![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) 1 2 [3] 4 5 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 7 2020, 21:18 PM
|
||||
![]() מוגל |
הופה הופה, יכול להיות שהם השתנו, כלומר אנחנו צריכים לסמוך על זה שאולי הם השתנו, מי צריך צבא,מי צריך שב"כ. זה מזכיר לי אמירה מזעזעת של סתיו שפיר, על הסכם אוסלו, ש'אנחנו מקווים שיתפתח בסוף לשלום יציב'. בגלל האנחנו מקווים הזה, חטפנו אוטובוסים מתפוצצים ואלפי הרוגים. ובהקשר למשותפת, עובדה שלמדינה אין שכל והם הכניסו אותם(לא כולם בעיתייים, אנשים כמו יוסף ג'ברין אני מעריך) ובג"ץ הטיפש הזה עם ה'סבירות' ההזויה שלו הכניס את הרוצחים לכנסת. ובהקשר לזה שגם אנחנו באנו ממדינות אחרות, ההבדל הוא מה היה קודם, הם תמיד היו במדינות אחרות ורק בעשרות שנים האחרות הגיעו. אנחנו תמיד היינו, עזבנו שלא מרצוננו וחזרנו. -------------------- אם אפשר בבקשה לומר פרק תהילים או קבלה טובה לרפואת רבי ברוך בן צביה, שעדיין לא החלים לגמרי מסרטן, וכעת נדבק בקורונה.
בבקשה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 8 2020, 14:54 PM
|
||||||
![]() I keep it undercover ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי רוב הפעמים אני לא מגיבה אבל הפעם הרגשתי צורך להביע את הדעה שלי אופס אזז א- תראה, גם חלק גדול מאוד מהחרדים לא משרתים. ולכל אחד יש את הסיבה שלו, לפעמים מוצדקת ולפעמים פחות, אבל לא צריך לשפוט אף אחד לפי אם הם מקיימים שירות מבאי או לא ב- רגע אז עכשיו מחליטים שצריך לגרש את כל מי שלא היה פה לפנינו? אוי נו אם אני ארצה לעבור לארצות הברית, יגרשו אותי כי אני ישראלית ולא הייתי שם לפניהם? סליחה אבל זה ממש מטומטם. יש ערבים שרוצחים יהודים, ויש גם יהודים שרוצחים יהודים. אז עכשיו בוא ותגיד שצריך לסלק את כל היהודים בגלל שחלק רוצחים אחרים? לא!!!1!!1 יש מלא מלא ערבים שגרים במדינה הזאת ואוהבים אותה בדיוק כמונו. אין לנו שום זכות לבוא ולהגיד שהם צריכים להסתלק לנו מהמדינה. אף פעם לא עברת דרך יישוב ערבי? אף פעם לא פגשת ערבי? אף פעם לא היית במסעדה ערבית? אני יכולה להבטיח לך שזה השירות הכי ביתי ומזמין שתוכל לקבל. גם אם היה כפתור כזה והיית לוחץ עליו, היה קשה מאוד להרבה מאוד ענפים לצאת מזה. אז כמו שאמרו פה כבר, זה נורא ילדותי. נורא ילדותי ומוטעה לשפוט אוכלוסייה שלמה רק בגלל שאנחנו היינו כאן לפניהם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 9 2020, 20:09 PM
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשמע אחי, אני כימני קיצוני מסכים עם כל מה שאתה אומר כאן אבל לפגוע במשתמשים זאת כבר חציית גבול. עד כמה שאנחנו רוצים להוכיח אחרים על הטעויות שלהם.
א) אם השמאל לא מרגיש צורך לזעוק בגלל שערבים לא מתגייסים אז שלא יזעקו גם כשחרדים לא מתגייסים. צריכה להיות פה זעקה שווה לשני הצדדים. ואני אומר את זה בתור חרדי שבעד גיוס לצבא. ב) יש הבדל ענק בין רוצחים יהודים לרוצחים ערבים, שכן כמות הטרור הערבי עולה על כמות הטרור היהודי בארץ. אני מסכים שיש פה ערבים שהם בסדר גמור, גדלתי עם ערבים בעיר מעורבת ואני עובד עם ערבים היום בעבודה שלי, אבל אי אפשר להגיד שכולם מעריצים גדולים של המדינה. ערבי יכול להיות בן אדם טוב אבל ברגע שהוא פונה נגד המדינה ככה הזכויות שלו כאזרח צריכות להצטמצם (כן, זה תקף גם לחרדים). לא כל הערבים עושים פיגועים ולוקחים פיזית את חוקי השריעה לידיים, אבל הם נותנים את התמיכה שלהם ואת כל הכוח למחבלים שכן עושים את זה. אם זה בהצבעות בכנסת ישראל, אם זה בהגירה לאירופה וארצות הברית, אם זה בניסיון שלהם לאסלם את כל העולם - הם לא חייבים לפגוע פיזית כדי להפוך את היקום ולהזיק לו. האסלאמיזציה של העולם היא דבר פסול וקל וחומר מה שקורה פה במדינה שלנו, אנחנו מפחדים להביע דעות בציבור שמא חלילה נהיה גזענים, כל תרבות הפוליטיקלי קורקט ממש מאוסה וצבועה, הגיע הזמן שניקח את עצמנו בידיים ונבין שזה לא פסול לצאת נגד הערבים (כמובן כאלה שמגיע להם). לא כל קריאה נגד ערבים היא רעה, הגיע הזמן להוציא את הצביעות מהמערכת שלנו. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 10 2020, 15:01 PM
|
||
![]() ---###--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין מה לעשות, הערבים לא יכולים להשתייך תחת הקטגוריה "מדינת ישראל". הערבים לא חלק מאיתנו והם אף פעם לא יהיו. אם תשאלו "ערבי-ישראלי" ממוצע ברחוב מה הוא קודם, ישראלי או פלסטיני, הוא יגיד פלסטיני.
מדינת ישראל היא מדינת העם היהודי והבית שלו, וזה כל הסיפור. ואני מסכים עם כריס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 11 2020, 09:05 AM
|
||
![]() this is the way ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא בזבוז כסף (לפי דעתי)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 12 2020, 17:24 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
ראשית אני מצטער עמוקות על הבוטות, זה לא היה במקום, אני בדרך כלל משתדל לא לנהוג כך. סליחה מכל מי שנפגע, אני מכבד כל דעה. ומחקתי את המשפט המיותר הזה. [למרות שאם יורשה לי לציין משפט שאמרה פה אחת המגיבות הנכבדות בפורום בשם הקרציון העליון, מוכר כן, ואני מצטט, 'הוי תראה מה אני אגיד לך, לא אישי או משהו, אבל ימנים תמיד כאלו.בחיים לא תהיה אפשרות לשנות את דעתם' מוכר למישהו. אז אני אשמח שמישהו יסביר לי במה המשפט שאמרתי יותר גרוע. ובכל זאת אני מאמין שעלי להיות טוב מאחרים, ואכן מה שכתבתי לא היה במקום]
אני מתנצל מראש על התגובה הארוכה, פשוט עכשיו הדברים חייבים להיות ברורים. ומי שלא יהיה לו ברור עדיין מוזמן לפנות אלי אישית. בהקשר לטענות העניניות. צר לי שלא קראתם טוב את כל ההודעה שלי, או שאולי טעיתי ולא הסברתי אותה כמו שצריך. אני אחזור שוב ואדגיש הפעם. אני לא בא בטענות לאף ערבי שלא מתגייס, לא זו היתה כוונתי, כל מה שבאתי לומר זה רק לענות לזו שאמרה שרובם שירתו בצבא, אז רק אמרתי שזה לא נכון, לא אמרתי שיש לי עם זה בעיה. לא אמרתי שבגלל שהם לא היו לפנינו צריך לגרש אותם מפה או משהו כזה. כל שאמרתי היה תגובה לזו שכתבה שהם היו פה לפנינו, אז זה לא נכון. ואף אמרתי שבהקשר לאיך להתמודד עם הבעיה יש לשמאל טענות ששווה לבדוק, פעם הייתי ימין קיצוני, היום אני ימין קיצוני רק בתיאוריה, כלומר בזה שאני חושב שלא אנחנו זה הבעיה,וכן אני לא חושב שהבעיה היא הערבים,וכן, אני פגשתי הרבה ערבים, נחמדים וטובים, ולא הם הבעיה שלי הם שיהיו וישארו פה, הבעיה היא הפליטים שהגיעו אח"כ ולא שאני רוצה לשלול להם זכויות אלא כל אדם רואה שיש פה סיכסוך ערבי יהודי, אז בעיני זה הסיכסוך, על הפליטים. בהקשר לאיך לטפל בבעיה, הימין צודק אבל אני לא בטוח שהרעיונות שלו רלוונטיים וראליים לכן אמרתי שאני בודק. ואגב מי שחושב שהימין הקיצוני הוא גזען ועבריין הוא מוזן מדעות קדומות ומתקשורת, ולא מכיר באמת את הימין. כהנא מעולם, מעולם, לא אמר מוות לערבים, זה שקר נפוץ והכתמה חסרת מצפון של הדעות של הימין הקיצוני שאגב לא כ"כ קיצוני. ולכן גם הוספתי את דבריו של יו"ר מר"צ, כדי לומר שאין וויכוח בין הימין לשמאל, אפי' בין הימין הקיצוני בהקשר לעובדות, כל המחלוקת היא על דרך הטיפול בבעיה. כך שהדברים שאמרתי מקומם אף בשמאל. ובנוסף, כל מי שקצת עוקב אחרי הסכסוך רואה שאין מה לעשות אבל זה הוויכוח למי שייכת הארץ, מי היה קודם ולמי יש זכות בארץ, הרש"פ כל הזמן טוענת לבעלות על הארץ ולא רק על הגדה, על ירושלים, על הר הבית, מעצם ההיסטוריה, כך שהיה חשוב לי להבהיר את ההיסטוריה, שאם זה עניין של זכות, אז הזכות היא שלנו, וזה לא אומר שאין להם מקום בארץ, זה רק אומר שיסתמו את הפה ויחיו כאזרחים שווים,יכבדו אותנו ואנחנו אותם והכל יהיה בסדר ויהיה לנו כאן שלום אמיתי. זהו זה כל מה שאמרתי. ואני שוב מצטער. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 15:03 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתברר שפספסתי חצי מהדיון, לא שמתי לב שעדיין מדברים כאן בכלל.
אז אני אתחיל ואגיב לך - אנימאגוס של דרקון. מבינה אם לא התכוונת לפגוע או משהו, אבל ההתבטאות שלך לא הייתה טובה. יש הבדל בין התגובה שלי לשלך, אני לא דיברתי בישירות כזו, שים לב: "לא אישי או משהו" זה כמובן מנעים את המחשבות של קורא התגובה, לעומת מה שאתה כתבת "איך אני מת על שמאלנים" בתגובה ספציפית שאני כתבתי. אם תקרא את זה רגע מהצד אתה תבין שזה ממש נשמע כמו התנפלות לעומת מה שאני כתבתי, שהבעתי בצורה יפה את דעתי. עכשיו, ניוט סקמנדר הוא המלך - איך אתה יכול להגיד כזה דבר? אם זה מה שאתה אומר אתה כנראה לא מודע למה שקורה כאן עכשיו. המדינה גם ככה במצב כלכלי קשה כרגע בגלל הקורונה, אז עוד להוסיף עליה את הבחירות האלה עכשיו? זה בזבוז מטורף של כסף. יחתיכת אפס - אוקיי ו..? זה שאני לא חלק מעם מסוים, או שאני לא משתייכת אליו, זה אומר שאסור לי לגור במדינה הזו? אני ממש לא מבינה איפה עומד כאן ההגיון. זה כמו שחלק מהמשפחה שלי גרו בארה"ב לפני שעלו לארץ, הם באמת שייכים לשם? לא. הם התגייסו שם לצבא? גם לא. אז מה, עכשיו אסור להם לגור שם? זה פשוט לא צריך לעבוד ככה. יכולים להיות גם יהודים אחרים שיגורו שם ויארגנו פיגועים, אז עכשיו צריך לגרש את כל היהודים משם? אני פשוט לא מבינה את צורת החשיבה הזו. באמת. כריס - אני מסכימה אבל לא מסכימה איתך. לי לדוגמה, אין שום בעיה עם חרדים שלא מתגייסים. אני מצדיקה את זה לגמרי, שלא צריכה להיות אפליה בנוגע לזה. אבל בוא, כשאתה אומר שהערבים מנסים לאסלם את כל העולם זה תקף גם כלפי חרדים. כמובן שלא כולם, אבל יש המון חרדים שכל הזמן מטיפים ומנסים להפוך את כולם לכמוהם. תמר - אהבתי מאוד את התגובה שלך. מדויק. אלאסטור האגריד - אה כן? בגלל זה חטפנו מה שחטפנו, כן. היו המון, אבל המון מקרים שבהם יהודים היו אחראים לדברים כאלה. ועכשיו אני אגיד את זה לך אבל זה נוגע לכל הדעות שלכם כאן על פיגועים של ערבים: אני לא יודעת מה אתם יודעים מה אתם לא יודעים, אני מניחה שכולכם זוכרים את האינתיפאדות? למה נראה לכם שבן אדם יסכן את החיים שלו סתם בשביל להרוג עוד כמה יהודים הא? יש דברים שנמצאים מאחורי הקלעים, שאתם לא יודעים. וכן, אני אומרת את זה בתור אחת שמבינה בזה. אני מייצגת את ישראל בכנסים בחו"ל שמדברים על נושאים שכאלה, ואני יכולה להגיד לכם שברוב המקרים המחבלים האלה פשוט לא עושים את זה מבחירה. המצב שלהם בעזה הוא נוראי, והשלטון המזעזע שם פשוט מנצל את זה לטובתו. האנשים שם הולכים למות והם חסרי אונים או כל יכולת, לכן השלטונות סוחטים אותם, אם תלכו לבצע פיגוע המשפחה שלכם תזכה לסיוע לאחר שתמותו. אז כן, סליחה באמת שהם רוצים להגן על המשפחה שלהם. אני מניחה שכל אחד שאוהב את המשפחה שלו היה נאלץ להסכים לדבר כזה. אז באמת, אני לא אוהבת שאנשים אומרים דברים שהם לא יודעים. כי אתם לא תמיד יודעים מה עומד מאחורי כל דבר. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 18:57 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שוב אני רואה שהטענות העניניות לא באמת חשובות. אף אחד לא לא ראה לנכון לא לפני כן ולא עכשיו, לענות תשובה לעניין על מה שכתבתי. כל מה שמחפשים זה לרדת לקטנות בסדר, זה רק מבסס אצלי את הדעה שלי. המשיכו כך וכל הכבוד לכם.
ולא אני לא חושב שההבדל בין הנוסח שלי לשלך הוא משמעותי. מה כבר אמרתי לעזאזל, שהטענות של השמאל לא ענייניות, גם את זה אסור לומר. מה רואים בזה כ"כ בוטות, ממה אתם מפחדים? אתם כ"כ פגיעים? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 19:14 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הבנתי מה הקשר. צורת ההתבטאות שלך הייתה לא יפה, זה הכול. אני רואה שקשה לך להכיל את זה...
ואתה יודע מה? אתה אטום לחלוטין. הבעיה פה היא לא להישאר צמוד לעמדה שלך, הקטע בדיון הוא שכל אחד יביא את דעתו וככה אפשר להבין ולקבל גם את הצד השני. כל אחד חושב שהוא צודק. הכי קל להמשיך בשלך ולא להקשיב. אז תסלח לי, אני חושבת שלא הבנת מהי המטרה של דיון. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 19:31 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מצטער על הניסוח למרות שבעיני הוא לא כ"כ חמור, לא נורא טעיתי. ובהקשר למה שאמרת, אדרבה, אני ראיתי את התגובות שלך ושל אחרים ועניתי, ניסיתי להביא את עמדתי ובפעם השנייה בלשון רכה כל שלא תהיינה תלונות. ואני מנסה לקבל את הצד השני אבל אף אחד לא מסביר לי אותו לאשורו, איפה את רואה שאני לא מקבל?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 19:46 PM
|
||||
![]() מוגל |
תפקידנו אם חפצי חיים אנחנו להלחם בטרור, ואח"כ לנסות לתקן את העולם אם יישאר לנו כח ומשאבים. גם גנב גונב כי אין לו כסף והוא לא קיבל חינוך נכון מסכן לכן לא נכניס אותו לכלא? אנחנו צריכים לא להלחם בטרור? אנחנו דואגים קודם כל לעצמנו בשביל מה יש לנו מדינה? אדרבה מי צריך את הכאב ראש הזה? אם היה פתרון שגם יסלק את הטרור וגם בצורה שאף אומלל שאגב, זה שהוא אומלל וליבי ליבי עליו, זה לא אומר שהוא לא אשם, ייפגע, אדרבה אני ראשון לעשות אותו, הימין הוא המוסרי במדינה הזו. אלא מה שמה שקורה בינתיים זה שמעבירים להם כספים שבאופן רשמי הולכים לטרור, לא לתשתיות, לא לרווחה לא לכלום אז מה הקטע? ואגב זה לא רק מסכנים, מערכת החינוך שלהם רקובה עם שטיפת מוח מגיל 0 לטרור, זה הדור החדש של הטרור. ולסיום, אני לא רוצה להשמע גזען או משהו, אבל בהקשר למה שאמרתי קודם, יש כ"כ הרבה מדוכאים ומסכנים בארץ, למה לטפל בבעיות לא לנו, אם להיות מוסרי, קודם כל לעם שלך ולאחים שלך -------------------- אם אפשר בבקשה לומר פרק תהילים או קבלה טובה לרפואת רבי ברוך בן צביה, שעדיין לא החלים לגמרי מסרטן, וכעת נדבק בקורונה.
|||
|
פורסם ב: May 17 2020, 20:39 PM
|
||
אוקיי, אז לידיעתך הכול מאינטרסים. המדינה לא נותנת לערבים את הכסף הזה סתם. מבחינה כיבושית עזה נחשבת כשטח של מדינת ישראל ולכן על פי חוק בין ליאומי של האו"ם על המדינה להגן על כל שטחיה או שמדינות האו"ם יאלצו לפעול נגד המדינה הזו. ככה שאנחנו כרגע לא רוצים את כל המדינות נגדנו. ועוד דבר, גם הימנים כמובן תומכים בהחלטה הזו.
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 20:59 PM
|
||
![]() מוגל |
א- השתמשתי בפתרון של הכספים בתור דוגמא בלבד, כל שרציתי לומר הוא ששום פתרון שגם יפתור את בעית הטרור וגם יפתור את האומללות שלהם, לא הוכיח את עצמו.
ב-אם אנחנו מחוייבים לשטחים האלו מדוע יש שם בחירות עצמאיות, רשות עצמאית, ולנו אין דריסת רגל שם? למיטב ידיעתי בשטחי A ישראל לא מעורבת לא אזרחית ולא ביטחונית כך שאין לנו קשר אליהם ובנוסף אם התלונה היא על כיבוש, אז עזה מזמן כבר לא שטחי A, היא נכבשה, ע"י חמא"ס, אז הנה כבשו לנומה לנו ולשטחים האלה? ג- גם אם נניח שיש קשר צריך לטפל בטרור כמו שמטפלים בפשע ואע"פ שפושעים הם אזרחים ישראלים. לא הבנתי, תומכים במה? בהעברת כספים לרש"פ? הציבור הימני כולו מתנגד לכך, והשלטון הימני לא כ"כ ימני ואין לו הרבה ברירות צריך אומץ לבטל את השילומים או לעמוד על כך שלא ילכו למשפחות טרוריסטים. וגם אם תומכים בשילומים זה פותר את הבעיה? לא. אז צריך למצוא פתרון יעיל באמת שבו יש לטפל בטרור כמו בפשע ולדאוג קודם כל לעצמנו. -------------------- אם אפשר בבקשה לומר פרק תהילים או קבלה טובה לרפואת רבי ברוך בן צביה, שעדיין לא החלים לגמרי מסרטן, וכעת נדבק בקורונה.
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 22:42 PM
|
||
מה הקשר? זה לא אמור לפתור בעיה. זה אמור ללכת לפי אינטרסים והאינטרס הוא כרגע לא לגרום לכל המדינות על כדור הארץ להתנפל עלינו. מבחינה שטחית עזה היא חלק כיבושי של ישראל, לא המצאתי את זה. ומר ביבי הנכבד אישר את העברת כל הכספים.
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2020, 18:40 PM
|
||
![]() מוגל |
מצטער לא הבנתי.
-------------------- אם אפשר בבקשה לומר פרק תהילים או קבלה טובה לרפואת רבי ברוך בן צביה, שעדיין לא החלים לגמרי מסרטן, וכעת נדבק בקורונה.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |