![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (98) « ראשון ... 72 73 [74] 75 76 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 20:39 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ובגלל זה אני בבית מחר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 20:40 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כיף לך חחחח
אני היחיד שאוהב ה''פים, או שכולכם גם? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 20:42 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהחלט
למרות שאין לי ממש מה לעשות אני לא מתה על הפים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 20:42 PM
|
||||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שונאת -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 20:44 PM
|
||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי לימודים בשישי -------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 20:44 PM
|
||||||
אוקיי, קצת הופתעתי ששתיכן לא ממש אוהבות ה''פים. אני אוהב ה''פים כי הם סוג של ''מפתיעים'', לפחות בפעם הראשונה שהם נשלחים. וחוץ מזה, שם יש הזדמנות לדבר עם אנשים בפרטיות וממש יותר להתחבר אליהם. אוקיי, אני יותר מדי אוהב ה''פים, אסכם את זה ככה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 20:47 PM
|
||||||||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי אני גרועה בתקשורת עם אנשים -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 20:47 PM
|
||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנ"ל במיוחד לקבל אותם -------------------- הוזלי
|||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 20:49 PM
|
||||||||||
האמת שאני יכול להבין אותך דווקא. אבל משתפרים בזה עם הזמן (: שי - יש! (שמת לב שאמרתי ''שי'' ו''יש'' רצוף באותו משפט? שתי המילים האלו מורכבות מאותן אותיות!) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 20:50 PM
|
||||||||||||
אז יופי שיש שי -------------------- הוזלי
|||||||||||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 20:54 PM
|
||||||||||||||
צודק. אתה רוח רפאים במקרה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 20:56 PM
|
||||||||||||||||
![]() -------------------- הוזלי
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 20:59 PM
|
||||||||||||||||||
אני אומר את זה הרבה לחבר שלי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 21:03 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחר הולכים לבצפררר
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 21:03 PM
|
||
מחר לא הולכים לבית ספררר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |