![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) « ראשון ... 2 3 [4] 5 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 18 2020, 19:48 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ישנו הבדל מהותי ומשמעותי ביותר. החרדים, מנסים לקרב יהודים חילונים, יהודים. יהודים בלבד. גוי, אפילו אם רוצה להתגייר מקשים עליו מאד. (כדברי חז"ל: "קשים גרים לישראל כספחת") לעומת זאת המוסלמים וכיוצא בזה גם הנוצרים מנסים להעביר אנשים מדתות ועמים אחרים אליהם. בנוסף, הדרך שונה. המוסלמים והנוצרים דוגלים בהעברת דת כפויה ואלימה ("דין מוחמד בסייף," דעאש, מסעות הצלב, האינקוויזיציה ועוד) ואילו החרדים לא כופים חזרה בתשובה על אף אחד, ואם מישהו לא רוצה (לא מקבל את השכנועים. [החרדים לא דורשים לחזור בתשובה ואם אתה לא רוצה עוזבים אותך אלא נותנים חומר למחשבה הוכחות ראיות ותשובות לכל שאלה, לזה התכוונתי שכנועים]) עוזבים אותו לנפשו. ומניסיון הם לא מוכרים רק חומר מיסטי כמו המיסיונרים הנוצרים (שתכלס רק זה מה שיש להם למכור. כל ויכוח של נוצרי עם יהודי, אחרי חמש דקות אין לנוצרי כבר מה למכור חוץ ממיסטיקה [בוויכוח עם נוצרי שמבין ואינטליגנט זה מגיע אחרי שעה, אבל מגיע] כי הכל הופרך. מניסיון!) בקיצור יש הבדל תהומי בין מוסלמי מסית ונוצרי מסית לבין חרדי משכנע. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 18 2020, 21:45 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מצטערת, כאן הטעות שלך. זה לא עובד ככה. אתה לא יכול להגיד "כל מי שטוען אחרת הוא פשוט בור", אני יכולה לתת את הטענה שלי ולומר את אותו הדבר בדיוק לגבי הטענה שלך. המטרה בדיון היא לנסות לשכנע את הצד השני שאתה הצודק, ותסלח לי - ככה זה בחיים לא יקרה.
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2020, 22:16 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצטער.
אבל. אמנם בכל דיון זה לא מונח שראוי להשתמש בו אך במקרה כזה שבו משווים בין שני דברים שהמרחק ביניהם הוא מליוני שנות אור והטעות נובעת מחוסר ידיעה, צריך להציב את הדברים כמות שהם כי זה פשוט סילוף של דברים שאפשר לברר בקלות זה לא חכמה לומר אני צודק, אך במקרה שהדבר מובן ופשוט למי שקצת מכיר אותו יכול לומר כן אני בא מהעולם הזה, אני התעסקתי הן בחזרה בתשובה והן בהוכחת היהדות לעומת הדתות אחרות. בורות היא לא מילת גנאי זה פשוט אמירה שאני מזהה שמי שמדבר איתי לא מכיר את הדברים. וזו לא חייבת להיות בעיה.(הכוונה של המילה "בור" הוא מלשון שדה לא חרושה, שדה שאין בה כלום, כך הכוונה לאדם שאין בו ידע, אבל נהוג להשתמש בה גם לבורות על הנושא הספציפי) וזו לא מילת גנאי כלל וכלל רק השמה של תשומת הלב.(מי שחושב שזו מילת גנאי, הוא בור. ססססתם צוחק) בכל אופן אני מצטער ומחקתי. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2020, 05:43 AM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
![]() סקיב ![]() |
אני מסכים עם ריקטו סמפרה, לגבי ההבדל המהותי שבין החרדים לשאר הדתות.
אבל לעניין הנידון הימני / שמאלני. אני ימני!!! הסיבה פשוטה שום דבר שבעולם אינו מצדיק רצח בלי חשבון. כלומר ערבי שרוצח ואומר מאיימים על המשפחה שלי הוא רוצח!!! כי גם בגלל המשפחה שלך אסור לך לרצוח. לגבי הנושא של הפתרון בבעיה אני לא מסכים עם השמאל. מישהו חושב שגוש קטיף היה הצלחה?! כי אם כן למיטב הבנתי הוא וטעה טעות חמורה. מה הרווחנו מגוש קטיף?! התשובה פשוטה: התחזקות משמעותית של החמא"ס, ריבוי פיגועים. לגבי הטענה שלא מגרשים את כולם בגלל כמה מחבלים. אני מסכים אבל רק אם יש פתרון חלופי. כלומר אם ישנה אפשרות לגרש רק את המחבלים מצויין, אם לא אז בגלל מעט מגרשים את כולם, כי" מעט מחבלים הרבה הרוגים". אין עניין לספור מחבלים יש עניין לספור הרוגים. לגבי הדוגמא האמריקאית, אם המצב יהיה דומה למצב כאן בארץ, אני מצדיק את האמריקאים שהם מגרשים את הישראלים. -------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
תשמעו זה דחוףףףףף אני משועמםםםםםםםםם תשלחו ינשוףףףףףףףףףףְֱ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבקש שלא לשלוח לי דוא"ל.!!!!!!!!......... (כאילו שמישהו חשב לעשות את זה.) אשמח אם תשלח/י ינשוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 19 2020, 15:00 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
הייתי רוצה להוסיף על דבריך (למרות שאני לא מסכים איתך בהכל ממש) שאם כבר אומרים אז מה אם זה שלנו, מה פתאום לגרש וכי בארה"ב היו עושים כך. באותה מידה אני רוצה לומר נניח ששטחי C, ההתנחלויות ואפי' הגושים שייכים להם, זה סיבה לגרש אותנו? מותר לכל אחד לגור איפה שהוא רוצה, ואם בא לי לגור ברשות הפלסטינית, בחלל או תחת שלטון חמאס זה אמור להפריע למישהו? מה אכפת לכם?
אני לא בהכרח בעד גירוש ואף הבאתי את דעתי בעניין, אבל כל שיקול וכל אמירה צריכים להאמר ל2 הכיוונים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2020, 15:29 PM
|
![]() סקיב ![]() |
בקשר להתנחוליות לדעתי אתה צודק ברמת העקרון, רק שיש להתחשב בפגיעה בחיי אדם גם בעקיפין.
כלומר אם ההתנחלויות גורמות לפגועים בהחלט הגיוני לאסור את ההתנחלות כיוון שהיא גורמת לפגיעה בחיי אדם. -------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
תשמעו זה דחוףףףףף אני משועמםםםםםםםםם תשלחו ינשוףףףףףףףףףףְֱ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבקש שלא לשלוח לי דוא"ל.!!!!!!!!......... (כאילו שמישהו חשב לעשות את זה.) אשמח אם תשלח/י ינשוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
פורסם ב: May 19 2020, 15:34 PM
|
||
![]() מוגל |
מדינת ישראל היא קודם כל מדינת היהודים. מי שאינו יהודי - אין מקומו כאן. עם זאת, בהחלט יש מקום לכל המעוניין לגור עמנו. זה תלוי בקבלת חוקי המדינה, והשלמה עם כך שזו מדינת היהודים.
גם מי שלא מקבל עליו את הנ"ל, וכל עוד אינו מחבל, יכול להיות תושב שאינו אזרח. רק חלק מן החוקים יחולו עליו, פטור מגיוס, ואי-השפעה בבחירות. חלק מההרתעה הרצויה היא שלילת אזרחותם של משפחות המחבלים. את המחבל עצמו יש להוציא להורג, אבל זה שייך לדיון אחר. כלפי מי שאינו אזרח או תושב המדינה - אפשר להפעיל את כלי הגירוש. לגבי מגורי יהודים בעזה או ברמאללה, הערבים לא יאפשרו זאת. במקרה כזה, אפשר לפנות לבית הדין הבינלאומי בדרישה לשוויון - אם שם אין מקום ליהודים, כאן לא יהיו ערבים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2020, 15:50 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
נכון, לא באתי להציע פיתרון רק לומר שמי שזה מפריע לו, שגם זה יפריע לו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 19 2020, 16:01 PM
|
![]() סקיב ![]() |
אתם מתעלמים מהעובדה שהמציאות מבדילה בינינו, ערבי שיגור בראשות הישראלית לא מסכן ערבים אחרים, בעוד שמתנחל גורם בעקיפין להריגת אנשים.
אף אחד לא טוען שזה לא מפריע לו אבל אין פתרון?! -------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
|
פורסם ב: May 19 2020, 16:06 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אתה צודק ויש הבדל בין גוש התיישבות לפזורה. יחידים שתפסו להם מאחז באיזה גבעה, אכן מסכנים אחרים, אך ברגע שמדובר בגוש, אין סכנה יותר מסתם עיר בתחומי הקו הירוק. לפחות לא משמעותי. (חוץ מאבנים שזה מנת חלקם של מתיישבים יום יום)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2020, 20:50 PM
|
![]() סקיב ![]() |
כל אינתפיאדה מתחילה בכמה אבנים של היום יום.
ונגמרת בפיגועים המוניים. חוץ מזה אז ניתן להם לסכן את עצמם ביום יום?! -------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
|
פורסם ב: May 20 2020, 15:50 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מה אתה מנסה להשיג?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2020, 20:04 PM
|
||
![]() "הורני ה' דרכך אהלך באמתך" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חי בסרט
-------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2020, 20:47 PM
|
||||
![]() מוגל |
הערבים כועסים.
-------------------- היי. כולם כותבים שזה פריצה לחתימה, אבל זה סתם השמצה לאתר אז אל תקשקשו. טוב עכשיו אני אמורה לכתוב שזה פריצה אבל זה נדוש אז אני לא יכתוב את זה.
אני צריכה להיות בסלתרין ולא ברייבנקלו, כי אני לא חנונית ואני חצופה, אז כנראה זה טעות. אולי 000000 שיחד את ההנהלה כדי לעצבן אותי, שאני באותו בית איתו. (למרות שהוא יפחד, אני יספר למורה...) אבל סתם שתדעו הוא באמת חבר טוב, אני סתם משמיצה אותו כי אני חצופה. אה סתם שתדעו, אנחנו לא חברים בקטע של זוגיות, כי אנחנו עוד לא ממש בגיל. וטוב חוץ מזה תחפרו לי בדחיפות!!!!!!!!!! צ'מעו אנשים זה דחוףףףףףףףףףףף, אני בדיכאון כי אף אחד לא חופר לי!!!!!! מי שיכול לחפור..... רגע אני בודקת אם יש ינשוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 20 2020, 22:45 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
כי באורח טבעי כל התיישבות מושכת אש מצד הערבים כלומר לאו דווקא בה אלא בדרכי הגישה אליה. וחוץ מזה, מסכנים אחרים זה לאו דווקא מחוץ להתיישבות. אלא כל אחד נושא באחריות גם לשאר. ומה גם שיש בהם גם ילדים קטנים שא"א להאשים אותם בחוסר אחריות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |