![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (98) « ראשון ... 65 66 [67] 68 69 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 16:43 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיוון, את שולחת?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 16:44 PM
|
||
![]() מוגל |
טוב,אז קוראים לי איתי,אני אוהב מאוד ספרים וגם מאוד אוהב לקרוא על המיתולוגיה היוונית
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 16:44 PM
|
||||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלחתי -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 16:45 PM
|
||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה סוג ספרים? -------------------- הוזלי
|||
|
|
||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה היה אמיתי קודם אממ זה כמו ציפורניים רגילות אבל חברה שלי עשתה לי וזו הייתה הפעם הראשונה שלה אז הן לא מושלמות וכבר לא מוצלחות כל כך כי היא עשתה לי מזמן -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||
ב-100% שלא למשתמשת ללא התווים הבלתי נראים? כי אני לא מוצא שום הודעה חדשה :( --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 16:46 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי את הציונים בפיזיקה הצילו
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 16:46 PM
|
||
![]() מוגל |
הספרים
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 16:47 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוך הבא להארי פוטר פורטל מקווה שתהנה פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מוגל |
שאני אוהב הם בעיקר על פנטזיה ועל טבעי
|
|
|
||||||||||||||||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה פשוט נראה כל כך לא נוח אבל זה יפה זה באמת ככה? -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||
![]() Father Black ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, את שולחת הודעות למשתמשת הבאה: https://hportal.co.il/index.php?showuser=11 המשתמש שאת מנסה לשלוח לו הודעה נקרא באותו השם רק עם שני סימני רווח בהתחלה/בסוף (לא בטוח איפה בדיוק, תנסי את שניהם) -------------------- יוחאי
|||||
|
|
||
![]() מוגל |
אני צריך ללכת
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 16:49 PM
|
||||||||
הנה השם של המשתמש - ㅤLightning (פשוט תעתיקי את כל מה שמאחורי הלייטנינג, זה בלתי נראה) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |