![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 7 2020, 22:43 PM
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת לא גזענות, זה היגיון בריא. יש מה נקרא מיעוט משתלב ומיעוט מתבדל. יש המון ערבים-ישראלים במדינה שמשתלבים, עושים צבא או שירות לאומי, עובדים בשירותי הביטחון והרפואה, עובדים במשרות ציבוריות ולומדים באקדמיה, אלה הערבים שאני אקבל בשמחה אליי לחיבוק חם ותמיכה יוצאת דופן. אבל יש גם ערבים-פלסטינים שלא מכירים במדינה הזאת ובזכות שלנו על ארץ ישראל השלמה וקוראים לשאהידים להרוג אותנו והם מיעוט מתבדל. ערבים-פלסטינים הם לא לגיטימיים, עם ערבים-ישראלים אין לי בעיה בכלל, להפך. אחמד טיבי אחד מהאנשים הכי אהובים על השמאלנים והערבים ברשימה המשותפת היה היועץ של עראפת. יאסר עראפת, למען השם. זה נשמע לך הגיוני שבן אדם כזה יישב בכנסת ישראל? או איימן עודה שמעודד את ארגון פת"ח ומהלל שאהידים? חנין זועבי שהייתה על המרמרה ועד לא מזמן הייתה ח"כית שלהם? היבא יזבק שתומכת בטרור ועדיין מצאו לנכון לתת לה להתמודד לכנסת? עזמי בשארה שריגל ללבנון ועדיין שילמנו לו משכורות עד שהוא ברח מהמדינה? משהו מכל זה נשמע לך הגיוני? עד שגנץ לא יבטיח שהוא לא יישען על תמיכה של המשותפת, אני לא מסתכל עליו. ומי שאומר שכחול לבן זאת מפלגת ימין צריך ללמוד מה זה ימין. אפילו ביבי לא ימני, הליכוד משולה בעיניי למפלגת שמאל רופסת. אין ימין אמיתי במדינה הזאת. והערבים לא היו כאן קודם. בתקופה שהבריטים שלטו פה היו גם ערבים וגם יהודים. אחרי מלחמת העצמאות היהודים חזרו הביתה לארץ ישראל וחלק גדול מהערבים ברחו למדינות אויב וציפו שישראל תושמד ואז הם יחזרו לבתים שלהם. אז זהו, שלא. ישראל חיה וקיימת לעד. עכשיו שיבקשו זכות שיבה, שום דבר הם לא יקבלו. זרע עמלק. אין דבר כזה "בעיה שלנו שעזבנו". אם את כל-כך מחשיבה את הזמן, אז תדעי שרוב הערבים שחיו כאן בארץ לפני מלחמת העצמאות באו ממדינות ערב אחרות. אז זה שטויות במיץ. שיחזרו למצרים, לסוריה, לירדן, ללבנון, לא רוצים את האויב בינינו. לא מגיע להם שוויון. בעזרת השם כשאיתמר בן גביר יביא את הימין האמיתי חזרה למדינה הם ישלמו על כל העוון שהם עושים פה ליהודים. אין להם זכות על הארץ הזאת, אין להם זכות לפגוע בנו. ואם הם פוגעים, יש לנו זכות להגיב. אז עם כל הכבוד, זאת לא גזענות. זאת תפישה בריאה של המציאות. הם קמים עלינו עם כמות מחבלים לא נתפשת! הגיע הזמן להגיד די. יש לי חבר בדואי פלסטיני שדיבר הרבה בגנות המדינה והוא לאט לאט התיישר, הוא תפס אותי באמצע הפגנה כשעמדתי לקרוע במכות פעיל bds וליווה אותי כל הערב. אני עובד עם ערבים בעבודה שלי, את חושבת שאני גזען אבל אני לא, אני מסתכל על התמונה המלאה כמו שצריך. עם ערבים-ישראלים אין בעיה, אבל פלסטינים - החוצה, ויפה שעה אחת קודם. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 8 2020, 12:58 PM
|
||||||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דבר ראשון, יכול להיות שהם השתנו מאז. ואני מאמינה שלמדינה שלנו יש הגיון בריא ולא יתנו לאויבים להתמודד לכנסת. לפני הבריטים היו פה הטורקים, וגם אנחנו באנו ממדינות אחרות, זה לא קשור. אני גם שמחה שאין מפלגת ימין אמיתית, לא רוצה אחת כזו. אבל ההעדפות האלו קשורות באופי, אני די בטוחה. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 8 2020, 18:04 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הם לא ישתנו, לאורך כל השנים שהמדינה הזאת קיימת הם לא ישתנו. כל פעם מחדש מביאים הצעה לפתרון הסכסוך וישראל תמיד מסכימה להכל והם מסרבים, כי הם רוצים להשמיד אותנו וזה כל הסיפור. הם ימשיכו לסרב לכל הצעה שנקבל, זה לא חדש. למדינה אין הגיון בריא כי כן מכניסים אויבים לכנסת. הרשימה המשותפת נכנסה לכנסת. תקראי על כל אחד מהם ותראי מאיזה רקע ביטחוני מבהיל הוא מגיע ואת מי הוא מהלל. הם כולם מהללים מחבלים. הגיע הזמן שתורידי את המשקפיים הוורודות של השלום העולמי ואת ענן השקרים של השוויון והאהבה שהשרישו בך ותביני שאנחנו נלחמים פה על החיים שלנו. אנחנו עומדים פה נגד מחבלים והקיום שלנו תלוי באיך אנחנו נשמור על עצמנו. אל תדאגי, יום אחד מפלגת ימין אמיתית תבוא (עוצמה יהודית לאט לאט מתקרבת), תורת כהנא עוד תחזור, ואז את תראי כמה יפה יהיה פה בארץ ומה יהיה שכרם של הפלסטינים. רצון העם זה להעלות את הימין אבל כולם מפחדים להתעמת עם המציאות אז פונים לימין לייט כמו הליכוד וימינה שהם ימין רופס, אם לא שמאלנים במסווה של ימנים. הימין האמיתי יקום. אם יש זכות לרשימה המשותפת המחבלת להתמודד, ככה גם לנו בימין הקיצוני יש זכות לקבל ייצוג משלנו. זה לא חד צדדי. ביום שיפסלו את כל הרשימה המשותפת מלהתמודד אני אהיה הראשון שיתמוך בלהוריד את עוצמה יהודית מהבחירות. אבל לא יקום ולא יהיה שמחבלים ייקבלו ייצוג בכנסת ישראל ואנחנו לא ניתן לכנסת את הבאלאנס. זכותנו. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 8 2020, 18:11 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוי, תראה. מה אגיד לך?
לא אישי או משהו, אבל ימנים תמיד כאלו. בחיים לא תהיה אפשרות לשנות את דעתם... -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2020, 18:22 PM
|
||||
השמאלנים בדיוק אותו דבר. הם נעולים בדעתם בדיוק כמו הימנים. תראי איך את מסרבת להכיר במציאות ומתבצרת בעמדה שלך. אני פעם הייתי שמאלני ומתפקד של מרצ, אני יודע על מה אני מדבר. לא נוכל לשנות אף אחד, גם לא את עצמנו וגם לא את הערבים. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 8 2020, 21:35 PM
|
||||||
טוב, אני מתבצרת בעמדה שלי כי אני יודעת שהיא הנכונה. בעצם, כל אחד מתבצר בעמדה שלו כי הוא חושב שהיא הנכונה. כדי להגיע להסכמה צריך להסכים לפחות על משהו אחד, זאת אומרת, למצוא משהו משותף. ובינתיים יש לנו רק את ליברמן. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 8 2020, 22:12 PM
|
||||
אז בואי נדבר על ליברמן. הוא האיש הכי ארסי, הכי סכסכן, הכי מיותר בפוליטיקה הזאת. צריך לפסול אותו מלהתמודד. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 8 2020, 22:32 PM
|
||||||
הוא סתם מפריע שיזוז כבר. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 8 2020, 22:44 PM
|
||||||||
לא סתם שיזוז, שיפרוש. בגללו היו לנו 3 מערכות בחירחת עד שהוא הואיל בטובו לפתוח את הפה ולהגיד עם מי הוא רוצה להיכנס לממשלה. זה הכסף שלנו שהתבזבז. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 8 2020, 23:47 PM
|
||
הוא החליט כבר? אני לא הכי מעודכנת 😂
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2020, 04:04 AM
|
||
הוא הציב דרישות סף לגנץ כדי להיכנס אליו לקואליציה וגנץ הסכים.
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2020, 20:32 PM
|
||
![]() מוגל |
יש מלא דברים לומר על הבחירות, אבל אני אדבר באמת על מה שדיברתם על הנושא של העלויות של הבחירות.
אני לא מבין למה צריך באמת בכל יום בחירות שבתון מלא ותחבורה ציבורית חינמית, אפשר למצוא פתרונות לכאלה שלא יכולים להצביע, גם בלי להשבית את כל העולם -------------------- אם אפשר בבקשה לומר פרק תהילים או קבלה טובה לרפואת רבי ברוך בן צביה, שעדיין לא החלים לגמרי מסרטן, וכעת נדבק בקורונה.
בבקשה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2020, 20:38 PM
|
||
![]() מוגל |
אני לא חושב שזו בושה שאדם נכנס לפוליטיקה בשביל ג'וב, בשביל כסא, וזו לא בושה ולא בעיה להודות בזה, אדרבה מי שאומר שהוא נכנס לפוליטיקה באמת בשביל לשנות אני מאמין לו בערבון מוגבל מאוד, אף אחד לא מלאך. הבעיה היא שאם הרצונות שלך לקבל תפקיד מתנגשות עם ההבטחות לבוחר, עם רצון העם, עם טובת העם, עם העקרונות.
-------------------- אם אפשר בבקשה לומר פרק תהילים או קבלה טובה לרפואת רבי ברוך בן צביה, ראש ישיבת בית מתיתיהו, שעוד לא החלים לגמרי מסרטן, וכעת נדבק בקורונה.
בבקשה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2020, 20:58 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
הערבים חלק מהמדינה, לא כולם פוגעים בנו. רובם שירתו בצבא, עובדים כאן, גרים כאן. אם תחקור את ההיסטוריה תראה שהערבים היו כאן קודם. כשאנחנו היינו במדינת ישראל עוד לפני מלחמת העולם הראשונה, אנחנו התפזרנו כל אחד למדינה אחרת, ואז הטורקים השתלטו פה. וכשהטורקים השתלטו פה הערבים התיישבו כאן, ואז במלחמת העולם השנייה התחלנו לעשות העפלות ארצה. התחלנו להילחם בהם וכבשנו את הארץ, אבל הם היו פה קודם זו בעיה שלנו שעזבנו. גנץ לפחות רוצה שלום ושוויון איתם, כי מגיע להם. הם לא עשו כלום. [/QUOTE] א- רוב הערבים לא שירתו, לא משרתים ולא ישרתו בצבא. ב-הערבים שהם חלק מהמדינה ושהיו כאן לפנינו, הם אחוז קטן מהציבור הערבי שנמצא בישראל, ברשות הפלשתינאית ובעזה(או במילים אחרות, כל אלה הדורשים בעלות על המדינה) רובם פליטים שנוספו במשך הזמן. אלה שהיו אלה רק הבדואים, לא היה אין ולא קיים מושג של עם פלסטיני כל מי שהיו בארץ, הם בדואים ושאר שבטים נודדים ללא עם וללא חבל ארץ מוגדר. ומה גם שגם שבאותו הזמן כל הזמן היו פה יהודים. אם כבר מדברים על כיבוש ועל עזיבה מרצון, אנחנו עזבנו את הארץ בגלל כיבוש, ואם מישהו רוצה להתלונן שגם אנחנו כבשנו מ7 אומות, את הארץ לפני 3000 שנה אז שיבוא אחד מהצאצאים שלהם, אם הוא קיים ויטען ואז נדבר, משא"כ אנחנו שעדיין כאן ועדיין יכולים לטעון לבעלות. אז אם כיבוש זה כן סיבה לבעלות אז אנחנו כבשנו ואנחנו כאן, ואם זה סיבה שהארץ לא תהיה שלנו, אז אנחנו המתיישבים הכי קדומים בארץ שקיימים, ווודאי לפני כל ערבי וכל פלסטיני. ואני לא מכניס את הנושא של התנ"ך זה למאמינים שבינינו. יש לשמאלנים טענות ששווה לבדוק בהקשר לאיך לטפל בבעיה, אבל הם שוגים בהקשר לעובדות(גם בהקשר לפיתרונות, אבל זו בעיה אחרת). ואני אסיים במה שאמר אחד מראשי מר"צ לשעבר שאני לא זוכר את שמו, שאם היה כפתור שמעלים את הערבים מהמדינה, הוא היה הראשון ללחוץ עליו, אבל שאין כפתור כזה מה שצריך זה לטפל בבעיה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2020, 21:17 PM
|
||||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואו, התגובה שלך כל כך ילדותית עצם זה שנתת פה פירוט על הדעה שלך, הדרך שבה אתה מתנהל עם הכללות והגדרות כל כך מביכה ומאכזבת. "איך אני מת על שמאלנים." בוא מאמוש, רק על התגובה הזו ניתן לראות לאיזה מחנה אתה משתייך, על מגזר של הצבעה ולפי דמוקרטיה כל אחד יכול להביע את הדעה שלו מבלי שהאחר יזלזל בה, ואם אתה מזלזל לפחות תעשה את זה בטאקט. כי אתה ההפך המוחלט מחכם. על חשיבה כמו שלך אפילו לא מגיעה לך תגובה בוגרת. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |