![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 29 2020, 21:07 PM
|
||||||||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
טווילייט ספרקל ![]() שם הדמות: טווילייט ספרקל/ קרן קסם (Twilight Sparkle ) פאנדום: הפוני הקטן שלי: חברות היא קסם דיבוב: טרה סטרונג, רבקה שויצ'ט, טליה ברקאי בעברית תאריך ומקום לידה: תאריך לא ידוע, אך היא בוגרת. מיקום: קנטרלוט, אקווסטריה. גזע: חד קרן מקום מגורים: פוניוויל משפחה: שיינינג ארמור/ברק שריון (Shining Armor)- אח הנסיכה קיידנס (Princess Cadance)- גיסה טוויילייט ולבט (Twilight Velvet)- אמא נייט לייט/אור לילה (Night Light)- אבא פלארי הארט/ לב סוער (Flurry Heart)- אחיינית תפקיד: החניכה של הנסיכה סלסטיה, נסיכת החברות, שליטת אקווסטריה מופיעה: ברוב פרקי הסדרה החל מהפרק הראשון ובנות אקווסטריה. מידע על הסדרה: תקציר רשמי: בכפר הציורי והאגדי פוניביל, קרן-קסם פוגשת חמש חברות, ובאמצעות חוויות יוצאות דופן ומצחיקות והרפתקאות מרגשות וקסומות, הן לומדות יחד שחברות היא קסם. תקציר על ידי: הפוני הקטן שלי: חברות היא קסם היא סדרה מצוירת לילדים וגרסה מחודשת של סדרות בשם "הפוני הקטן שלי" שהיו לפניה. הסדרה עוסקת בעולם קסום שבו במקום בני אדם, יש סוסי פוני צבעוניים. העולם כולו מתנהל באמצעות קסם, מזריחת החמה שנעשית על ידי הנסיכה סלסטיה, שליטת הממלכה, ועד עליית הלבנה שנעשית על ידי אחותה, הנסיכה לונה. הפונים בסדרה מתחלקים לשלושה סוגים עיקריים: • חדי קרן- פונים עם קרן על המצח שמסוגלים לבצע באמצעות הקרן שלהם קסמים כמו הרחפה, שינוי צורה והתעתקות • פגסוסים- פונים בעלי כנפיים שמסוגלים לעוף ולהלך על עננים, ומנצלים את היכולות האלו כדי לשלוט במזג האויר • פוני אדמה- פונים ללא קרן או כנפיים שלכאורה אין בהם שום דבר מיוחד, אך לרבים מהם יש כוחות כמו עוצמה פיזית או אפילו חוש על טבעי. בנוסף, יש נסיכות שלהן גם כנפיים וגם קרניים, וישנם יצורים תבוניים נוספים באותו עולם, כמו גריפינים, דרקונים וחמורים מדברים. כשפוני מגיע להבנה מהו הכישרון שלו, מה הופך אותו לייחודי או מה הוא נועד לעשות בחייו, מופיע על צדדי האגן שלו סמל המייצג אותו. הסמל נקרא חותם בינה או קיוטי מארק- cutie mark באנגלית. במהלך הסדרה טווילייט ספרקל והחברות שלה חיות את חייהן הרגילים- עד כמה שחיים בעולם קסום יכולים להיות רגילים, ומדי פעם נקראות להילחם ביצור מרושע או לפתור בעיית חברות. אף על פי שהסדרה מיועדת לילדים צעירים, ישנם נערים ואף אנשים שצופים בה והם חברים בפאנדום שלה, והם עושים זאת באופן גלוי או לגמרי במקרה, פשוט הם היו צריכים להשגיח על האחיינים הקטנטנים שלהם ובטעות יצא להם לראות פרק או שניים, כאילו שהם היו צופים מרצונם החופשי בדבר התינוקי הזה חה חה חה חה חה חה חה (צחוק לחוץ) בואו נעביר נושא! מידע על הדמות: טווילייט ספרקל היא חד קרן סגולה ששיערה וזנבה בצבע כחול כהה עם פס ורוד ופס סגול. חותם הבינה שלה הוא כוכב גדול וורוד, מוקף בחמישה כוכבים קטנים ולבנים, והוא מייצג את כוח הקסם הגדול שלה. כיוון שבעולם של הפונים לבוש הוא רשות ולא חובה, רוב הזמן טווילייט מסתובבת עירומה לחלוטין, חוץ מאשר בנשפים, אירועים או לצורך הסוואה. אף על פי שכוחה של טווילייט רב, היא נוטה להילחץ ולאבד את ביטחונה. היא מאמינה בסדר ובהיגיון, שואפת לשלמות ואוהבת ללמוד, לקרוא ספרים, לערוך רשימות, להתאמן בקסם ולבלות עם החברות שלה. בתחילת הסדרה היא היתה לא ידידותית ומסתגרת ואף קרירה ומתנשאת, אך עם הזמן היא עברה תהליך בעזרת החברות שלה- פינקי פאי, ריינבו דאש (קשת בענן), אפלג'ק (פריפז), פלטרשיי (ביישנית) ורריטי (זהר) כדי להפוך לפונית טובה וחברותית יותר. עד שבסופו של דבר היא קיבלה כנפיים והפכה לנסיכת החברות מאז שהיא קטנה, יש לה דרקון צעיר בשם ספייק, שהוא בשבילה כמו עוזר, חיית מחמד מדברת, אח קטן ואפילו בן שלה במובן מסוים, כי היא עזרה לו לבקוע. הוא מכיר אותה היטב ואף על פי שלפעמים הם מעצבנים אחד את השניה הם תמיד יכולים לסמוך זו על זה. טווילייט מעריכה מאוד את הנסיכה סלסטיה בתור מורה ואישיות, והיא תמיד מנסה לרצות אותה, לזכות בהערכתה ולמלא את מצוותיה באופן מושלם, אף על פי שסלסטיה כבר מעריכה ואוהבת אותה ולא דורשת ממנה שלמות. הנסיכה סלסטיה בוטחת בטווילייט ובתחושותיה כמעט תמיד. חוות דעת אישית: טווילייט ספרקל היא הדמות האהובה עלי מהסדרה, למרות התחרות הקשה, וזה מפני שאני מזדהה איתה מאוד: שתינו אוהבות לקרוא, שתינו אוהבות סדר והיגיון (אם כי במקרה שלי אני מסודרת רק באופן תיאורטי ואוהבת היגיון פנימי של פנטזיה), שתינו קצת מגושמות חברתית ונוטות להילחץ ושתינו אוהבות עובדות טריוויה אקראיות (נכון שזה מגניב שאבן אודם היא בעצם סוג של ספיר? לא? רק אני וטווילייט חושבות ככה?) זה לא מובן מאליו שדמות ראשית בסדרה או בסרט היא דמות מעניינת- הרי כשמתמקדים על מישהו כל כך הרבה, הוא נמאס מתישהו, ובכל זאת טוויילייט מצליחה להקסים, להצחיק, להפתיע ולהתבגר לאורך הסדרה. היא מנהיגה טובה של החבורה הראשית שנותנת מקום לכולן, וגם אם היא עושה טעויות- והיא עושה, היא מתנצלת ומתקנת את המצב כמיטב יכולתה. תמונות ופאנארטים: https://i.pinimg.com/originals/d5/08/a6/d50...e0d98885846.png https://media3.giphy.com/media/E7XjmyYq2QcY8/giphy.gif https://thedisciplemaker.org/wp-content/upl...ght_sparkle.png https://static.zerochan.net/Twilight.Sparkl...ull.1299775.jpg https://pm1.narvii.com/6903/52c9c46c0918b53...4-2048v2_hq.jpg https://i.kym-cdn.com/entries/icons/faceboo...019/612/dit.jpg ציטוטים:
-------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 8 2020, 12:37 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, אז הנה אני כאן שוב כדי לתבב לך! (:
דבר ראשון, אני חייב להודות שבניגוד לרוב הסיקורים שאותם אני קורא ברפרוף, את שלך קראתי מילה במילה והשתדלתי לא לפספס שום דבר. אני ממש שמחתי ונהניתי לראות את ההתאמה בין הצבע המאפיין של הדמות לצבעים העיקריים בסיקור, כל הכבוד! חוץ מזה, לסיקור שלך היה עיצוב מעולה ומאוד יפה, ממש כמו שצריך להיות סיקור יפה, מושקע ואסתטי. תיארת את טווילייט ממש כמו שצריך, ובתור מישהו שלא ראה את הסדרה (אבל לפחות שמע עליה), הצלחתי ממש להבין איך הדמות נראית ומה היא עושה. חוץ מזה שממש אהבתי את החלק של הציטוטים! באמת, ממש אין לי הערות, סיקור יפה מאוד - את חייבת להמשיך לסקר! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2020, 12:49 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |