![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (98) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 22 2020, 21:26 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אני לא אוהבת עפרונות
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 22 2020, 21:28 PM
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנ"ל. ברוכים הבאים למועדון משתמשי העטים! את כמוני עכשיו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 22 2020, 21:30 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ישש
הבעיה היא שאני צריכה עטים חדשים אני צריכה סטוק -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 22 2020, 21:33 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה איך אפשר לשנוא עפרונות
אם כבר לשנוא עטים אם עושים טעות עם עט צריך לקשקש על זה/טיפקס וככה או ככה זה נראה שונה ורואים שהייתה שם טעות וזה מציק נורא -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 22 2020, 21:34 PM
|
||
עפרונות כותבים נורא בהיר וקשה לקרוא את זה
והגוון משתנה על פי הזווית וכמה שהחוד חד בכל רגע וזה מציק -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 22 2020, 21:50 PM
|
||||
האמת שלי באופן אישי זה לא מפריע. בעיפרון יש לי תחושה צורמנית בכל הגוף כשאני כותב בו, והוא לא נראה בולט לעין שלי. אני ממש אוהב עט כי הכתב שלו בולט וחלק, כמו שאני אוהב (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 22 2020, 22:03 PM
|
||
כן עטים כותבים ממש חלק זה נהדר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 22 2020, 22:05 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש:)
ליאור- תתחדש על הסמלש.... והחתימה!! מאיפה אתה כלבלבון בדיוק?? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 22 2020, 22:08 PM
|
||
לילה טובבב
|
|
פורסם ב: Feb 22 2020, 22:09 PM
|
||||
לילה ליאם 3> -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 22 2020, 22:12 PM
|
||||
תודה תודה שיר לא סיפרה לך? אני כלבלבון עכשיו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 22 2020, 22:14 PM
|
||||||
את האמת שכבר הרבה זמן לא דיברתי עם שיר:) -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
היי:) -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 22 2020, 22:16 PM
|
||||||||
פשע. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |