![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (98) « ראשון ... 68 69 [70] 71 72 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 17:19 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מבחן על מה? אממ זה מסובך בגדול אחרי המבחן אמרתי שהלך לי ממש רע וכאילו, אני ממש לא אופתע משישים ואנשים לא האמינו לי כי אני מקבלת ציונים טובים בדרך כלל וזה עיצבן אותי כי הלך לי ממש רע באמת אבל המורה שלנו שינה קצת את הניקוד של השאלות כי הייתה אחת ממש קשה וקיבלתי 96 (אבל זה בעצם 80 כי זה 96 מתוך 120) -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 17:21 PM
|
||
![]() מוגל |
מאוד נחמד כאן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 17:23 PM
|
||||||||||||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלחתי -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 17:24 PM
|
||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אומלל. זה לא שולח. מה נעשה? >< --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 17:25 PM
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי מושג
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 17:26 PM
|
||
את רוצה לנסות לענות להודעה פרטית שאשלח לך?
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 17:27 PM
|
||
![]() מוגל |
משעמם לי
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 17:30 PM
|
||||
טוב -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 17:31 PM
|
||||||
בוצע ^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 17:36 PM
|
||
למה יש לי הרגשה שסיוון לא מצליחה לשלוח לי?
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 17:37 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו אני רוצה את המבחן בחזרה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 17:42 PM
|
||
הממ
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 17:42 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה לי שאראה עכשיו סרט שרציתי לראות הרבה זמן
-------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 17:48 PM
|
||
אוף נו.
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 17:49 PM
|
||||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי שי, מה הולך? -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |