![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (98) « ראשון ... 62 63 [64] 65 66 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 15:06 PM
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי היי
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 15:10 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז זו החידה, תנסו לפתור ותסבירו לי איך ואז אני אראה אם מישהו עשה כמוני.
היה לנו את זה במבחן והתווכחנו על זה אחר כך בכיתה יאיר כפל את כל המספרים מ1 עד 2019, החסיר מהתוצאה 1, וכתב את במספר שהתקבל על פס נייר ארוך. לאחר מכן, הוא החליף את אחת מהספרות ב0 וקיבל מספר שמתחלק ב13. בני גילה לאחר מכן שהספרה שיאיר החליף היא אחת מ10 הספרות האחרונות של המספר, ספרת היחידות היא הימנית ביותר ומסומן מתחתיה 0. סכמו את המיקומים של הספרות שיכול היה יאיר להחליף על פי התנאים בשאלה והזינו זאת בתשובה. * * * * * * * * * * 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 עריכה: מעל כל מספר צריכה להיות כוכבית שמסמלת את הנעלם -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 15:12 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבד ליייייי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 15:23 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתרגשים לקראת הטריוויה צ'ט היום?
-------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 15:24 PM
|
||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן -------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 15:25 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מקווה שאני אוכל להיות
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 15:56 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 15:58 PM
|
||
היי ניקס
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 16:00 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 16:15 PM
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאור בוא בבקשה לפרטי
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 16:20 PM
|
||||
אין לי שום הודעה ממך :( או שהתכוונת פשוט לשלוח לך? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 16:22 PM
|
||
מוזר
כנראה לא נלחץ אני אשלח עוד פעם -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 16:22 PM
|
||
משעמם לי שמישהו יעביר לי את הזמן
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 16:23 PM
|
||||
אוקיי, תודה (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 16:26 PM
|
||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו הו אניייי -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |