![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (98) « ראשון ... 93 94 [95] 96 97 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 29 2020, 09:24 AM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
29 שמח וזה
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 29 2020, 09:25 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היחידה שלא מבינה על מה מדברים
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 29 2020, 09:27 AM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על זה שהיום הה29.2 וזה קורה פעם בארבע שנים
|
|
פורסם ב: Feb 29 2020, 09:28 AM
|
||||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאי אני נשמע בוגר? נסו אתם להסביר לבנאדם מה זה אדר ב כשאתם בטוחים שכולם יודעים -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Feb 29 2020, 09:29 AM
|
||||||||||||
אדר ב' זה לא מסובך אבל מה שפחות יודעים זה שאדר ב' זה אדר א' שהעבירו אותו חודש -------------------- הוזלי
|||||||||||
|
פורסם ב: Feb 29 2020, 09:30 AM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ידעתי את זה!
יתרונות של משפחה דתית -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 29 2020, 09:31 AM
|
||||||||||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו רגע לאלא אני פשוט לא ככ טובה בתאריכים לועזיים וופס כןכן אתה נשמע ממש בוגר -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נדחפת לשיחה כי משעמם לי
-------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אין לי משפה דתית כמעט בכלל אבל אמרו לי את זה מתישהו
|
|
פורסם ב: Feb 29 2020, 09:35 AM
|
||||||||||||||
תודהה אני נכנסתי אז ממש לשיחה עם אותו בנאדם שלא הבין איך לעזאזל נוסף עוד חודש. אחי, אנחנו בכיתה ט, לומדים את זה בגן -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 29 2020, 09:36 AM
|
||||
הכל טוב, מה קורה? -------------------- הוזלי
|||
|
פורסם ב: Feb 29 2020, 09:42 AM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בסדר מה איתך? -------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 29 2020, 09:43 AM
|
||||||||
אני גם בסדר אין לי יותר מידי מה לעשות, בואו נסיים את הנו"ד הזה ואז אפשר לעבור לח"מ של רייבנקלו -------------------- הוזלי
|||||||
|
פורסם ב: Feb 29 2020, 09:44 AM
|
||
לול החמ של רייבנקלו
יאאלה אני מאמין בנו -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 29 2020, 09:45 AM
|
||
לא יקח יותר מידי זמן, כי כל הח"מים מתקדמים לאחרונה בזכותי ובזכות ליאור
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |