![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (98) « ראשון ... 88 89 [90] 91 92 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 20:04 PM
|
||
![]() I'll keep my eyes down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני משתדלת שלא להעסיק את המוח שלי בשאלות מיותרות לחלוטין שלא גורמות לי להכנס למערבולת של מחשבות טורדניות
שלום לשתיכן :) יש משהו שאני יכולה לעזור בו? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 20:05 PM
|
||||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוכלת מרק תמיד בוקר צהריים ערב חורף קיץ סתיו אביב בבית הספר בספרייה בבית בבריכה במיטה על הרצפה ובעיקר בחלל. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 20:07 PM
|
||||||||||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וגם בפורטל עצמו -------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 20:07 PM
|
||||||||||||||
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 20:08 PM
|
||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ככ רע -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 20:10 PM
|
||||||||||||||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך את מעיזה ידיחו אותך מאיגוד הקיפודים שאוכלים מרק פלפל בלילה. ושאלה עברוך האם קורנפלקס זה מרק? ומה הופך מרק להיות מרק? -------------------- הוזלי
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 20:12 PM
|
||||||
![]() I'll keep my eyes down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש משהו שתוכלי לעשות בשביל להסיח את דעתך? אני מוצאת שזה עוזר לי לפעמים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 20:13 PM
|
||
הו לא, אל תדאג. אני כבר פרשתי מהם בעצמי, עכשיו אני אצל הסנאים המוטנטים שאוכלים עגבניות ירוקות מטוגנות
אממ לגבי שאלתך שאלה יפה קודם כל דבר שני, טוב, קורונפלקס עם חלב זה לא מרק. כי הוא סתם נראה כמו מרק אבל הוא לא. קורונפלקס לבד, בתוך שקית, נראה לי שהוא דווקא כן מרק. כי למה לא. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 20:14 PM
|
||||
הם לא קיבלו אותי לאיגוד בגלל אי קבלה של העגבניות כמטוגנות. וחלב לבד? -------------------- הוזלי
|||
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 20:14 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 20:16 PM
|
||||
היי ליאם -------------------- הוזלי
|||
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 20:16 PM
|
||||||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מנסה אבל אני לא מצליחה -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 20:17 PM
|
||||||
אני יכולה לנסות לסדר לך דרך להיכנס. אממ לבי חלב אני לא יודעת צריך לשאול את ראש מועצת המרקים - מאסטר קיפודורבנשרקונחשרקננסנאי -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 20:17 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה לבכות?
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 20:18 PM
|
||||
אני תמיד -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |