

ג'ייק (למרקו): ממתי אתה לא רוצה לספר את אותו סיפור פעמיים? כולם יודעים שאתה מספר כל בדיחה שמונה מאות שמונם ושמונה פעמים.

מרקו: ג'ייק, תגיד 'אני אידיוט'. נראה אם אני אצליח להבין את זה.
ג'ייק: אתה אידיוט.

ג'ייק: אני הייתי פשפש. וזה לא היה כזה סיפור. ברצינות, לא הרגשתי כלום. לא יכולתי לראות כלום. בקושי יכולתי לשמוע משהו, רק רטטים. כל מה שידעתי זה שאני אוהב גופים חמים וכל פעם שהייתי רעב פשוט חפרתי חור באיזה עור חמים.
מרקו: ומצצת דם.
ג'ייק: טוב, זה היה הדם של רייצ'ל. בערך. כלומר, זה היה דם של חתול, אבל רייצ'ל השתנתה לחתול.
מרקו: ג'ייק? אתה מקשיב לעצמך לפעמים?

אולי מרקו צריך לנסות משהו יותר פשוט בהשתנות הראשונה שלו. אתם יודעים, משהו כמו קואלה קטנה ומתוקה.

מתנצל על הבדיחות האיומות - זה לא אנחנו, זה ג'ייק.

--------------------

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jan 13 2020, 19:58 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17646
מגדר:male
משתמש מספר: 62302
חפצי המשתמש: צפה

וואווו סיקור יפה
אהבתי את ההשוואה לפאנדומים אחרים, זה די עוזר להבין את הדמות נראה לי?
בכל מקרה, לדעתי קצת הרחבתם יותר מדי על השיפ, היות וזה סיקור של דמות ולא של שיפ, אבל אני להניח שזה לא כזה דרמטי.
אל תשכח לקשר את זה לאשכול התגמולים בשביל לקבל את התגמול שלך
נוסף ללינקייה D:

--------------------
"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025