![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 1 2020, 16:22 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיון || בחירות שלישיות לכנסת אני מניחה שכולכם יודעים שמחר יש חופש, איזה כיף! אבל מה עומד מאחורי יום החופש הזה? אנשים שלא הולכים לעבודה, וממשלה שמבזבזת מיליוני שקלים אם לא יותר. פעם שלישית שזה קורה. אין לימודים, מזיזים את עצמכם מהבית, הולכים להצביע, ונשארים כל הלילה ערים במתח. מה דעתכם בנושא? -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2020, 17:29 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפי דעתי זה פשוט ממש מעצבן שכל הזמן יש בחירות נכון שכיף שיש חופש אבל הבחירות פשוט מיותרות למה לבזבז מיליונים על בחירות שלא מובילות לשום מקום הרי יודעים שגנץ או ביבי יבחרו. צריך להשקיע כסף בדברים חשובים כמו רפואה וחינוך.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2020, 18:48 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשאין הכרעה אין ברירה, חייבים לעשות עוד בחירות, אנחנו נישאר בלי הנהגה 4 שנים בגלל זה? אני נגד שרשרת הבחירות הזוועתית הזאת אבל אין לנו ברירה. -- 1. מי לדעתכם יבחר? אני מאוד מקווה שביבי, כי גנץ הוא בדיחה וסכנה למדינה. 2. מי אתם רוצים שיבחר? ולמה לדעתכם מגיע לו? אני הצבעתי לבן גביר ומקווה שהוא יעבור קודם כל את אחוז החסימה כי מגיע לו בענק, אחרי זה אני מקווה שכל המפלגות הימניות יתחזקו ושנהיה כוח גדול, בעיקר שהליכוד תהיה המפלגה הגדולה. אני ימני, לא רואה אף סיבה לגיטימית להצביע לשמאל, יש לי הרבה דברים רעים להגיד עליהם. מה שבטוח - לביטחון המדינה הם לא תורמים. הגיע הזמן שהשמאל יבין שישראל היא מדינת ימין והשמאל מעולם לא שרד פה כל-כך הרבה שנים רצוף, בניגוד לימין שעומד איתן. אנחנו לא מדינת שמאל. 3. האם לדעתכם תהיה רוטציה? והאם בכלל יצליחו להקים ממשלה? אם את מתכוונת לממשלת אחדות, לא רוטציה, אז אני מקווה שלא. מתנגד. כמו שכתבתי באשכול השני שנפתח בנושא, אם בבחירות האלה לא תהיה הכרעה צריך להעיף את ליברמן ולא לתת לו את האופציה לשחק שוב בכל המפלגות ולבזבז לנו כספי ציבור, כל הבחירות האלה כבר 3 פעמים באשמתו. רק אז תהיה ממשלה, כשהסוס הטרויאני לא יהיה כאן. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 2 2020, 20:06 PM
|
||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אתחיל מכך שאני לא מסכימה איתך לגבי הדעה הפוליטית, אבל אני אף פעם לא מתווכחת על זה כי לכל אחד יש את הדעה שלו. אבל לגבי ליברמן אתה צודק. הוא לא החלטי וזה הורס הכול. אם אתה מקים מפלגה אתה צריך לדעת לעמוד בהחלטות שלך ולא לטרטר את כל המדינה לעשות בחירות פעם שלישית. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 2 2020, 23:15 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא חושב שיצליחו להקים ממשלה, ואני גם לא חושב שמגיע למישהו להרכיב ממשלה, זה לא סוג של פרס...
הצבעתי בפתק "אמת" כי אני בדרך כלל מצביע לרשימה של מרצ בגלל שאני מסכים איתם על הכי הרבה דברים והם לפחות יכולים להיות אופוזיציה ראויה לגוש השמרני אפילו אם הם לא בממשלה. באופן כללי נראה שהפוליטקאים שכחו את העקרון הבסיסי בעיניי בשיטת הבחירות שהוא להגיע לפשרה, אף אחד לא מתפשר על כלום ולכן זה המצב... יהיה נחמד לגלות שטעיתי. -------------------- Samuel - 23 https://th.bing.com/th/id/OIP.d4QXj_agL6vnzgxXZTsF3gHaE9?rs=1&pid=ImgDetMain --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2020, 23:32 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדכון לכולם: לפי מצב המדגמים יש סיכוי של 99% שהימין מנצח.
בלי נדר מחר אחרי התוצאות אני אכתוב קצת יותר בפירוט על הכל. שמח שיש הסכמה לגבי ליברמן, האיש הזה החריב את כלכלת ישראל השנה והוא צריך להיענש על זה בחומרה. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2020, 13:23 PM
|
||
נכון לעכשיו אין להם 61, זה אומר שאם ליברמן לא יצטרף לימין, תיאורטית, יצטרכו לעשות בחירות רביעיות או רוטציה כלשהי.
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2020, 14:54 PM
|
||
ביבי יותר קרוב ל-61 מאשר גנץ, עוד לא ספרו את כל הקולות. הכל עוד פתוח.
נקווה שתהיה הכרעה כי המדינה לא יכולה להרשות לעצמה ללכת לבחירות רביעיות, אנחנו נהיה בבעיה כלכלית רצינית. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2020, 17:03 PM
|
||||
אבל יכול להיות שיצטרכו לעשות רוטציה, אם מר ליברמן לא יחליט איפה הוא. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 3 2020, 19:27 PM
|
||||||
רק אם ביבי וגנץ יסכימו, ואז ליברמן יצטרף גם. אבל חכי, יש עוד קולות שלא ספרו. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 5 2020, 08:17 AM
|
||||||||
הם חייבים להסכים, אחרת המדינה תהיה במצב כלכלי לא טוב... -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 5 2020, 19:28 PM
|
||||||||||
לא אכפת לאף אחד מהם מהמדינה, אף אחד לא יוותר על הכיסא שלו. גם ביבי וגם גנץ שמים עלינו פס והדבר היחיד שהם רואים זאת השנאה שלהם אחד לשני. אם אדון גנץ הפחדן והגאוותן היה מבין שאין לו רוב בגוש כבר 3 מערכות בחירות וגם שהסירוב שלו לכהן תחת ממשלת אחדות בראשותו של ביבי גורמת לנו ללכת לעוד בחירות - מצבו רע. הוא גרוע לא פחות מליברמן עם הנזקים שיש לנו בכלכלה עכשיו מהבחירות האלה. שייותר על האגו שלו! המדינה חשובה יותר מזה. ביבי אותו דבר. אני מעדיף שתהיה ממשלה רק של ימין ולזרוק את כחול לבן מכל המדרגות, אבל אם אחוז כזה גדול של אזרחים כן רוצה אחדות - אנחנו חייבים להתייחס לזה ברצינות. למרות שביבי נותן הצעות מאוד הגיוניות וגנץ הוא זה שמחבל בכל הנסיונות, עדיין גם לביבי יש מה לעשות אחרת. אף אחד כאן לא טהור וקדוש. אבל האשמה המלאה נופלת על גנץ וליברמן, צמד חמד של עוכרי ישראל ורוצחי כלכלה. צריך לסגור לשניהם את המפלגות ולהסיע אותם הביתה. שינהרו באוטובוסים הביתה. בגדול, העם רוצה אחדות. אבל המנהיגים לא. וזה כל הסיפור. בהצלחה לנו בלאבד עוד כמה מיליארדי שקלים, בחירות רביעיות בדרך. אלא אם כן מישהו יבין ש-58 מנדטים לגוש הימין זה מספיק דחוף והרבה כדי למנוע עוד מערכת בחירות. צריך לעשות משהו עם המדינה הזאת. ולפרק את הרשימה המשותפת המחבלת הג'יהאדיסטית מהכנסת, אין להם זכות לשבת בכנסת ישראל. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 6 2020, 17:23 PM
|
||||||||||||
אני אשמח לממשלת אחדות, יותר נכון לרוטציה. מבחינתי רק שביבי לא יהיה כל הזמן הזה ראש ממשלה... שיכניסו אותו לכלא כבר. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 7 2020, 18:27 PM
|
||||
קחי נקודה למחשבה. מה את מעדיפה, ראש ממשלה שנמצא במשפט או ראש ממשלה שישתף פעולה עם ערבים? חי נפשי שאלוקים ייקח אותי בזה הרגע אם אני אתן יד לממשלות כאלה שישתפו פעולה עם ערבים. מקומם מחוץ לגבולות ארץ ישראל השלמה ולא בתוך כנסת ישראל בעמדות כוח על החברה. כל עוד גנץ אמר שהוא יישען על תמיכה של המשותפת - הוא מחוק בשבילי. אני אלך עם ביבי, לפחות הוא לא נשען על תמיכה של המשותפת. ערבים מחוץ לכנסת, ומהר. אויבים לא בתוכנו. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 7 2020, 21:22 PM
|
||||||
אני לא אקרא לזה גזענות אבל לדעתי זה לא לעניין... הערבים חלק מהמדינה, לא כולם פוגעים בנו. רובם שירתו בצבא, עובדים כאן, גרים כאן. אם תחקור את ההיסטוריה תראה שהערבים היו כאן קודם. כשאנחנו היינו במדינת ישראל עוד לפני מלחמת העולם הראשונה, אנחנו התפזרנו כל אחד למדינה אחרת, ואז הטורקים השתלטו פה. וכשהטורקים השתלטו פה הערבים התיישבו כאן, ואז במלחמת העולם השנייה התחלנו לעשות העפלות ארצה. התחלנו להילחם בהם וכבשנו את הארץ, אבל הם היו פה קודם זו בעיה שלנו שעזבנו. גנץ לפחות רוצה שלום ושוויון איתם, כי מגיע להם. הם לא עשו כלום. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |