![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (98) « ראשון ... 30 31 [32] 33 34 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 23 2020, 17:57 PM
|
||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שהיא די רוצה להחליף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 23 2020, 17:58 PM
|
||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תכעסי בחזרה כן אין לי עצות טובות אבל וול אני כנה לגבי זה -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2020, 17:59 PM
|
||
משעמם לי קצת.
|
|
פורסם ב: Feb 23 2020, 18:03 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו כאן משחק LOL?
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2020, 18:05 PM
|
||||
לצערי, לא אוכל לענות לך כן. שירררר את יכולה להגיב בבקשה בסיקור? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2020, 18:06 PM
|
||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאב יו כשחזרתי מבית הספר ראיתי בקבוצה של הכנס כאלו הודעות "איפה זה?" "איפה אתם?" ואז נפל האסימון שזה בכלל היום אז כתבתי למורה שלי בפרטי "מצטערת שלא הגעתי לכנס חשבתי שזה מחר", ואז כמה שעות הוא לא הגיב ועכשיו הוא כתב "לא מתאים לך, סמכתי עלייך" שזה מעליב ביותר! מה אסור לי לשכוח שום דבר?! אז פעם אחת שכחתי נו אפשר לחשוב גם ככה לא נעים לי אז לגרום לי להרגיש יותר רע? :( והוא גם אחד שלא כועס אז בכלל -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2020, 18:08 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נורא יהיה בסדר מותר לטעות לפעמים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 23 2020, 18:10 PM
|
||
חברים.
אורטל שולחת הודעה בפורום דיבורים. ויש לי הרגשה חזקה מאוד שזה אשכול ההכרזה על הפרופסורים. בבקשה שזאת ההכרזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2020, 18:11 PM
|
||||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חבל שאף אחד לא מבין את זה חוץ ממך ![]() -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 23 2020, 18:11 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מלאאא אנשים מבינים את זה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2020, 18:15 PM
|
||
קר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2020, 18:16 PM
|
||||
אלא מה? להתגוננות מפני כוחות האופל! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2020, 18:17 PM
|
||
יהיה מגניב
|
|
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נבחרתי יאי ולא למה שהגשתי בהתחלה
-------------------- הוזלי
|
|
|
||
אני בהלםםםם
שי, איך אתה פרופסור לשיקויים? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |